קבוצת הערות (12)

jedi

New member
2

אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה

jedi

New member
תרגול חוזר

מסתבר ששמתי פעמיים מתוך השלוש לפני רוב פעילויות היממה שלי, ככה שזה לא נחשב. אז מחר נתחיל שוב.

jedi

New member
אוף! זה כן נחשב.

קראתי עכשיו שוב את ההגדרה.

jedi

New member
בדיקה:

בכל מצב, בכל זמן ובכל מקום, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר. אני בודק...הממ. עדיין לא. בכל זמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר. שוב...גם לא. כל הזמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר. טוב, זה זה, אבל זה צריך להיות מהזיכרון. נבדוק שוב מחר.

jedi

New member
עוד בדיקה

כל הזמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר. הידד! אני בוחר כזיכרון הצלחה את הרגע שבו בן אומר לי שהמטרה שהוא נתן לי לגבי טליה הוגשמה (זה היה ביום רביעי, אבל במקום של יום שני). אני מתחיל.

jedi

New member
בדיקה ועידכון

בדיקה: כל הזמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל, ומשתפר. עידכון: יש ימים שלמים שאני בכלל לא זוכר.

שיתוך לגבי משימה מס. 1

אני מחלק את ההתבוננות לפני הכניסה אל הבית לחמישה חלקים, בהשראת המאמר: 1. מודע לכך שאני עומד מול הדלת 2. מתבונן בעצמי 3. מרגיש את הסביבה 4. מודע לכך שאני עומד להחליף מצב במצב, פנימית וחיצונית 5. מרגיש את האינרציה, לנוע, לא לעצור

o fri

New member
פּוּש חדש של מוטיבציה בזכות וארה וד

איזה כיף שדלית ווארה השלימו את המסע. זה נתן לי פּוּש חדש של מוטיבציה. זה מעניין לראות את הגרף הגלי השונה אצל אנשים גם מבחינת קצב ההתקדמות, שאולי מלמד על רמת המוטיבציה והתלות במוטיבציה כדי ללכת במסע בזעיר-אנפין הזה.

o fri

New member
../images/Emo105.gifתצפיות על עצמינו בהוו../images/Emo105.gif

תעדו כאן את תצפיותיכם על עצמכם ברוח משימת המעקב העצמי. שימו לב שבחלק הזה אנו מתעדים תצפיות על עצמנו בהווה (כלומר, ממש ברגעים שאתם מקלידים).

o fri

New member
../images/Emo105.gifתצפיות על עצמינו בעבר../images/Emo105.gif

תעדו כאן תצפיות על עצמכם בעבר, כלומר תצפיות שאתם עורכים על דברים שקרו בזמן עבר ולא ברגע זה (גם אם זה משהו שקרה לפני 5 דקות - זה שייך למדור זה ולא למדור "תצפיות על עצמנו בהווה"
)

o fri

New member
../images/Emo105.gifרשימת קשיים../images/Emo105.gif

בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימה משותפת של קשיים (כלליים - לאו דווקא אמיתיים או של מישהו ספציפי), שעשויים לעלות בחתירה להשלמת 12 הצעדים. אפשר להוסיף קשיים שנתקלנו בהם במהלך החתירה למשימות, או קשיים שנראו לנו שאחרים נתקלים בהם, או קשיים שאנשים עלולים להיתקל בהם כאשר הם מנסים לבצע את המשימות האלו. אתם מוזמנים להוסיף לרשימה קשיים, אפילו רק אחד בכל פעם: (כאמור, הקשיים לא אמורים להיות דווקא של עצמכם - זוהי רשימה כללית). עד כה הצלחנו לאגור 4 קשיים. אנא המשיכו את הרשימה עם המספרים הסידוריים העוקבים (הקושי הבא ימוספר "5" וכן הלאה...). רשימת הקשיים היא חלק מהחתירה בקבוצה לפי ההנחיות במאמר. אז יאללה, בואו נטפח אותה הנה רשימת הקשיים שיצרנו עד כה: 1. אני לא מצליח לזכור לבצע את המשימות בגלל סדר היום העמוס שלי. 2. אני מתקשה לבצע את המשימות. אני בא לבצע משימה ואז דוחה את ביצועה. 3. יש לי התנגדויות לבצע את המשימות. הן פתאום נראות לי מעצבנות. 4. עולה בי שיפוט על כך שאני לא מצליח לבצע את המשימות וזה מאד מאד מקשה עליי את המשך החתירה לערות. נו, מי הבא שיוסיף לרשימה?

o fri

New member
../images/Emo105.gifמעקב מסעות../images/Emo105.gif

כאן נעקוב אחר:
מסעות שהושלמו (כאשר מישהו/י השלים/ה את כל 12 השלבים).
מסעות שהופסקו (אנשים שהכריזו על עזיבתם את הקבוצה), אם יהיו כאלה. התיעוד של המסעות שהופסקו, יכלול: 1. תאריך תחילת המסע 2. תאריך הפרישה מהמסע 3. הסיבה הרשמית להפסקת המסע אם החלטתם מאיזושהי סיבה לפרוש מקבוצת הערות (פרישה כזו תהיה סופית וחד-כיוונית) - נא שרשרו זאת לכאן בצירוף הנתונים הנ"ל.

למעלה