Another week, Another McWeekend

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif "ואל תתקשרי לשאול מה שלומי רק בשביל לספר

לי מה שלומך, זה לא יפה מצידך." שבוע שייגעצ.
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא היה משהו יותר מדי ספציפי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל השירים האפשריים בערך של שייגעצ. את אומרת - ליעד ברוידא. (חח ילד בשכבה שלי שהוא המחמם הראשי של שייגעצ. הוא ממש טואוב<:) אחלום לנצח - ליבי. אני אוהב - ישראל בר און. הלהקה המגניבה של השבוע: שייגעצ. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: סרטונים של הוליאוקס.
אה, וסרטון של מקפליי מקנדה<: http://www.youtube.com/watch?v=caChcdp2Zts תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פרוייקט מסלול, טלנובלה בע"מ, חשופים וטינופת (זה קורע!!
). משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים ואח. =/ משהו ששימח: הופעה של שייגעצ וקוקה קולה וילאג'$#@$#@ DDDD: וגם קניתי נעלי בובה מזארה שחשקתי בהן שבועיים+ (בחופש זה מרגיש הרבה זמן! XD). משהו שהעציב: כלום. ציטוטייה: בהופעה של שייגעצ, אז הם היו מסוממים בטירוווווף. ברמות שהיה לי קשה להבין איך הם מתפקדים
קיצור יובל סיפר שהוא נדבק בכלבת מכלב שאיתו הוא קיים יחסי מין ושהכלב שיקר לו ואמר לו שהוא נקי, ושאפשר בלי קונדום. ואז הוא אמר שכולנו צריכים ללכת להדבק כי כלבת זאת מחלה מאוד מסוכנת XD חחח ואז~ "ובתפנית חדה, ננגן את.." "את דומה לכלב?!?!?!?!" ~יענו הקהל צועק~ "לא, אם זה היה את דומה לכלב זו לא הייתה תפנית חדה!"
“He kissed your cheek in the middle of a crowded restaurant? Well that’s just not appropriate.” “The cheek on my face, Harry.”​
מתוך הסטאנד אפ של אורי חיזקיה, על זה שבטיול שנתי תמיד אומרים לא להתקרב לחפצים חדים: "כי בדרך כלל אני מגרגר נעצים." *naf שיר. D: says (15:49): כוס אמא של התיקייה המפוצצת הזאתי *naf שיר. D: says (15:50): בעצם אני האמא *naf שיר. D: says (15:50): סוגשל *naf שיר. D: says (15:50): XDDDDDD *naf שיר. D: says (15:50): כוס עלי! *naf שיר. D: says (15:50): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -דפוקה- אבא שלי נכנס לחדר שאני רואה טב"ע ומסתכל על המסך: "איזה תוכנית מצויינת!" שירה: "זה וואהם." שון: "ג'ורג' מייקל." שניהם ביחד: "בני קייזרמן!" ונזכרתי בציטוטים קורעים מטב"ע~ נפתלי: "לאשתי הנפלאה והנהדרת-" ניצה: "והנודניקית." נפתלי: "שנודניקית שצריך." ניצה: "שצריכה להוריד 10 קילו..." אפרים: "20!" ניצה: "למה לא 30?" כפיר: "30 פעם ראשונה, 30 פעם שניה, 30 פעם שלישית, ו...נמכר לחברה המכוערת של עלמה!" טליה: "הנה שני הקייזרמנים." בני: "איזה שניים?" טליה: "הקטן והקטנטן." כפיר:"מה? אתה מחליף נורה?" ניב: "לא, אני סתם מתרומם." מ-חשופים~ "חבל שאת מתאמצת, את לא תיהיי פאג האג בחיים." "מה זה פאג האג?" (מיותר לציין שנקרעתי לחלוטין, כה?
) מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל שייגעצ <: המלצת השבוע: אל תשתו במשך 48 שעות נון-סטופ רק קולה. לא מומלץ!
קיבלתי הרעלת קולה חחחחחחחחחחחחחח התחלתי לשתות קולה זירו למרות שאני לא אוהבת רק בגלל שלא יכולתי יותר לשתות דיאט. XD התמונה הכי חמה: קיירון וג'ון פול החמודים.

Charley XD

New member
אוי גאד XDDDDD

זה ענק ! הציטוטים XDDDDDDDDDDDD תבואי עם הנעלים החדשות
נראה אותם
אבל תבואי כברררררררר @#$%^*&^%$#@!@#$%^&%$#@

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך ../images/Emo23.gif

אל דאגה, אני אבוא <:

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

“The cheek on my face, Harry.” זה ממש הצחיק אותי XDDDDDDDDDDDD וגם ה"מ-חשופים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואיזה מגניב שילד מהשכבה שלך הוא המחמם הראשי של שייגעצ

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה בשבילך המקףXD

לגמרי מגניב.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

טב"ע זאת הטלנובלה הכי טובה מכל הבחינות EVER! DDD: יובל תמיד מסומם בהופעות זה כבר נראלי High בטבעיות

sweet shir

New member
בהחלט D:

חחחחחחחחחחחחחח לא רק יובל, כל חברי הלהקה. וזה לא HIGH בטבעיות, זה העובדה שהוא ג'אנקי חחח ובתכלס, זה למה המוזיקה שלהם כ"כ טובה...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifחח הציטוטים...שייגעצ ../images/Emo99.gif

רציתי ללכת להופעה שלהם בנ"צ חמישי..אבל כאבימחזורקשים
.

ligalosha

New member
This is the dawning of the rest of our lives"

"On holiday
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Going Through The Motions נדבקתי
Lies
היו עוד מלא לא זוכרת
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Eddie's Song - Son Of Dork Holly...I'm The One - Son Of Dork Party's Over - Son Of Dork Sick - Son Of Dork Ticket Outta Loserville - Son Of Dork We're Not Alone - Son Of Dork ממכר בטירוף
Kiss N' Tell - Danger Radio Slow Dance With A Stranger - Danger Radio
So Far Gone - Danger Radio Think About It - Danger Radio I'm Yours - Jason Mraz שיר מתוק Full Circle - Miley Cyrus Holiday - Green Day סגידה
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק, סוד, Danger Radio וגרין דיי
אלבום שחרשתן עליו:
Welcome To Loserville - Son Of Dork
קליפ שעשה לכן את זה:
הסרטון הכי מצחיק שקיים...
http://www.youtube.com/watch?v=OMXC7rA2QbI אחחח טומי, טומי...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שיגעון של קולג' - מומלץ!
חפשו למי שיש יס...
השטן לובשת פראדה
איך פגשתי את אמא
ענק
איי לאב ניו יורק יאיי טיילור מייד ניצח!
סקינס, או סי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאני סנילית מידי כדי לזכור מה הכעיס אותי....
משהו ששימח:
מפגש קומונה
היה כיף ^^ הסיכות המהממות שלנו
TOTP
משהו שהעציב:
שהתיק המהמם שרציתי אזל בכל הסניפים
ציטוטיה:
המוכרת בחנות של הסיכות: אז איזה תמונה לעשות עכשיו? אני: [מנסה לתאר לה את התמונה של דאגי ודני] התמונה הזאת.. של שני הבחורים... שנמצאים באמצע 'אקט מיני'... המוכרת בחנות סיכות: איך מאייתים את השם של הלהקה הזאת? אני: M-C-F-L-Y מוכר: איך אמרת? M-Z-F-L-Y? ~המוכר בחנות נעליים מביא לי זוג נעליים~ המוכר: זה מה שיש ב-38 אמא שלי: זה נחמד... אני: 'מזעזע' זאת המילה שחיפשת... ~המוכר נעלב והולך~ ~אמא שלי מסתכלת עלי~ אני: מה רצית שאני אעשה? אשקר? זה לא מנומס! ~אני מנסה להסביר לאמא שלי בטלפון את הדגם של התיק~ אני: סופר ברייק... אמא שלי: סופר דרייק? אני: ברייק אמא, עם ב' אמא שלי: טוב, סופר ברייק... אני: שחור מסיבת שלדים אמא שלי: שחור מסירת שלבים? אני: שחור מסיבת של-ד-ים אמא שלי: מסילת שלדים? אני: לא!!,תני לי את המוכר בטלפון... אמא שלי: לא תגידי לי, אני אבין, איך אמרת? מסירת שלבים? שלדים? אני: מ—ס—י—ב—ת ש—ל—ד—י—ם--!!!! אמא שלי: אני לא מבינה אותך! אחחחח אמא...
אבא שלי: מה לקח לך כ"כ הרבה זמן? אני: עשינו סיכות ממש יפות של מקפליי!, אחת אני אראה לך, ואחת לא.. אבא שלי: למה? אני: ~מחייכת~ כי... אתה לא תאהב את זה... ~אני מראה לאבא שלי את הראשונה, ואז את השניה עם ה'אקט'~ אבא שלי: ~מחייך~ זה מה שיש לכן לעשות בחיים? כן!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Holiday - Green Day
המלצת השבוע:
אם אתם רואים תיק ממש ואתם לא יודעים אם לקנות אותו או לא, תקנו
כי אח"כ הוא יגמר בכל הסניפים ולא תוכלו להזמין אותו כי הספק לא מוציא עוד כאלה...
אני מדברת מניסיון...
התמונה הכי חמה:
יהי זכרו ברוך

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifתראי למטה...

בתגובה שלי ל-JuSt My LuCk
כתבתי שם את כל הפרטים

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifקוראים לחנות 'Extra Print'

והיא נמצאת ברחוב אבן גבירול 67 בת"א
זה חנות של הדפסות וכאלה... את יכולה גם לעשות שם כל מיני דברים, חולצות, תיקים, לא רק סיכות... ותביאי איתך תמונה בדיסקאונקי, או שתקחי משם מהאינטרנט... בהצלחה

למעלה