שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

poseidon111

Active member
בעיקרון את צודקת

אבל אם הייתי צריך לבחור ביניהן הייתי ללא ספק בוחר את ענבר.לא הכל שחור אצלה.יש תקווה שניתן לתקן את הטעון תיקון, דבר שאיני יכול לומר לגבי השנייה.

מעניין מה ליהי חושבת

שגם אחרי שהחבורה שלהן השתנתה, היא עדיין מספר 3. אה אופס, סליחה.
היא לא חושבת.

Klayhamn

New member
יותר מעניין איך...

ענבר לא מבינה (או לא רוצה להבין) שהדרך היחידה להציל את עצמה ו/או את חברה שלה ענת, זה לוודא שמישהי חלשה כמוה (ליהי), תעמוד להדחה איילת תנצח בבירור כל אחד מהם (והיא יכולה להבין את זה בקלות מעצם זה שאיילת תמיד הייתה בטופ, ורק עכשיו נכנסה למועמדות להדחה, בעוד שענת וליהי תמיד היו מועמדות, ולכן בוודאות מוכרחות להיות פחות פופולאריות)

רינתי77

Active member
אני לא בטוחה שענבר לא מבינה שזאת הדרך.

הבעיה היא איך לעשות את זה ולא לעורר את זעמה של קרן נגדה. במצב העניינים שנוצר, ענבר יודעת שקרן זקוקה לבנות ברית, אתי היא "כבר לא".. ואילו ליהיא תלך איתה באש ובמים.

Klayhamn

New member
כן אבל..

דווקא חיסולה של ליהי יחזק את מעמדה של ענבר, בתור "החברה האחרונה שנותרה לקרן". לכן לא ברור לי למה זה "יעורר את זעמה של קרן", הרי קרן וליהי מצביעות לאיילת באותה מידה, לא?

רינתי77

Active member
חיסולה של ליהיא עשוי לחזק את מעמדה של

ענבר אצל קרן, אך באותה מידה(ולדעתי אפילו יותר) עלול לעורר את חשדנותה בקשר ליכולותיה של ענבר להעיף את הקונקורנציה, ואז קרן תתרחק ממנה ואולי תנסה להעיף אותה. כמו כן יש את האפשרות של הסולחה בין קרן לאתי ואז ענבר בכלל תיהיה במצב בעייתי.

Klayhamn

New member
אבל...

אם חושבים לטווח הארוך - זה הסיכוי היחיד של ענבר. הרי ענבת עומדת לעוף אוטוטו... ואז היא תהיה תלויה לחלוטין בקרן

רינתי77

Active member
יש לי תחושה שענבר חושבת ש..

איילת תעוף לפניה וכך יהיה לה מספיק זמן להתברג בתפקיד החברה הכי טובה של קרן, זאת שאין לה תחליף...

Klayhamn

New member
אבל זה לא יעזור

לליהי אין תחליף לא בגלל קרן, אלא בגלל בן הדרך להישאר במשחק הזה היא הרומנטיקה או הקהל ענבר כרגע לא פועלת באף אחד מהכיוונים הללו

רינתי77

Active member
אתה דברת על כך שענבר תתברג בתפקיד החברה

הכי טובה של קרן במקום ליהיא. על זה בדיוק אני דיברתי: שאין או יש לליהיא תחליף עבור קרן ולא באופן כללי, בגלל בן וכ"ו. נכון שענבר לא פועלת באף כיוון ואני חושבת שזה מפני שלפי חשבונה כיוונים אלו חסומים.

רינתי77

Active member
וגם..

אנשים מסוגה של ענבר יש להם נטיה לפתח כעין שיגעון גדלות ולומר לעצמם: אני יותר פופולרית מקרן אצל הקהל. כך שלא בטוח שהיא תראה בעצמה כתלויה לחלוטין בקרן. היא עשויה לראות בעצמה מתחרה בעלת סיכויים טובים משל קרן..

את ענת יעמידו

כמעט בוודאות- אורן,יוני,בן ,אורטל ואולי גם אתי... ברגע שהיא מעומדת היא תלך- היא הועמדה שלוש פעמים ולולא החסינות גם ארבע פעמים ע"י הקהל- היא הכי החלשה שם!

goodpink

New member
בבקשה דיוק בפרטים. ענת עמדה 2 להדחה ליהי עמדה

3 פעמים יותר ממנה. לדייק בפרטים. וענת חלשה מאחר שהיא קבלה זמן מסך אפסי במשדר המרכזי. לא בטוחה בכלל שבן יעמיד בסופו של דבר את ענת. מקווה שלא בגלל שבאמת יש להם אינטרקציה טובה הוא יבין את ה רק בחוץ. הוא מבין חלק מזה אבל לא הוא ולא ענת מדברים על זה באמת.

למעלה