שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

adiyon2

New member
תראי, מי שחושש ממה שיגידו עליו בחוץ

אל לו להיות בעיני הציבור. מי שבוחר להצטלם לתוכנית טלויזיה שמשודרת כל היום, שלא יתפלא שמדברים עליו. נכון שלמשפחות זה לא יהיה קל לקרוא כאן, אז שלא יקראו. אם זו היתה הבת שלי, ובמידה והיתה בוחרת להיות באור הזרקורים, הייתי מזהירה אותה ממה שעלול לקרות, ולוקחת בחשבון את כל הדברים האלה. אני בטוחה שבבית כולם אחרים. כמובן צריך לקחת בחשבון שהם במצב לא אמיתי ויוצאים מהם דברים שבחוץ לא היו יוצאים בכזו הקצנה. כל הדברים שנאמרים כאן הם על סמך מה שרואים ולא על איך שהאנשים האלה באמת בחיים. החיים האמיתיים של קרן (לדוגמא) ממש לא מעניינים אותי, מעניין אותי מה היא מביאה לריאליטי, והיא מביאה הרבה רוע, כנ"ל ענבר.

אוווו../images/Emo250.gif

שיר מצוין. גם הקאבר שלו שעשו ג'ורג' מייקל ומרי ג'י בלייג'. שמתי אחד עבורך למטה.

ענבר ענבר איך טעיתי בה?!!!

ענבר היתה הפייבוריטית שלי בהתחלה היום היא הרכלנית הגדולה של הבית בגלל שקרן חסינה, ירד ממנה קצת הרוע ומה שירד ממנה התווסף למה שהיה לענבר גם ככה. ענבר רכלנית רעה, שעוטפת את הרכלנות שלה באיצטלה של חברות טובה שזה הגרוע ביותר. עוברת מאחד לאחד ומשכנעת להצביע לאיילת ועכשיו יושבת ואומרת שהיא פוחדת שאם היא תהיה מועמדת אמן שתהיי מועמדת

רינתי77

Active member
היי סוזי! גם לי ברור שענבר הייתה

אהודה רק בגלל שהיא עדיין לא הראתה את פרצופה האמיתי. כעת כבר ברור עם מי יש לנו עסק...

rotlit

New member
מה יש לענבר כל היום היא מדברת על ההצבעה די!!!

נמאס כר. איפה הימים שלה עם איילת הצחוקים והשטוניקיות

ענבר הרסה את עצמה בטירוף

לפני שהיא התחברה לקרן, היא אולי הייתה חסרת בטחון, אבל לא היו לה דאגות כ"כ נראה לי.. הייתה פשוט מבלה עם חברות שלה בבית. מאז שהיא חזרה לקרן, הראש שלה פועל והתאים במח נשרפים לה מרוב מחשבה על המשחק ועל רכילויות, ותכנונים. קרן 2. לא פחות גרועה ממנה. זו ענבר האמיתית מסתבר.

היא מפחדת לעמוד להדחה.

הבנים בטח יצביעו לענבר, הם דיברו על זה בלילה אתמול. אבל זה לא משנה, כי ענת היא זאת שתודח. גם אם ענת תעמוד מול איילת, ענת תודח.

poseidon111

Active member
לא בטוח בקשר לזה

השאלה מאין ה"רוע" מגיע. אצל קרן, יש לי רושם, שזה מגיע ממקום של "מגיע לי",ואצל ענבר זה מגיע מחוסר ביטחון.כוונתי היא שענבר, גם על פי עדותה, לא היתה מעולם בשפיץ של הסובבים אותה.לכן עתה כשהיא משמשת כלשון מאזניים,ובנוסף מודעת לפופולריות שלה בחוץ,עושה התאמות לסיטואציה שמבחינתה לא מוכרת.שלא תביני לא נכון, אני לרגע לא מקבל או אפילו מבין אותה אך נראה לי שאצלה המניפולציות וה"רוע", אינן בילט אין כמו אצל קרן. התוצאה היא אותה תוצאה, אך הסיבה אינה אותה אחת.

לא משנה אם זה בילט אין או לא.

אני לא בטוחה שזה בילט אין בכלל.. אבל היא פשוט הפכה להיות כמוה. היא מתנהגת כמו שילדה ביסודי תתנהג אחרי שחבורת המקובלות יקבלו אותה אליהן סוף סוף. היא מסונוורת. זה מקובל בגיל היסודי, זה לא מקובל בגיל 30,

poseidon111

Active member
את קראת לה "קרן" ואני עמדתי על

המניע השונה להתנהגותן הדומה.דרך אגב,מבחינה מנטלית, היא בגיל היסודי, בהקשר הזה.

רינתי77

Active member
תשמע, בעיני התיאור שלך מתאים בעצם

לבן אדם אופורטוניטי, מה שעושה אותה אפילו דוחה יותר מקרן. קרן היא מניפולאטיבית ואינטרסנטית, אבל באה ממקום של חוזק. ענבר באה ממקום של חולשה ולכן מוכנה למכור את "עקרוננותיה" בעבור תשומת לב ויחס.

למעלה