שרשור צהריים

goodpink

New member
אין צורך יש לי והמון נראה לי שמוטב שתאחלי

לעצמך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

goodpink

New member
ההפקה סקסיסטית- למה הבנות היו בגוזיות?

מה העניין שהבנות היו בכל המשחק שיכול להיות חלק מרכזי מהתוכנית בגוזיות כי זה מה שהכתיבו מההפקה למשימה. סליחה ואם היתה בת שלא היה לה נוח להתלבש עם גוזיה לדוגמא ענבר? מה היו עושים אז. מה העניין שכולן יהיו עם גוזיות? גועל של הפקה.

goodpink

New member
למה הן עושות משימות עם בג ים? החלק שמראים

במשדר המרכזי הם לא נמצאות בבגד ים. הבחירה של ההפקה בגוזיות לכל הבנות זו הבעיה ועם היתה בחורה שמפריע לה כמו ענבר? להראות את כל המשימה שהן בגוזיות זה משהו אחר אם הבחורות היו בוחרות זאת בעצמן ניחא אבל שזו הבחירה של ההפקה זו הבעיה.

easternstar

New member
../images/Emo4.gifדניאל מחזקת את אתי שלא תשים לב.

הבחורה תמימה או מנותקת? גם איתן רץ לרצות אותה. מה אתי מאיימת שתלך כשהיא התחננה לאיתן ולגב שישאירו אותה להתמודד על המיליון..כאילו שהיא תקיים את האיום שלה..

שן22

New member
אתי כמו פרידה לא תגיע לארץ המובטחת היא תגיע

כמעט עד הסוף ואז היא תלך הביתה היא יותר מידי התלכלכה בכדי לזכות במיליון אפשר אפילו להשוות אותה לנופר מור במובן הזה מקום 3 ומכובד...

שן22

New member
במקרה הטוב מקום 3 גם לנופר לא הגיע ... העיקר

שהיא הפסידה את המיליון...

didush100

New member
ליהיא מדהימה אני ממש אוהבת אותה

אהבתי את מה שהיא אמרה עכשיו היא אחלה בנאדם

goodpink

New member
בעולם שלך מרחמת...ותפסיקי ליפות אותה היא כמו

ליהי חסר משמעות כמוה.

easternstar

New member
חחח..האסירים מפנטזים על הבריחה

בן אומר שאולי ישאירו אותם לילה נוסף ואיתן עונה שהם כולם ישברו את השערים אם ישאירו אותם..בן וליהיא יוכלו להשאר לבד שם..

goodpink

New member
ליהי לא רוצה לפתוח עם ונינה. ונינה תאכל אותה

בלי מלח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונינה עם כל המגרעות שלה יודעת להגיד דברים ולדבר לעומת הלא חכמה ביותר ליהי והריקנית ליהי

meytula

New member
צהריים טובים../images/Emo8.gif

מה היה?? אתי נרגעה?? למה אורטל בכתה?

meytula

New member
המשולש החדש

אורטל קרן וליהי חזק בזוגיות אולי בגלל זה אורטל כל היום מלכלת על אתי?
מסכנה אורטלי,לא מגיע לה חברות כאלה.היא באמת האבודה של הבית

שן22

New member
אמרו על אורטל במשחק שהיא הכי פלרטטנית בוילה

והיא נעלבה עד עמקי נשמתה ואמרה שהיא אפילו לא מנסה להיות וליהי אמרה שהיא יותר מפלרטטת ממנה, ואתי צעקה עד שנרגעה לא מראים אותה הרבה זמן

meytula

New member
אורטל דווקא לא פלרטטנית היא פשוט משדרת המון

סקס.כי היא הבחורה הכי סקסית בוילה.זה לאו דווקא אומר שהיא פלרטטנית או וואט אבר

goodpink

New member
אני חושבת שזה משהו בשפת גוף שלה ומשהו בדיבור

שלה לפעמים. היא לא פלרטטנית גדולה בדיבור אבל זה משהו בשפת גוף שלה ובדיבור שלה. לדוגמא בדיבור וכו' איילת היתה פלרטטנית יותר גדולה ובטוב.

למעלה