שרשור בוקר טוב

דיי3

New member
ריף, כשהבת שלי היתה קטנה, שרתי לה "נערה ממש

אוצר..... " ובאמת התכוונתי לזה:). נשמע לי הזוי לקרא לבחורות מריאליטי "מלכה" בכל הודעה והודעה. אני מבינה את המטאפורה ובכל זה זה מעצבן אותי. מצד שני כל אחד שיכתוב מה שבא לו. אני נגד צנזורה:))

אין ספק שאני מסכימה איתך

חברותי ואני הצבענו רק לדניאל. דיברתי על כאלה שמתלבטים או תומכים בשתיהן

andy181

New member
אה יופי, אני תמיד שמחה לשומע על אנשים

שמצביעים לדני, פה בפורום יש הרגשה שהם הולכים ונעלמים.

נכון. למי יש כוח

להתווכח כל היום מול כל ההשמצות. חסר תכלית. אי אפשר לשכנע אף אחד מהצדדים.

נכון. אני עסוקה בלסמס ולשדל אנשים שלא רואים

את התוכנית לסמס לדני. לדוגמא: גיסתי ביקשה שאשמור על הילד שישי שבת בתמורה ביקשתי שתסמס לדני. היא סימסה 200 ש"ח וביקשה מחברות שלה גם לסמס, למעני.

poseidon111

Active member
הם לא נעלמים אך קשה לנהל דיון

כשכל מה שיש ממול הוא סלוגנים.אני לא מדבר על אנונימית ושלום לדוגמא, אלא לריף והדופליקטים שלה.

צופית80

New member
אני באמת מתקשה להבין את זה.

דניאל היא היחידה שכמעט ולא התלכלכה במהלך כל התוכנית! איך זה שלא עפים עליה בחוץ??? אני אישית ממש אבל ממש מתפעלת ממנה! למרות שהיא לא מושלמת ויש לה נפילות היא לוקחת את כל האחרות בהליכה!!! (למרות שהן גם בנ"א ויחסית חמודות)

meytula

New member
אני אענה לך על זה

רב הצופים הם צופים של השידור המרכזי ולא של אתר וואלה,ההפקה רוצה את קרן למליון ויש עריכה מאוד מגמתית לטובת קרן ואפס זמן מסך לדניאל,מה שנוצר מזה זה שלקרן יש תדמית של מלאכית טובה ואצילית שנזרקה על ידי אחד וגם עם האחר קשה לה ואז פתאום (אחרי שגב הבין שקרן חזקה בחוץ)מתחיל סיפור רומנטי בינה לבין הרווק החדש,אבל קרן עדיין כאובה ומסכנה כי היא צריכה להתאמץ בשביל האהבה והיא גם פגועה מאתי והיא גם תפרד מחברתה הטובה היום ליהי.איזה מרגש
ויוה יכולים לעבוד בשיתוף עם הפקת הדור הבא... ודניאל,דניאל ,מי זאת?תזכירו לי...אה נכון היא החברה של איתן,אבל היא בעיקר שותקת,לה ולאיתן אין שיחות,אין כלום,הם רק בבריכה כל היום. למי את היית מצביעה???

andy181

New member
בוקר טוב מיטל :)

נראה לי התמונה לא נפתחה כמו שצריך...איפה הוא תייג את דניאל? ואיפה הוא העלה את התמונה בפייס?

meytula

New member
אין לי מושג,חמותי אמרה לי שהוא מקדם אותה

אם לא בפייסבוק,איפה הוא עוד יכול?

andy181

New member
חח טוב העיקר שמישהו מפרסם מקדם אותה

כל חשיפה זה טוב

למעלה