צליל, מתי לאתי היה בכלל קסם? היא מעולם לא יצרה שמחה, אלא תמיד חיכוחים ושנאות ומריבות
צ צרצרה1 New member 20/9/11 #203 צליל, מתי לאתי היה בכלל קסם? היא מעולם לא יצרה שמחה, אלא תמיד חיכוחים ושנאות ומריבות
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #75 כמו שחשבתי, עוגת הגזר לא הצליחה דניאל אמרה לאיתן לשים קילו גזר על ביצה אחת חחחחחחחח היא חמודה. יצא להם מגעיל
כמו שחשבתי, עוגת הגזר לא הצליחה דניאל אמרה לאיתן לשים קילו גזר על ביצה אחת חחחחחחחח היא חמודה. יצא להם מגעיל
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #103 ולא קילו גזר על תבנית אחת ....... 4 גזרים, 3 ביצים , כוס קמח תופח, כוס שמן, כוס סוכר, קצת קינמון, קצת תמצית וניל עוגה פצצה.
ולא קילו גזר על תבנית אחת ....... 4 גזרים, 3 ביצים , כוס קמח תופח, כוס שמן, כוס סוכר, קצת קינמון, קצת תמצית וניל עוגה פצצה.
S sendibar0 New member 20/9/11 #275 דיי אני שמתי 30 דקות על 190 וזה לא הספיק, אז עכשיו שמתי עוד 15 הצבע של העוגה כזה יפה. יאמי
ר ריף24 New member 20/9/11 #116 שאפולי יש מצב ש את פותחת שרשור על הנושא: איתן אורבך-ישן או היה ער יותר כל העונה? רק תגידי לי איך להגיע לשם חחח
שאפולי יש מצב ש את פותחת שרשור על הנושא: איתן אורבך-ישן או היה ער יותר כל העונה? רק תגידי לי איך להגיע לשם חחח
מ מיצי החתולה5 New member 20/9/11 #128 ../images/Emo13.gifבוקר טוב את מצחיקה למרות שאין את אותם הפיבורטים.
ל לואיזה7 New member 20/9/11 #129 השיחה של דניאל ואיתן לאחר ההערה של אורן : בקישור המצורף : איתן ודניאל