שרשור בוקר טוב

שכחתי להגיד בוקר טוב לחדשים../images/Emo41.gif

בוקר טוב לניקים הכפולים, בוקר טוב למציפים ובוקר טוב לקרן המלכההה!!!!!1111111111111111111

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דידי פתחה חמ''ל,לקחה חופש מהעבודה והשתלטה על תפוז פורומים
קרן למליוןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!סמסו 666666666666666666

noaxxx

New member
../images/Emo201.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif

אני לא באמת כאן
רק רציתי לודא שראית שהגבתי לך אתמול... נעלמת
ושוב תודה

meytula

New member
בוקר טוב נועם../images/Emo24.gifעכשיו ראיתי../images/Emo8.gif

נעלמתי להאכיל את הפיצפונת ונרדמתי בעצמי
אוקי אני אגיב לך פה לשאלות ששאלת
''שמחה לקרוא שהם דיברו וסגרו את העניינים ביניהם. למה התכוונת בסוף, לגבי אורטל? מה היא שאלה אותו?''' היא שאלה אותו על האגרסביות שלו,ואם הוא חושב לטפל בזה ואם בעבר היו מקרים דומים כמו שהיה עם איתן בגלל האגרסביות שלו,והיא גם שאלה אותו איך הוא מרגיש והייתה ממש חמודה בשיחה איתו,לא הצדיקה אותו אבל גם לא נכנסה בו.ממש אהבתי
''מי עצר בעדה? אההה ברור, בדיוק התפזרו לה החוליות... וקרן: ''זה שואו בייבי.." ברור שרק לה יכול לצאת כזה משפט מהפה'' בגלל דניאל גם אמרה לה שהיא נפגעה מזה בכל מקרה ושהיא לא בוטחת באף אחד,ובערב ליהי ואורטל פתחו סשן על דניאל שאיך היא לא מאמינה בליהי וקרן.נו באמת ליהי.. הרגת אותי עם החוליות
בכייף מתוקה,אכן אתמול היא הייתה ביום רגוע,היא בכלל רגועה וישנה הרבה אבל תמיד יש אצלי אנשים בבית אז אין לי ממש זמן לשבת במחשב ,אתמול הייתי לבד והיהלי זמן לעקוב ולצטט ולחפור

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif גדולה את ../images/Emo45.gif וקודם היה אמור להיות../images/Emo24.gif

יצא לי בטעות

לואיזה7

New member
למייטולה,

מישהו עוד יחשוב שאת מריצה את קרן. גם אם זאת לא כוונתך, המשפט שכתבת (המספר הזה הוא שלה?) - זה פרסום עבורה ...

anonimit75

New member
זהו, שכיף לראות אותם כל הזמן !!!

כל כך הרבה אהבה ,הערכה, כבוד הדדי הומור וחברות יש שם... מרגישים את זה מאוד זה עובר מסך...הם מרגשים ומדהימים. מקנאת בהם קצת...יש להם אהבה !!!

anonimit75

New member
כן. כבוד אהבה והערכה. בדיוק מה שכתבתי

בעיני, לא לראות את זה ולהבחין בזה זה הזוי בדיוק באותה מידה

אין משהו מיוחד להתעדכן

ליהי בכתה שוב לבן אמרה לו שכדאי להשאיר אותה, כיה היא לא מהווה איום בגמר.

למעלה