עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

david1487

New member
איזה התאחדו...?

אתם לא מבינים שהכל משחק....... כמה שזה נראה שכולם חברים טובים פתאום מרכלים על החדשים.. יוסי ועינב יודעים טוב מאוד שנחש נשאר נחש (הכוונה לצבר, לשיפרה, לרנין, ולליאון) ואני בטוח שיוסי ועינב נהנים מההפקר כרגע...

בלתי אפשרי לשמוע את רנין!!!

די כבר נמאס,היא כזאת נחשית בטירוף,מרכלת בטירוף על כולם,על ונסה,על החדשים על כולם. למדה משפט משי הערס המודרני "אין דברים כאלה...", די כבר חלאס,תחזרי כבר לכפר שלום שלך ותעזבי אותנו מהרכילות שלך,איזה רוע של זקנה כמו שיפרע

למה כועסים על ונסה?

לא ראיתי מישהו מוכן בקיצור לספר? ומה קרה שליוסי הצטרף צבר? ומה עם שיפרה? יש לי פער גדול............

ordiki

New member
חברות יתר עם החדשים

בתואנה שהיא עושה מאיתי זבל, מה שגם נכון.

dianelev

New member
Vanessa isn't acting nice to Itai

and that is making people mad. Shifra is sleeping. Tsabar is "playing nice" because he needs them.

11134

New member
כועסים עליה

כי היא, באופן מאוד בוטה וישיר, 'נמרחת' על יוני ועושה לו מסאז'ים וכו', פונה אליו באופן שלא משתמע לשתי פנים, ומעליבה, כמובן, תוך כדי כך את איתי, שכנראה (לי לא יצא לראות) בכה אתמול. גם יוסי מתעצבן על כך, וכואב את כאבו של איתי, ואף רמז לאנשים סביבו, שוונסה מתחילה לעלות על העצבים. באופן מפתיע, כל הדיירים הישנים, למעט ונסה, כמובן, מסכימים שוונסה נוהגת בצורה שלא נוהגים בה, ונראה שהם כולם מתכננים להעלות אותה על הגריל, מבלי לדבר על זה באופן מפורש. שבת שלום.

L u s t

New member
אבל זאת ונסה

הם עוד לא הספיקו להבין שככה היא? היא מתחברת לכולם ונמרחת על כולם אני אישית אוהבת אותה וזה שאיתי טמבל, זו כבר בעיה שלו

אבל מי שאשם זה איתי, לא ונסה

אני במקום איתי ישר הייתי מתחיל עם אינה שונסה תקנא. אבל נראה שאיתי באמת חסר חוליות טוטאלית. ראיתם איך הוא ממשיך לנסות ולרצות את ונסה, גם כשהיא עם יוני ואפילו ליד יוני? לבן אדם פשוט אין כבוד עצמי אם הוא נותן שיידרכו עליו ככה.

ingel

New member
ונסה תהיה בטוח על הגריל

יוסי אמר שאיתי שהנשמה של איתי היא טובה וונסה דורכת עליו. תכ'לס צודק גם אני הייתי כועס אם זה היה קורה לחבר שלי. אקיצר השבוע ונסה בטוח על הגריל:צבר,יוסי,רנין ולאון יצביעו בטוח לונסה.

d a n 6

New member
היא עושה לי חשק להקיא

רק אתמול פתחה כזאת ג'ורה עליהם עם צבר ועכשיו היא מדברת איתם ועוד על ונסה שאין לה כבוד למבוגרים...וואלה ולה יש כי היא ממש אף פעם לא קוראת ליוסי דביל ומטומטם.

bibaso

New member
זו שעתה ה"טובה" של רנין

שכידוע לא אוהבת את וונסה שקלטה את צביעותה (של רנין) - ועכשיו היא מלכלכת עליה בפני יוסי

jaycom

New member
זה היה ברור שזה יקרה!!!

האמת ציפיתי שזה יבוא מצבר או שפרה, אבל הנחשה הראשית שוב הוכיחה כי היא הגועל הכי גדול בתוכנית הזאת.. רנין התחילה לחמם את כולם על ונסה, כולל את יוסי ועינב... וזה כמובן במטרה שהיא זאת שתהיה על הגריל על חשבון יוסי/עינב או שפרה/צבר.. וכמובן תלך הביתה.. זה היה כל כך שקוף.. מעצבן אותי שיוסי משתף פעולה.. לדעתי זה בגלל שהוא אוהב את איתי וונסה באמת מגזימה קצת.. אבל רנין מנצלת את זה.. קיצוררר ונסה על הגריל בזכות הנחש הראשי.. אחרי הכתבה שקראתי היום בידיעות, אני לא אתפלא אם ההפקה לא אמרה לה להתחיל לפתוח פה על ונסה..

ordiki

New member
ונאסה ואיתי הם המטרה הראשונה

ואני אמרתי את זה כבר אתמול לפני כל זה.

jaycom

New member
ואני אמרתי את זה שלשום לפני זה :)

כי זה היה פשוט ברור...

גרינקו

New member
עכשו אני מבין למה אין שלום

הצביעות של רנין רק מראה את הצביעות והשקרים של הערבים מלכלכת על עינב ויוסי ואיתי ופתאום הם הכי טובים שקרנית וצבועה רנין מחר על המנגל היא תצביע על עינב ויוסי/איתי

למה צבועה? היא תמיד הצביעה על יוסי

כבר מההתחלה היא טוענת שיוסי מבוגר מדי ולמרות שהיא אוהבת אותו וחולה עליו, היא לא מצליחה להתחבר אליו בגלל הפרש הגילאים ביניהם. מה אני אגיד לך... צודקת רנין, הרבה יותר קל להתחבר עם בני הגיל שלך מעם אנשים מבוגרים ממך. כמה אנשים אתה מכיר שמסתובבים עם אנשים שמבוגרים מהם ב20-30 שנה?

0הבורר0

New member
../images/Emo41.gifהאמת על שיפרה+עצומה נגדה-ב15 ימים מעל 2000

חתימות! אל תפלו לידיים של ערוץ 2 תראו ערוץ 20 ותדעו מי זאת שפרה- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדייין על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? שתתביש לה והאחיות המפגרות שלה שפה בפורום מציפות היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום צבועה רמאית וגזענית. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה גועל נפש!!!!!!!!! אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול המזעזע שלה. כל מה שנתתי זה עובדות שקרו וזאת הסיבה שהיא כל כך שנואה! עצומה נגדה- http://www.atzuma.co.il/petition/shifrahabaita/1/

למעלה