שרשור צהריים

Aronsona

New member
לא היא לא צחקה עליה עם קרן.

מור במקרה יצאה עם חולצה שהיתה מושא מתיחה אתמול ועל זה הם צחקו. אני מאד אוהב את מור וכבר כמה ימים אני שומע את ליהיא מכה על חטא על התנהגויות שלה בעבר כולל השתתפות בעלהום על ליז והגררות אחרי אתי ולכן אצלי היא מקבלת נקודות זכות.

goodpink

New member
איך המתיחה על יוני היתה קשורה לחולצה של מור?

המתיחה היתה תזהר מונינה. איך בדיוק זה קשור לחולצה של מור עם חולצה של BEBE וכמו שאמרתי למי שלא יודע הם בערך יותר יוקרתיים בTOP SHOP כמה המחירים שם בהתאם. לא אכפת לי מה ליהי אומרת ההתנהגות שלה הראתה ההיפך מה שהיא עשתה הדברים שהיא עשתה אחרי שהבינו שהקהל לא אוהב את ציר הרשע לא אומר לי כלום המעשים שלהם הוכיחו עד כמה הן בזויות. כך שאצלי לא. ואשמח לדעת איך החולצה קשורה למתיחה על יוני?

Aronsona

New member
חבל שלא אבל זכותך כמובן.

באשר למתיחה. אני לא מכיר את פרטי המתיחה אבל שמעתי אותן (ליהיא וקרן), צוחקות למראה החולצה בהקשר של המתיחה. הם בהחלט לא צחקו על מור. שתיהן פירגנו למור, (לא תאמיני אפילו קרן), אתמול כשדיברו במקלחת.

goodpink

New member
כי נוח עכשיו שהיא לא יריבה והבנות החדשות נגדה

זו הסיבה היחידה. שהיא היתה יריבה בעינהם ליכלכו עליה על ימין ועל שמאל. כמו שעכשיו הם עושות על הבנות החדשות האחרות. החולצה לא היתה קשורה למתיחה

Aronsona

New member
גם ונינה ואפילו חן לא ממש יריבות . הבעיה שלהן

בעיני קרו וליהיא היא ההתחברות לאתי כמובן. ויש כמובן לקרן וליהיא את ההיסטוריה של הלכלוכים על כולן ובגלל זה רק עכשיו היא מקבלת כמה נקודות. באשר למתיחה והחולצה יש מצב שלא הבנתי את ההקשר.

goodpink

New member
חן בהחלט יריבה וונינה הם יודעות שיש לה פה

לא קטן והיא סקסית או נתפסת כסקסית כך שהן כן מבחינה מסויימת יריבות שלהן. מור לא מהווה איום. אותו הדבר היה עם ענבר שלא היוותה איום אמיתי מבחינת הבנים לא מדברת על הבית. לגבי הריכולים הן עדין עושות את זה על החדשות כל הזמן קרן כל הזמן מלכלכת עליהם ואז קולטת מה עשתה ומנסה להצדיק. כך שלא מקבלות כל נקודות זכות לטעמי. זה כמו לעשות עבירה שגרמה למשהו חמור בלתי הפיך ואז להגיד מצטער כדי שיראה טוב למי אכפת את הנזק כבר עשיתם.

Aronsona

New member
יש לי כמה תגובות:

1. אני מבקש להבהיר שלקרן לא נתתי אפילו נקודת זכות אחת כי בעיני היא רעה אפילו יותר מאתי כי היא פקחית יותר ממנה. 2. לליהיא אני נותן נקודות זכות כי היא חכמה פחות ונגררת וכן מותר לה להכות על חטא. 3. חן אכן יריבה של קרן על "ליבו" של גב אבל אנחנו יודעים שזה לא ממש. רואים בבירור איך גב מתאמץ להשאיר את זה פתוח. 4. ונינה - נראה שהיא התחברה לאתי בדיוק מאותה סיבה של קרן בעבר - רוע. אני לא מצליח לקרוא אותה. וממרום גילי לי היא לא סקסית.

goodpink

New member
מספר תגובות על התגובות

1. אישית לדעתי ונינה גם לא סקסית היא יפה יחסית לבנות שעכשיו בווילה וזאת רק שהיא בלי איפור. אבל כמובן ענין של טעם . אבל זוהי התפיסה בווילה פחות או יותר. 2.לגבי קרן מסכימה שהיא רעה ביותר היא ואתי רפש של בן אדם. 3.ליהי לא יכולה להגיד שהיא בן אדם רע מיסודו אבל היא הרעתה את הרוע שלה בווילה ואת זה לא שוכחת עכשיו התחסדויות שלה לא שוות כלום מבחינתי כאשר היא בטוחה בהישארות שלה והבחורות שהיא דיברה רעות עליהן לא נמצאות בווילה. לא מאמינה לה בכלל בנוגע לליז. לא מובן לי בחורה שאמרה שעברה משהו קשה מתנהגת ברוע כזה לא מובן לי. אולי היתה סיבה שהתרחקו ממנה בקיבוץ. אני עוד רוצה לדעת איך היא אמרה ליד איתן שבחר אותה כבחורה שבוכה בקלות ויוני אמר שאם ענבר היתה בוילה היה אומר ענבר איך הכניסה את ענת לזה? כאילו איך? למה? מאיפה? 4.לגבי ונינה שנכנסה היתה פייבוריטת ברירת מחדל שלי אבל מהר מאוד ירד לי ממנה שראיתי את השיחה שלה עם חן שבו ניסתה להכניס את האינטרסים שלה לשיחה לכאורה עידוד עם חן. אותו דבר שיחה עם אתי אמרה לאתי דברים נכונים אבל הצורה שאמרה אותם לא היתה לעניין בכלל נתנה תחושה של התנשאות וריחרוח של ריב. ומאז זה התחושה שמקבלת ממנה בהרבה שיחות היא מרחרחת ריב כי היא בחורה חכמה ויחסית איטנלגנטית אבל גם מאוד מרירה והצורה שהיא מדברת תוך הכנסה של כל מיני דברים שיכולים לגרום לפיצוף לא לעניין. יחד עם זאת יש הרבה דברים שהיא אומרת שמסכימה איתם מסכימה עם מה שאומרת על ליהי מה שחושבת על הבנים וכו'. 5.לגבי חן נכון אנחנו יודעים שהיא לא יריב כרגע גב כבר עשה את הבחירה שלו. הוא מוג לב וגועל שלא אומר לה את הדברים ושם את הקלפים על השולחן ונותן לה להשפיל את עצמה שיודעים שכבר עשה את הבחירה ולמעשה הוא וקרן זוג לכל דבר בווילה. אבל קרן עדין מרגישה מאויימת בתשומת לב שגב נותן לחן לפעמים מזה שחן נראית טוב...וכו' וגם יש אולי פוטנציאל שהיא היתה נשארת יותר סיכוי קטן אבל לה יש את הסיכוי הגדול ביותר מבין החדשות. לא מסמסת מאחר והפייבוטיות שלי ההפקה דאגה להדיח כי הפריעו לפייבורטיות של ההפקה אבל הם עיצבנו אותי כל כך עם המשימה הזו שאם אפשר למחוק את הסרגל כלים של וואלה מהר הצביע לחן אולי יהיה לה איזשהו סיכוי. ושימו לב לחן בפרומו עם החולצה הלבנה היא נראית ממש יפה בפרומו.... חן דניאל וונינה הבחורות הכי יפות שנשארו בווילה.

goodpink

New member
הפייבורטיות שלי התחלקו לפי המיליון ולפי באופן

כללי. למליון איילת מההתחלה. ובאופן כללי ענת.

Aronsona

New member
כן גם אני אהבתי את איילת ולא ממש חשבתי

על המיליון. למעשה גם היום הוא לא ממש מעניין אותי. בכל מקרה כנראה שדרוש איזה נס או הפתעה מאד משמעותית שבעקבותיה וונינה ומור לא ילכו מחר הביתה. אז שיהיה לך המשך סוף שבוע נעים.

רגע רק רגע

Active member
מבזק! מבזק! מבזק!

קשבנו מוסר, כי אתי עושה את התכנית! ובכן, צופים וצופ... שניה... באוזניה מדווחים לי על התרחשות בכיכר העיר. גבירותי ורבותי - מהפך! קרן עושה את התכנית! מי היה מאמין? לאחר חו... ולידיעה שקיבלנו זה עתה במייל האדום. מתברר, כי אותו ההמון שצעק אך לפני דקות ספורות... שינה את דעתו.שוב. כעת - ליהי עושה את התכנית! המשך צפיה מהנה.

adiyon2

New member
לא, התבלבל קשבנו

ליהיא עושה את בן, קרן עושה את עצמה עושה את גב ואתי עושה את כולם ובגדול

webguy

New member
מעניין אם יהיה המשך ..?

אורן בחור זהב בפנים ..בטח חש רגשי אשמה בגלל שבחר בקרן לאשה האידאלית .. ואורטל לא מבינה למה הוא רוצה אותה אם ככה ? יש פה איזה פרדוקס מסוים , האמת :)

goodpink

New member
האמת אורטל צודקת בנק'... מראה כמה אפסיים

הבנים האלה הם פשוט CLUELESS כמו שאמרתי אני מאחלת להם שיהיו עם מישהי כמו קרן אחרי התוכנית רע וזולה מגיע להם.

למעלה