שרשור בוקר טוב

anonimit75

New member
כמה שטויות ושקרים בהודעה אחת

רא 1. אני תוכמת בגב וקרן ומעולם לא הכפשתי פה אף אחד. מקסימום אמרתי שהאחרים משעממים אותי... כולם מקסימים. באמת, אני מחבבת את דניאל הפילפלית ומלאת החיים, אני מחבבת את אורטל כל הסבלנות, העדינות, האצילות והחן, מחבבת את איתן, מתה על ליהי , מחבבת גם את בן ואורן, לאתי ויוני אני מתחברת פחות אבל גם להם יש רגעים נחמדים שבהם אני מחבבת אותם...בקיצור זה שטויות מה שכמתבת וכמוני יש רבים. 2. לא חסרים תומכים של אורטל ודניאל שמשמיצים ומכפישים את קרן או את גב...כולם משמיצים...אז חאלס הכללות... 3. גב וקרן מרגשים. יש שם אהבה אמיתית ,חברות כנה עם עומקים רגשיים ...זה מרגש לצפות בזה על המסך ואם אתם לא שמים לב לזה, חבל... לא סתם הרוב תומך בהם...גם אם הכל התחיל שם כמשחק, רואים שבשבוע האחרון משהו השתחרר אצל גב, ויש שם אהבה. מה לעשות ? האהבה ממצחת!!!

אנונימית

לצערי את ושלום הם היחידים שניתן להתדיין איתם, על אף דעותינו השונות. הרוב מתומכי קרן נוהגים באלימות. זה לא שקר ולא שטות.

anonimit75

New member
גם אם זה נכון מה שאת כותבת

אני באמת לא נכנסת לפה הרבה (בגלל שיש פה המון השמצות ולכלוך שאני לא אוהבת לקרא כלפי כל המשתתפים התוכנית, אבל משום מה יש לי הרגשה שרוב הלכלוך מופנה כלפי קרן וגב), זה לא בסדר לעשות הכללות...כל מקרה לגופו. באמת ראיתי כמה מתומכי קרן וגב שאכן נוהגים ללכלך, אבל נתקלתי בהרבה יותר מקרים של לכלוך כלפי קרן וגב ... לא יודעת...אולי שתינו לא אובייקטיביות לגמרי, בכל זאת אנחנו מתחברים לאנשים שונים

anonimit75

New member
רק 5 ???

אני כמעט בטוחה שלקרן ולגב יש יותר משמיצים פה, אבל לא משנה...אני לא אתווכח על זה ;)

meytula

New member
אף אחד לא מגיע לרמת השמצות של מעריצי קרן

אלא לא סתם השמצות זה כבר גובל באלימות מילולית מכוערת ולרב שקרית ותלושה מהמציאות

זרקתי מספר דומיננטי

היו עוד. וזה רק אומר שכנראה רוב הפורום לא אוהב את קרן וגב כנראה.. אולי בגלל זה היחסים הם שונים במספרים. בקיצור, הנקודה היא.. שאת ושלום היחידים שראיתי שאפשר לדבר איתם.

אז בואי אנונימית אשפוך לך קצת אור על המתרחש

באמת. 1.רוב התומכים בקרן וגב פה הם חדשים שרובן\ם הצטרפו בחודש ספטמבר דבר שמצביע על פוש אחרון של יח"צנות לקראת הגמר. מי שותיקים כמו דידי ואלה צצים עם ניקים ישנים שלהם. 2.לכל מתמודדת יש לובי משלה שכלולים בו גם בני משפחה אבל אצל קרן היח"צ מורגש ביתר שאת במיוחד מאז שגב חבר לה.יש פה מערך שיווקי ואין להתעלם ממנו מזכיר לי את ימי איילה רשף והסוללה היח"צנית שלה. 3.קרן וגב לא מרגשים בכלום,הם פלסטיק אחד גדול,גב מרוגש מהחצי מיליון הקרב ובא,וקרן מרוגשת מזה שסוף סוף גבר שם עליה בתכנית הזו,ושהיא "המלכה" של הבית עכשו. אין שם שם כנות-יש משחק זול שלצערי מקודם על ידי גורמים הפקתיים,אין שם שום עומקים רגשיים-אם בעיניך שיחות זימה,שיחות מותק,מאמי,וקרבה הזוייה במיוחד שבוע לפני הגמר נחשבת מרגשת אז או שאת מהמערך היח"צני או שאת לוקה בתחום הרגש.צר לי.

anonimit75

New member
זה לא שאני לא מבינה מה שאתה כותב

ותאמין לי, חשבתי על זה לא מעט...וברור שיש סיכוי שאתה גם צודק. בכל זאת, אני בוחרת להאמין במה שעיני רואות יום יום (ואני לא מדברת על השידור המרכזי). אני רואה שם חברות אמיתית ולא משחק,לדעתי . רואים את זה בדברים הקטנים. רואים כמה כיף להם ביחד, רוואים שטוב להם ,זה מקרין החוצה, החיוכים הקטנים, הצחוק, השירים, העקיצות, המשחקים, אני רואה ביניהם התאמה מופלאה, הם אנשים דומים...גב בהחלט בא לשחק, אבל אני רואה שמשהו השתנה שם בימים האחרונים, ושיש לו גם רגש .גם אםזה לא מתבטא בתשוקה, יש אהבה יפה מסוג אחר...שהיא לא פחות יפה בעיני...אני לא מסתכלת על גב בתור רובוט, שלא מסוגל להרגיש, אני בהחלט חושבת שהוא נלכד ברשת למרות שלא תכנן, אבל, אף פעם לא נוכל לדעת באמת...אתה יודע...כל אחד ישאר עם האמונה שלו...

אם כך את רומנטית ללא תקנה שמוכנה להתעלם

ממשחק בינוני-מינוס. ימים יגידו מה יעלה בעקבות "הרומן" הזה. להערכתי כמו שכתבתי לך הם ימשכו את זה עוד קצת בחוץ ממש כמו בן וליהי כדי להשיג עוד גו'בות מזה עקב דוגמנות,או תכנית משותפת. אני חייב לשאול אות משהו,עצם העובדה שגב התחיל להיות רומנטי,פוצי-מוצי,ורגיש לקרן רק אחרי ההצבעה האחרונה שבה הבין שקרן היא אחת מהשתיים הכי פופלריות בחוץ לא מעלה בך ספק לגבי כוונותיו? גב לא רובוט אבל הוא כן קר רוח וחסר רגש ומלא בצביעות שבאה לו מימיו בהשרדות,הוא מסוגל ברגע אחד לטנף על אתי ולדרוש את הדחתה,וברגע שני לשבת לצידה ולקרוא לה מאמי ולהריץ איתה דחקות. בן אדם שעשה דברים נמוכים בעברו בשביל להשיג סם,לא יהסס לדרוך על אף אחד ואחת בשביל פרס כספי גבוה.

anonimit75

New member
תשובה

אני תמיד חושדת בגב על כנות כוונותיו , אבל אני חושדת בכולם שם (אם כי בגב קצת יותר בגלל השמועות והדיבורים על משחק מחושב עוד ממי השרדות). בכל אופן, איך שאני רואה את זה, גב בא בשביל המליון. מהרגע הראשון היה לו חיבור לקרן, אבל הוא בא לשחק ואם היה חושד שהיא לא פופולרית ,בטוח, היה מעיף אותה לטובת מישהי אחרת.. עם זאת, מהרגע שהוא ידע שהיא פופולרית ושאיתה הוא צריך לשחק עד הסוף, הוא נתן לעצמו להשתחרר ולהיות הוא עצמו (כי כבר אין לו צורך לשחק), ולאט לאט הוא נחשף אליה . שים לב, שמלכתחילה הוא כל הזמן איתה, אין לו שום קשר לאף אחד בוילה כמעט פרט אליה, ונראה שהוא מאוד נהנה, החיבור הראשוני ביניהם היה ברור מלכתחילה... לא יודעת , אני קונה את זה. זב כבר לא נראה לי משחק... אגב, בעניין האסטרטגי, אם הוא היה כזה אסטרטג, הוא היה צריך לשחק עם חן יותר, ולקחת אותה לדייט, ולא להדבק לקרן מהשנייה הראושנה...תראה איך זה דפק לו את המשחק, הוא נאלץ למרוח את הזוגיות שלו עם קרן חודש עד שכבר לצופים זה לא נראה אמין..כל לשחק לפחות שבועיים שלושה עם חן או עם האחרות, אבל הוא לא עשה את זה...היה ברור שיש לו חיבור לקרן, ושהוא ממילא, מאמין שהיא פייבוריטית אז הוא לא היה צריך לשחק יותר מדי... סתם השערה שלי...

תשובות.

1.לא היה לו חיבור לקרן,פשוט לא נותרו לו אופציות, אתי לא אופציה,אורטל לא אופציה כי ממש אין חיבור שם,ליהי לא חזקה בחוץ,ודניאל תפוסה. ענבר לא משכה אותו. קרן גם מהר מאוד מכניסתו של גב דאגה לסמן טריטוריה וממש התעלקה עליו מה שהוציא ממנו את גב המגעיל. גב חיכה באיטיות לכניסת החדשות לראות אם יש שם משהו יוצא דופן שכדאי "להשקיע" בו חיכה להצבעת הצופים ונוכח שאין. משם כבר העלה הילוך עם קרן.למרות סלידתו הפיזית ממנה,שימי לב למה שאת כותבת-"מהרגע שידע שהיא פופלרית ושאיתה צריך לשחק עד הסוף הוא נתן לעצמו להשתחרר" זה מוכיח את דבריי שהוא שחקן שבא לקחת מיליון ותו לא. לגבי חן,חן היא לא בחורה חלשה או רכיכה,היא הבהירה לו חד וחלק שאו שאתה איתי או שאין כלום במצב כזה גב עשה את השיקולים שלו והחליט שהיא גדולה עליו,מלבד הכבוד הרב שיש לו לבחורה. ולכן הלך על קרן בדייט,ושם זה כבר התחלי להיות יותר ברור עם התערבות של חברו דניאל.

anonimit75

New member
מסכימה כמעט עם כל מילה

רק שבשורה התחתונה, אני מאמינה שבין גב לקרן יש חברות אמיתית !! גם אם לא זוגיות רומנטית דו סטרית (כי ללא ספק קרן מאוהבת, גב הוא הלא ברור)... חוץ מזה, החברות בין קרן לגב כ"כ מקסימה בעיניב שבכל מקרה, אני בוחרת בהם. הפורמט המאוד בעייתי של התוכנית הזאת, שהגבר חייב להיות בזוגיות עם מישהי כדי לקבל מליון הוא בעייתי... גם אם גב באמת לא התאהב, הוא צריך לשחק בשביל המליון , קונספט מעוות של תוכנית... בכל אופן, אני מאמינה שגב אוהב את קרן ,שהוא מעריך אותה ומרגיש אליה הרבה ...גם אם לא רומנטית, ולכן זה מספיק בשבילי. הם היחידים שמעניינים אותי שם. ב

adiyon2

New member
הוא פשוט קיבל מידע מבחוץ שקרן חזקה

ושמריצים אותם למיליון, אז למה לו להתאמץ עם בנות אחרות. חוץ מזה שחן מיד חסמה אותו. הוא אסטרטג, אבל זה לא משחק לאסטרטגים גדולים. עכשיו הם מתנשקים נשיקות לא חושניות בכלל. מגע של השפתיים. מנסים להפגין זוגויות, אבל זה לא מרגיש אמיתי. גם הזיקפה שכנראה יש לו לא נראית לי אמיתית (אמר שקשה לו לקום עכשיו).

חני 57

New member
אלי סוזי מיטולה דידי נועה מיצי

שאפולי,דיי פוסידון אנונימוס צליל רינתי אנדי,ריף,פונפון סנדי בר גיא וכל מי שכותב בפורום הזה סליחה אם שכחתי מישהו או מישהי.לכל תומכי אורטל המקסימה.ממש כייף לי לקרוא את התגובות שלכם יותר מלראות את התוכנית .איזה עומק ואיזה כושר התבטאות ,אני מעבירה הרבה זמן בפורום לצערו הרב של בעלי ונהנית מכל רגע!!!!!!

חני 57

New member
תחשבי למה גב התעורר בש

בשבוע האחרון אולי בגלל שהוא מתקרב למיליון !!!נראה לך שהקשר שלהם ימשיך בחוץ אני למשל חושבת שבכלל גב לא נפרד מחברה שלו .ימים יגידו !!!

anonimit75

New member
יכול מאוד להיות...נחייה ונראה

בכל אופן, אני צופה בתוכנית רק בגלל גב שמרתק בשבועות האחורנים, אז מבחינתי רק לו אני מצביע (כלומר לקרן)

למעלה