שירשור עידכוני בוקר וצהרים
13/8

רגע רק רגע

Active member
לדעתי,

זה נכון שענבר חוששת מהעדתה להדחה, אך לא אלו הסיבות האמיתיות לרצונה להדיח את איילת. איילת גורמת לענבר רגשות אשם ולא בגלל התנהגותה של איילת, אלא כי ענבר יודעת בתוך תוכה שאיילת הייתה שם בשבילה ברגעים הקשים (והיו... אוהו, כמה היו...) ואילו היא, ענבר, לא הייתה שם בשביל איילת. ענבר לא מרגישה טוב עם התחושות האלה (בצדק), אך במקום לעבוד על עצמה, כמו שהיא טוענת, היא מעדיפה לסלק את הדבר שגורם לה לתחושות האשם ולא לטפל בבעיה עצמה - שזו בעצם, התנהלותה הבוגדנית.

לונדרון

New member
יוני ובן מגוננים על קרן בפני אתי

ומציעים לה שלא תחשוב או תעשה משהו שהיא תתחרט עליו.

רותי167

Well-known member
ענבר המיץ של הזבל שכנעה את יוני להצביע לאיילת

עכשיו אמר לאתי ובן שענבר שכנעה אותו.

אם היא באמת שכנעה אותו הוא יוצא

סמרטוט טיפש והיא כרגיל בחורה סרוחה
...וזה יחזור לה בהפוכה קודם כל אם ענת חברתה הטובה תועמד היא דיי בטוח בחוץ וזאת תהיה רק ההתחלה!

poseidon111

Active member
תשמעו סיפור

היום הבאתי את הבן שלי לראות את התכנית.הוא לא רצה.אמרתי לו שיש משהו חשוב שאני רוצה להראות לו.שאל מה .אמרתי לו שזה בקשר לבנות שהייתי רוצה שיביא הביתה,או לא יביא ,אם כבר.הראו את קרן.הוא התחיל לצחוק,ואמר "מה , כלב אחד בבית לא מספיק"?אמרתי לו שאם הוא מביא אחת כזאת, כל מה שהבטחתי לו בטל ומבוטל.אמר:"אם זו הבעיה,אין בעיה,וגם לא המצחיקה שלידה".זו היתה ליהי. מה אגיד לכם, שנים של חינוך טוב משתלמים בסוף! ושמישהו יסביר לי למה הכלב שלי נובח כל פעם שמראים את ליהי או קרן.הוא מתחיל ללקק את עצמו גם כן.אני אובד עיצות.

רינתי77

Active member
באמת P, מה..נערת ישראל לא נחשבת בעינייך

לכלה ראויה? ובנימה רצינית יותר, עזוב, אולי המשפחה שלה קוראת את מה שנכתב פה. לא הייתי רוצה , עד כמה שאני לא סובלת את קרן, שמישהו ידבר ככה על הבת שלי..

poseidon111

Active member
ראשית, מותר לי להביע את דעתי האמיתית

שנית,אני לא מסמפט אותה,זה לא אומר מאומה לגבי אחרים.עובדה שיש כאלו שחושבים שהיא "מהממת" "נשמה טהורה",וכדומה.לגיטימי. שלישית, הבן שלי בגיל היסודי.

רינתי77

Active member
ברור שזאת זכותך להביע את דעתך ויותר מזה

אני נהנית לקרוא את מה שאתה כותב. אני רק אומרת שזה לא משנה איך בן אדם נראה חיצונית, אין לו על זה שליטה. קרן מספקת הרבה סיבות לא לאהות אותה והן בעיקרון נובעות מהתנהלותה ולאו דווקא המראה שלה.

poseidon111

Active member
צר לי אך לא הבנת את הפואנטה

אני הבאתי אותו בגלל ההתנהלות, אך הוא בחר להתמקד בחיצוניות.להגנתו אני יכול לומר שהוא צעיר.

למעלה