שרשור צהריים

שן22

New member
לא הבנת אותי ...מי שאמר את זה היו החברים שלה

בוילה במהלך המשחק זה מה שהם חושבים עליה ובגלל זה היא נעלבה כי זה לא מה שלטענתה היא מנסה להציג.

goodpink

New member
אורטל נעלבה בצדק שאורן בחר בקרן כאישה האידאלי

האידאלית. צודקת מאוד. כמו שאמרתי הבנים האלה קלולס אפסיים. מאחלת להם בחורה רעה וזולה כמו קרן שיצאו בחוץ

meytula

New member
כמה שאהבתי את אורן הוא מתחיל להגעיל אותי

כל ההתנהלות שלו עם אורטל,זה ברור שהוא רוצה אותה רק בשביל לסק את צרכיו. מקווה שלא יפגע באורטל ,לא מגיע לה.היא באמת בחורה טובה ששווה לנסות להכיר אם בשביל אורן גבר ששוכבת בשביל משחק זה אישה אידיאלית שיבושם לו,הלוואי שיפול על אחת כזאת .לאורטל מגיע משהו הרבה יותר טוב מגבר בן 34 שמפחד להתמודד עם עצמו ועם הרגשות שלו

webguy

New member
היא לא נעלבה

באמבטיה אמרה שזה לא נורא היא הבינה שככה רואים אותה גם אם היא לא מתכוונת .. נעלבה מזה שאורן בחר בקרן כאשה האידאלית

אתי מסתגרת בחדר

היתה שיחה של מור וליהי מור בוכה לליהי היא מספרת לליהי שהיא מתרחקת מרוב האנשים שהיא מכירה בחוץ. היא מתבאסת שאי אפשר להתרחק מהתנהגות מעצבנת של אנשים בתוך הווילה כמו בחוץ. היא אומרת שלא תמיד זה אישי, לפעמים סתם בני אדם זה דבר לא פשוט ליהי למור: "את בן אדם טוב מאוד" מור מקבלת פידבק חיובי מליהי אבל עדיין מתוסכלת שהיא מאמינה שאנשים בדרךכלל הם טובים אבל ההתנהגות שלהם לפעמים מכעיסה. ליהי מעודדת אותה לא להתרחק מאנשים אלא לקבל את זה. מור אומרת שבגלל זה היא גם לא רואה חדשות כי היא לא עומדת בזה מור: "לא מזיז לי - זה מנגנון הגנה" ליהי מסבירה לה שלפעמים זה נכון אבל צריכים את זה. מספרת למור שהיא התחילה את היחסים שלה עם אתי בווילה בסבבה אבל מתוך פחד ועכשיו היא באמת לא מעניינת אותה כשהיא צועקת

meytula

New member
לי דווקא מור באה בטוב

לא מבינה למה לא אוהבים אותה,היא הרבה יותר נחמדה מונינה וחן וגם לא מתעסקת בזבל כמוהן ליהי באמת פחדה מאתי בהתחלה,עד שליהי תפסה לה את בן וקיבלה הרבה ביטחון ליהי הורסת לעצמה הרבה,אם היא לא הייתה חוזרת לבן אחרי המשבר עם מרקו ולא הייתה מלכלכת על דניאל בלי סיבה.היא הייתה יכולה להגיע רחוק בזכות עצמה ובכבוד רב. אבל כשהיא מכרה את עצמה בשביל להישאר במשחק והצביעות שלה עם דניאל לא הותירו רושם טוב עליה ולא פלא שהיא מועמדת כל שבוע. קרן אומנם הרבה יותר רעה וזולה מליהי,אבל את קרן מציגים אחרת .תשימי לב שלפני שההקה החליטה לקדם את קרן היא הייתה רק מקום 5.

החדשות ואתי לא אוהבות את מור

דנה גם לא אהבה אותה, בגלל שלטענתה היא לא יודעת לקבל ביקורת. קרן אפילו ריכלה על ליהי חברתה הטובה, מה שליהי לא עשתה לקרן. מי שרואה את המשדר בערוץ 10, חושב שקרן בחורה טובה ופגועה מגב.

meytula

New member
קרן היא המיץ של הזבל

אבל היא שחקנית טובה ואף אחד שם לא קולט אותה.היא מאוד רחוקה מהדמות שבנתה לעצמה בבית ומהדמות שמייצרים בהפקה. אבל לא נורא כל כלב יבוא יומו אם לא בתוכנית בחיים היא תקבל את הבום שלה כמו שהיא סיפרה ששתי החברות הכי טובות שלה עשו עליה חרם,זה מעיד הרבה על בן אדם

היא גם חושבת שליהי משחק בבן בשביל להשאר במשחק

שהיה לה את ענבר, אז היא ריכלה איתה כל לילה. מצליחה לעבוד שם על כולם, עם ההתמסכנות שלה.

meytula

New member
לגמרי,עם ענר קרן וליהי ריכלו על אורטל ודניאל

בכל היזדמנות שהייתה להם עכשיו כשאין את ענבר הן פתאום אוהבות את אורטל ודניאל?? מה זה הצביעות הזאת??
אורטל ודניאל היו צריכות להישאר חברות וחזקות יחד כי הן הכי אמתיות יחסית לשאר הוילה.נכון שדניאל סיפרה לחדשות מה קרה לה עם אורטל,עדיין רחוקה מללכלכך ונכון שאורטל קצת דיברה פה ושם על אתי,אבל מגיע לאתי כי בימים שאורטל אהבה את אתי ,אתי ריכלה עליה בלי הפסקה. קרן וליהי נהנות מהצב שאורטל ודניאל לא חברות.קרן בעיקר,עוד ליהי ניסה להבין מה קורה שם,אבל קרן מרוצה

קרן גם ריכלה על אורטל, היא חשבה שהיא מנצלת את

אורן. קרן חשבה שבהתחלה אתי היתה חזקה והיתה איתה. שגילתה שאתי לא חזקה בחוץ, עברה להיות חברה של ענבר. עכשיו שענבר הלכה, היא חברה של אורטל. מה הן אמרו עוד על דניאל ואורטל? אורטל ספגה את כל הריכולים של אתי עליה. אז כמו שאתי ריכלה על אורטל, גם לאורטל מותר לרכל על אתי. אתי על כולם ריכלה, ואפילו על החדשות.

didush100

New member
לא מסוגלת לשמוע כבר את דניאל

הסנוביות ההתנשאות שלה יצאו לי מכל החורים. וכל הליקוקים שלה לאתי דוחים אותי ברמות.

meytula

New member
מה את רוצה מדניאל??תרדי לה מהגב כבר

היא הבן אדם הכי לא מתנשא בוילה.לקרוא לה מתנשאת זה כמו לקרוא לקרן בתולה

למעלה