שרשור בוקר טוב

sunflower11

New member
היא לא באמת תצא גדולה כי לא יהיו רבים שירצו

לצפות בה. אז נתנו לאיילה רשף תוכנית, נתנו לנופר תכנית, אבל את אהדת הקהל הן לא קיבלו.

שאפולי

New member
לא מסכימה

כבר אמרו את זה על מתמודדות לפניה (ראה ערך אילה רשף\נופר מור ובטוח יש עוד) והם קיבלנו אח"כ את זמן המסך שלהן.....

poseidon111

Active member
ממש לא דומה.איילה לא הצטיירה כאדם רע.גם

הזוגיות שלה נתפסה כטרגית לעומת מזוייפת כמו של קרן.נופר בכלל לא יצאה עם נזק תדמיתי.היא נתפסה כאחת שאמנם אינה בוחלת במילים,אך כאחת שהעיזה לעמוד מול פרידה הדורסנית.איילה עוררה אמפטיה בגלל אישיותה השברירית.עכשיו תגידי לי מה יש לקרן במשותף עם התכונות החיוביות של שתי הדמויות שהזכרת.יתרה מזו,איזו תכונה טובה הציגה קרן בתכנית,שיכולה למנף אותה הלאה.

שאפולי

New member
הגזמת

אני הייתי שומעת אנשים מקקלים את איילה כאילו היתה היטלר בכבודו ובשפמו. לגבי קרן? חסר? תשמע את המעריצים שלה: יפה רהוטה כריזמתית מסתדרת בחברה לא חסר, הכל תלוי בנקודת המבט.

איילה הייתה כלבה אבל כלבה נגררת

היא גם הייתה סמרטוטה, נגררה אחרי החרא של החברים שלה, אחרי סער ותומר, ושרה הפולניה המצחקקת כמו שטן, כאחת שמרוצה מעצמה כאשר הייתה צוחקת על אחרים. כל הרפש שלה על אלירז היא הוציאה בחדר האח הגדול, כאילו הוא מינימום ניסה לרצוח אותה.

קרן ואיילה קורצו מאותו החומר

בקרן יש יותר רוע ומניפולטיביות, אבל אולי זה בגלל שלאיילהלא ניתנה ההזדמנות להתחרות על גבר מול בנות נוספות, אולי היינו רואות בה גם את הצדדים האלו.

שאפולי

New member
דוקא לא רואה בה טיפוס נגרר

היא מאוד כריזמטית וכוחנית. חוץ מזה ממש לא מעניין אותי איפה היא בשרשרת המזון- רוע הוא רוע (כמו ליהי.)

נכון. היא סוג של הכלאה בין קרן לליהי

נגררת אבל יש בה דומיננטיות וכריזמטיות מסויימת.

היא לא כריזמטית, זו טעות לדעתי,

אם לא הייתה לה ליהי, היא לא הייתה בעמדה שהיא נמצאת בה היום. היא מאלו שצריכים יס מן לצידן כדי לחוש מישהו. אני אסביר: מדי לילה היא וליהי מקיימות שיחות השיחה תמיד מתחילה בליהי והכאב שלה על ההעמדות להדחה ומסתיים בנאום חוצב להבות של קרן על כל מה שזז, שכולל בעיקר ליכלוך ורעל ותכססנות מישהו יכול לפרש את זה ככריזמה, כי היא מדברת כאילו היא בטוחה בעצמה, כמעט מאמינה לעצמה, יכולת ורבלית יש לה בשפע , אבל רוב הדברים שהיא אומרת , אין להם כיסוי בשיט. תכל'ס בשטח, היא שטיח קטן ומרופט שתמיד מוצאת את עצמה מקום שני או בשום מקום בכלל. סיפרה בעצמה שבחמש שנים האחרונות לא הייתה לה שום מערכת יחסים משמעותית, 5 שנים מחייה הבוגרים! בשנה האחרונה הייתה במערכת יחסים רעה בה הגבר הסתיר אותה ואת הזוגיות שלהם (ולמרות זאת , נשארה שם שנה) כולנו רואים איך היא רודפת אחרי גב, מוכנה לספוג הכל, הפשלות, הצקות, יחס מזלזל, העיקר שהוא "שלה". בקיצור, אני לא רואה שם כריזמה. אני רואה חולשה ופגיעות שעליהם מחפים כוח, רוע ומניפולציות. (לדעתי היא אחת הבחורות החכמות בוילה, בכל מה שקשור באסטרטגייה) זו דעתי.

שאפולי

New member
אבל זאת הנקודה

יש ליהי. ואם לא היתה ליהי היתה חמדה ואם לא חמדה היתה יוספית
יש בקרן כריזמה שמושכת את עלובי החיים ללקק לה את כפות הרגליים ולהכתיר אותה למלכה. בנוסף מקום שני זה לא שטיח מרופטבואי לא נגזים
וזה שהיא סמרטוט בכל הנוגע לגברים גם לא סותר כריזמה - כי כריזמה לא מחייבת גם שכל או יכולת התנהלות גם איילה היתה כריזמטית אבל סמרטוט ואני מכירה גם מהחיים שלי נשים כריזמטיות אבל גברים הופכים אותן לכאלה קטנות
עצוב.

poseidon111

Active member
במסגרת הדיונים שלנו הייתי מבקש את תשומת ליבך

למשפט הבא שלך:" כי כריזמה לא מחייבת גם שכל או יכולת התנהלות".אני טוען שזה בדיוק להיפך.אינך יכול להיות כריזמטי ללא "שכל",או שמא נקרא לזה במונח הנכון יותר "אינטליגנציה". אם יש לך כוח,התיחסותך...

שאפולי

New member
רק מניסיון החיים הקצר שלי

אני יכולה להגיד לך שזה לא נכון אני מכירה לפחות 2 נשים לא לא חכמות במיוחד לא יפות במיוחד אבל מאוד כריזמטיות- בד"כ זה יוצר אצלם מצבים לא רצויים: 1. אנשים נמשכים אליהם מגלים שאין שום דבר מאחורי השואו והולכים 2. עלובי החיים הופכים לסנגרים שלהם

poseidon111

Active member
אם הם לא יפות ולא חכמות,מה מושך אנשים לנהות

אחריהן? חייב להיות משהו.

למעלה