שרשור בוקר טוב

meytula

New member
רודריגו גונסלס מקדם את דניאל לגמר../images/Emo249.gif

אולי זה קצת יעזור למועמדות היום בוקר טוב

meytula

New member
אבל לא מאמינה.היא תהייה מועמדת להדחה

אורטל וקרן יותר מידי חזקות בחוץ

Deacon Frost

New member
את שוכחת דבר אחד עיקרי

בשבוע שעבר הייתה שעה וחצי בלבד להצבעה כשהפעם יש יומיים, ככה שההבדל הוא משמעותי. את לא יכולה לדעת כמה מהתומכים של כל אחת הצביעו ויכול מאוד להיותדניאל הועמדה להדחה בשבוע שעבר בגלל חוסר הזמן. מצד שני אני הולך לסתור את עצמי ולומר שגם לדעתי ולצערי היא תהיה מועמדת כי קרן ואורטל ככל הנראה גברו עליה בשבועיים האחרונים מבחינת האס.אמ.אסים.

meytula

New member
זה בדיוק איך שחשבתי

עשיתי 1+1 לפני 3 שבועות דניאל הובילה עם 16 אלף הצבעות,אחרי זה קרן הובילה ובשבוע האחרון אורטל הובילה.בכל אופן כבר שבועיים שדניאל מקום 3 אחרי קרן ואורטל ואחרי פרק יוון כל כך רומנטי ואורטל הפגועה מאורן ואפס זמן מסך לדניאל ואיתן אין לי ספק בכלל ששוב דניאל מועמדת להדחה. אבל יש תקווה קטנה ב

בנוסף לכך....

לאורטל מצביעים גם כאלה שאוהבים את דניאל מאחר ויודעים שדניאל מוגנת על ידי איתן, נותנים לאורטל את הכל... הגיוני אבל לדניאל זה משדר מסר לא נכון

andy181

New member
מי שתומך בדניאל צריך להצביע רק לה ולא לאורטל

1. אורטל גם ככה חזקה בחוץ היא לא צריכה את העזרה שלנו. 2. אם דני תהיה מועמדת זה רק יבאס אותה וחבל שתהיה במצב כזה כמה ימים לפני הגמר. 3. אבל הסיבה הכי חשובה :אם דני תהיה מועמדת זה מוריד לאנשים את הביטחון שהיא יכולה לזכות הם יחשבו שאין לה סיכוי ובגלל זה יתנו את הקול שלהם שוב לאורטל בגמר כי הם יחשבו "העיקר שקרן לא תזכה". לפי דעתי, עכשיו שאנחנו בישרות האחרונה, אם אתם תומכים בדניאל תצביעו רק לה, ואם קרן תזכה בסופו של דבר אז שתהנה עם הכסף.

meytula

New member
צודקת במאה אחוז!!!

גם אני חשבתי קודם להצביע אולי לאורטל רק שקרן לא תיקח אבל החזרת אותי לקו השפיות ולדניאל מגיע לזכות ולהגיע לגמר!! אני וחמותי הצבענו לה כבר
בואו נחזיק אצבעות שהצדק יעשה והטובה ביותר תזכה

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה בגלל היין של אתמול

אני כבר מוחקת,תודה שהזכרת לי

ריף24

New member
דיי אם את מפנה-אני אענה אז

בוודאי שמלכה נסיכה ותארים דומים, הם מטאפורה. גם כנערה מעולם לא הערצתי אף אחד או רחת כולל זמרים וכאלה.:) ברומא-תהיה רומאי:) אז אני ברומא, ומשתמשת במטאפורות. עניתי לך? חחח

למעלה