שרשור בוקר טוב

sunflower11

New member
זה עדיין משחק, לפחות מצידו של גב. ומה שמנצח

הוא כשאדם טוב, אמיתי, חיובי. את זה אי-אפשר להגיד על קרן.

anonimit75

New member
אנחנו רואים שהוא מתייחס אליה כמו מלכה

אין שום השפלות. כנראה שאנחנו ואתם לא צופים באותה תוכנית, כי כבר שבוע שהזוג הזה מציג אהבה, חברות, חוש הומור ושיתוף פעולה יוצא מהכלל. זה זוג מרגש , עם קשר עמוק וחזק!!! מרגש לראות אותם...פשוט מרגש

לא מרגש ולא כלום מה שמרגש את גב זה הכסף..

ולכן את רואה בשבוע האחרון(במיוחד אחרי הנסיעה שלהם ליוון שם היו בלי מצלמות ויכלו לסכם טוב מאוד את הטקטיקה שלהם להתקרבות) נחיה ונצפה אם הם יהיו זוג אחרי התכנית.אני מעריך שכמו בוילה כך ינהגו בחוץ זוג למצלמות במטרה להשיג קמפיינים משותפים ביחד ולעשות כסף זה מה שמעניים את פשטי יש לו דירה לממן במגדלי דיזנינגוף

anonimit75

New member
זה באמת מסקרן יהיה לראות מה יקרה אחרי

התוכנית... נחייה ונראה כמו שאמרת... אני לא חושבת שגב חושב כמו רובוט .. הוא לא שחקן כזה טוב , לדעתי...ברור שהוא נכנס בשביל הכסף ושיחק חודש שלם, אבל ,הוא בן אדם, ומה לעשות? לי נראה שמה שאני רואה בימים האחרונים זאת אהבה..... נחכה ונראה...מה יהיה החוץ :)

חני 57

New member
לי נראה שהם מקבלים הוראות

מההפקה ,פתאום היחס של גב השתנה לא נראה לי שהוא נהנה הוא מחכה לרגע שכל זה יגמר והוא ילך לחברה שלו עם החצי מיליון+המשכורת השמנה שהוא יקבל!!!

sunflower11

New member
ממש לא רבים, מעטים. והיתה מישהי שציינה שהרבה

ילדות (תמימות) מצביעות לקרן.

שלום172

New member
deacon נורא קל להאשים את ההפקה העובדה היא

שחשבתי לא פעם שהעריכה נגד קרן ובכל זאת חשבתי ועודני חושב שהדברים נעשו לא במכוון מה שכן עכשיו כשרואים יחסית יותר את דניאל ברור לי שחסכו מאיתנו הרבה דברים שעדיף לטובתה של דניאל שלא נראה אותם אני מסתכל לעיתים קרובות יחסית (למעט נסיעת עסקים שהייתה לי לחול) בערוץ 29 וגם כאן בוואלה ובזכות מהותה של קרן נשבתי בקיסמה לא מפסיק להתפעל מהדרך שקרן עברה והדרך בה היא התמודדה לא עריכה ולא שמריכה בזכותה אנשים למדו לחבב אותה ולהעריך אותה וכל המכפישים זכותם כל עוד לא משתמשים בשקרים ובקללות. מגוחך בעיניי להאשים את ההפקה או אולי להבא את "הריצפה העקומה"

אדון שלום איזה דרך בדיוק גברת קרן עברה?

דרך שהתחילה ברכילות,השמצות,וזריקת ארס משותפת עם ליהי ואתי לעבר כל הבנות שאיימו עליה? או דרך שהתחילה בלכבוש לב של גבר על ידי חיצוניות ולא פנימיות? או דרך שכוללת רמיסת החלש-ליז,לירון? זה קסם? זה גועל אחד גדול! לגבי העירכה אני מוכן לשבת איתך דקה דקה ולספור כמה זמן מסך קרן מקבלת בפרומאים של התכנית,בפרקים המרכזיים של התכנית,ובשידור החי בכללותו,אני סבור וחושב שתקבל הלם גדול.

ריף24

New member
שלום,קרן ואורטל היחידות שראויות.ההפקה=דניאל ו

ואיתן בלבד.

רותם 1121

New member
חחחחח - גב- מה שחשוב לי כאן זה להתרכז בך

(בקרן) לבסס את היחסים ביננו. איזה שקרן פאטתי מה שחשוב לו זה הכסף. איזה הבדל בין השיחה של אחתן ודניאל לשיחה של גב וקרן

כי העריכה גרמה לרבים לרחם עליה.

אם יש איזה שהוא רגש היא מעוררת אצלי זה תיעוב. לאורך כל העונה התעללה בכל מי שהיה חלש ממנה, כולל החברה הכי טובה שלה ליהי, איך אפשר לחוש רספקט לאדם כזה? נשגב מבינתי וזה עוד לפני ההתרפסות שלה עצמה מול גב...

יש שם בעיה עמוקה.

היא דיברה על זה אצל איריס. אני חושבת שאם היא תצפה בתוכנית, אולי היא תוכל ללמוד משהו על עצמה ומשם להתחיל תהליך תיקון. לצערי, יהיה לה סכום כסף נכבד לטיפול ארוך ואנטנסיבי.

JADE99

New member
אני ממש לא דואגת לקרן, היא יצאה גדולה!

אחרי כל מה שהיא עברה בבית הזה.

קרן יצאה מושפלת,קטנה,שנואה,ובעיקר פתטית

זה מה שהיא יצאה במציאות,אבל לפי העריכה וההפקה היא יצאה גדולה את צודקת. היא גם תצא גדולה בחוץ בגלל שיש לה מערך יח"צני גדול מאוד שהתחיל לעבוד כבר פה,באתר הרשמי ובכתבות עליה.בציבור האמיתי הוקטן שצפה בראלטי הנחשל הזה כולם יודעים את האמת על קרן. ושום יח"צני קש לא ישנו את דעתי עליה

ריף24

New member
חחח אלי,התבלבלת-דניאל יצאה קטנה ומרירה.מ

מהשניה שהיא ידעה שאין לה מיליון, כמו שהיא רגילה לקבל הכל-היא ליכלכה, ריכלה נעשתה צבועה . גם ליהי ואורטל וקרן, וגם הקהל-קלט את הצביעות התחמנות והשימוש הרגעי שלה באנשים. אתה לא קולט:) תמשיך לאהוד אותה. זכותך

אין ספק שדניאל נהיתה לחוצה יותר אחרי המעומדות

שלה להדחה על ידי הקהל והפסדה לקרן וגב בפרס יוון. אבל עדיין זה לגיטימי ואנושי.זה בן אדם עם כל מכלול רגשותיו.וכן יש לנו גם רגשות כמו קנאה. מה דניאל ריכלה,טינפה הוא כאין וכאפס לעומת מה שקרן עשתה מתחילת התכנית או ליהי.תשים הכל על סף המאזניים.דניאל היא נוצה,וקרן היא ברזל.

למעלה