יום ראשון

תרגישי טוב!../images/Emo24.gif

הייתי יום וחצי (מאתמול) במכון ויצמן מבי"ס והיה כיף (רוב הזמן) ^_^ רק שיצאתי משם חבולה XD היינו בגן המדע שם ועשינו דבר של הליכת ירח, ונתקעתי שם במתקן תוך כדי שהייתי עליו וחטפתי מכה באגן, וחטפתי מכות בשתי הברכיים מהסולם של המיטה שישנתי עליה, בפעמים שונות. |: כלומר חטפתי מכה בברך אחת, ואחרי כמה זמן שוב בברך השניה. כמה טיפש מצידי. O:
יש מחר בי"ס
ועוד יום מגעיללללללל של 7 שעות!
אבל לעומת זאת, נשארו בערך 10-12 ימים להיות בבי"ס! O_O

Liquid Dreams

New member
../images/Emo31.gif.

אתמול בערב הלכתי עם הכלבה ברחוב, וכשהגיע אוטו הלכתי אחורה ומשכתי אותה כדי שלא תדרס[טפו] ונתקעתי. בגינה. נפלתי. נשרטתי עמוק מהקצה שלה. זה נראה זוועה. אני רוצה לבוא לזונה שתכננה את הגינות המחורבנות האלה ולהראות לה מה הגינה שלה עשתה לי. כשהגעתי הביתה שמתי פלסטרים וכל זה ועכשיו כשבאתי להתקלח הורדתי אותם והדבר הזה נראה מזוויע, ולא יכולתי לגעת בכלום, כי זה כל כך כאב. אני אדפוק כדור בראש לאחראי על הגינות האלה.

הווו

בהצלחה בהכל D: לי יש עוד קצת זמן עד לחרא הזה, בשנה הבאה בגרויות וזה.. תנו להנות קצת עד אז ותרגישי טוב X:

en li shem 7

New member
ם:

סיימתי את העבודה שלי היום באומנות והיא יצאה בסדרD:
דבורה הכתה אותי היום מכות נמרצות! וצבעה אותי באדום על הכתף, דרקון על הצוואר והאוזן, ירוק על הצוואר (במכחול עבה!!) הפשיטה אותי. עירומה וחסרת כל
השלמתי עם חברה שלי...בערך>< זה קצת מוזר.
התקשרו אלי מהמלון שאני עובדת בו לעבוד מ9 עד 5 ב45 שקל לשעה, ואני לומדת. ארג.
מצאתי עבודה ב15.60 לשעה...זה לא הרבה, שיהיה.
אממ..היה יום נחמד היום!

dralan

New member
XDDD

העיקר שהיה נחמד P: ואולי תפסיקו להעליל עלילות אחת על השנייה? (;

en li shem 7

New member
../images/Emo46.gif!!!

היא באמת צבעה אותי! והנחמד הזה נהיה חרא די מהר
..

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי ../images/Emo29.gif

ואיי כבר יום שלישי
היה כל כך מצחיק הבוקר
הברזנו מהפתפילה וקצת למדנו למת' וקצת עשינו ליערה ותמר יעוץ נישואים D::
יש לי מבחן במת' ואני לא יודעת כלום ;___;

lacrimosa girl

New member
זה היה כל כך זוועה ;__;

באיזשהו שלב אתמול הנתקתי מהמסך והלכתי ללמוד התסברות, ואיבדתי את הספר מזמן אז למדתי את הכל, היסודות, מספר של 3 יח', ולא נגעתי בחומר הזה בכלל והרגשתי שאני מבינה והכל והיום בבוקר באתי לבצפר וכזה זה בכלל היה על נוסחאות מעפנות שאין לי מושג בהן =/ הדבר היחיד שידעתי לעשות היה הדיאגרמת עץ =/ אז ישבתי שעה ומילאתי את הדף בליריקות וכאלו ואז הגשתי, לפחות היא תיתן לי 5 נק' על הדיאגרמה ההיא, 45 יותר טוב מ40. ארגגג. אני כזאת סתומה. ><

mary06

New member
תפילה 0:

למה יש לכם כפייה דתית בבצפר? אלא אם זה בצפר דתי..ואני חשבתי שהטיולים לקברי צדיקים שמציעים לנו בבצפר מוגזמים..

lacrimosa girl

New member
בצפר דתי ../images/Emo3.gif

ואכן כפייה דתית...=/ אבל בהשוואה לכמה אחרים זה בהחלט עדיף ואמאבא מרוצים אז זהו :) רק חבל שיאס"א אין =/

mary06

New member
ממ

97 במתכונת באזרחות
אנשים מעצבנים אותי היום..
מאסטרפלאן בפול ווליום
החומר לבגרות פרוייקט משעמם בטירוף..כל כך לא בא לי ללמוד ): יום נעים לכם

למעלה