תשובה
אני תמיד חושדת בגב על כנות כוונותיו , אבל אני חושדת בכולם שם (אם כי בגב קצת יותר בגלל השמועות והדיבורים על משחק מחושב עוד ממי השרדות). בכל אופן, איך שאני רואה את זה, גב בא בשביל המליון. מהרגע הראשון היה לו חיבור לקרן, אבל הוא בא לשחק ואם היה חושד שהיא לא פופולרית ,בטוח, היה מעיף אותה לטובת מישהי אחרת.. עם זאת, מהרגע שהוא ידע שהיא פופולרית ושאיתה הוא צריך לשחק עד הסוף, הוא נתן לעצמו להשתחרר ולהיות הוא עצמו (כי כבר אין לו צורך לשחק), ולאט לאט הוא נחשף אליה . שים לב, שמלכתחילה הוא כל הזמן איתה, אין לו שום קשר לאף אחד בוילה כמעט פרט אליה, ונראה שהוא מאוד נהנה, החיבור הראשוני ביניהם היה ברור מלכתחילה... לא יודעת , אני קונה את זה. זב כבר לא נראה לי משחק... אגב, בעניין האסטרטגי, אם הוא היה כזה אסטרטג, הוא היה צריך לשחק עם חן יותר, ולקחת אותה לדייט, ולא להדבק לקרן מהשנייה הראושנה...תראה איך זה דפק לו את המשחק, הוא נאלץ למרוח את הזוגיות שלו עם קרן חודש עד שכבר לצופים זה לא נראה אמין..כל לשחק לפחות שבועיים שלושה עם חן או עם האחרות, אבל הוא לא עשה את זה...היה ברור שיש לו חיבור לקרן, ושהוא ממילא, מאמין שהיא פייבוריטית אז הוא לא היה צריך לשחק יותר מדי... סתם השערה שלי...