../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

המסיבת סיום הייתה ממש מעפנה.... היא התחילה ב8 ונגמרה ב8 וחצי וכל מה שהיה בה זה נאומים של המחנכת הרכזת שכבה והמנהל ומצגת של תמונות של הכיתה שחצי מהן היו של שתי ילדות שאירגנו את זה...
ואז אחרי זה אני וחברה שלי הלכנו לקניון גבעתיים ברגל (ושתינו היינו עם עקבים ענקיים) ועכשיו כואבות לי הרגליים... אבל היה ממש נחמד

Super Alonit

New member
אני כבר סיימתי לפנייך../images/Emo123.gif

ובא לי גשם. ממש.
טוב לי.
מגישים אותי על 90 בספרות, ולא, זה לא מספיק לי. בייחוד כשכל השנה ישבתי על מאיות. אני סוסה במקצוע הזה בלי ללמוד (נו, אתם רואים שאני טובה בחפירות) ולמתכונת אשכרה השקעתי ולמדתי וקיבלתי 80 שחירבן לי את הממוצע. המקצוע היחידי (חוץ מאומנות) שאני באמת טובה בו ובקושי המורה הסכימה לתת לי מגן 90... מגיע לי יותר והמורה שלי סתם אהבלה קטנונית. למשל, כתבתי לה "למרות זאת, כשאבד יוסף ביער הוא חזר אליה ומכך ניתן ללמוד בלה בלה..." והיא מורידה לי 5 נקודות(!) וכותבת לי "הוא חוזר לא מתוך מודעות אלא מפני שאיבד את הדרך" יענו... מה?!? אני כתבתי שהוא חזר כי הוא הלך לאיבוד אבל היא מתקנת אותי ל... אותו הדבר?! אמאשלה!
אני הולכת לערער על זה.

dralan

New member
תרגישי טוב

/tapuzforum/images/emo45.gif המתכונת בקרינה דווקא הייתה קלה |רע| חוזרים ללמוד פיזיקה עכשיו עד זמן בלתי ידוע ><

mary06

New member
למה יש לכם כמה מתכונות?

כל הפיזיקקה אצלנו ביום אחד (ה1 ביולי ליתר דיוק)..ואני רוצה את השאלות (לא שחסר לי מהספר האדום /: )..

dralan

New member
סיימתי עכשיו

קיבלתי 86 בחשמל ו90 במכניקה D: ואממ יש לנו 3 מתכונות בכל אחד מהנושאים כלומר 9 מתכונות /tapuzforum/images/emo122.gif. ואני שומר לך את השאלות למרות שאני לא יודע איך לעלות אותן למחשב עדיין P:

Liquid Dreams

New member
חרא יום.../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif.

סבא שלי בבית חולים. אתמול התקשרו לאבא שלי להודיע לו אבל האידיוט הזה לא טורח אפילו לספר לי ולאחי. לא בערב ולא היום בבוקר. אימא שלי אספה אותי ואת אחי מהבי"ס ואז היא כזה "אבא סיפר לכם שסבא בבית חולים?" לא! הוא לא סיפר! הוא אף פעם לא מספר דברים כמו "ביום שבת נוסעים לתל אביב" אבל אלה דברים נסלחים, אבל אפילו את זה הוא לא מספר? מה לעזאזל עובר לו בראש? דאמט. אני פוחדת.

dralan

New member
רפואה שלמה לסבא שלך

מקווה שהכול יסתדר /tapuzforum/images/emo24.gif

lacrimosa girl

New member
../images/Emo201.gif

תפוזונה, כתבתי הודעה ארוכה ממש והוא מחק אותה. ;; יקירה...סבא שלי שבוע שעבר השתחרר מבי"ח שיקומי בתל השומר אחרי חודשיים +...היה לו דיסקציה של אבי העורקים שזה חתיכת דבר, ויש לנו כ"כ הרבה מזל שהוא עוד איתנו...אני לגמרי מבינה מה את מרגישה.
שמרי על עצמך חזקה בשבילו...אוהבת.
וכל מה שתרצי.

Liquid Dreams

New member
תודה לכולם../images/Emo23.gif

אתם באמת עוזרים כשאתם מעודדים ככה. בכל מקרה, עכשיו אבא שלי חזר הביתה ואימא שלי אמרה "מה עם אבא שלך?" והוא אמר "עכשיו הוא בבית אבל מחר כנראה מאשפזים אותו" ואז באתי בקול רגוע שכזה, לא בעצבים "למה לא סיפרת לי?" "לא רציתי להדאיג אותך". וואלה יופי><

Super Alonit

New member
זה מתוך דאגה בובה,

אל תקחי את זה קשה ותנסי לתמוך בו ובסבא שלך. אני בטוחה שגם לאבא שלך קשה והוא מנסה להקרין שהכל בסדר... אתם תעברו את זה ביחד, אני יודעת שיהיה בסדר:]

blacknwhite

New member
אני לא מאמינה שהשנה נגמרת../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

יצאתי מהכיתה היום ופתאום זה הכה בי- זאת הפעם האחרונה שאני רואה את הכיתה הזאת!
לא עושים כלום בבצפר... וחלק מהפרידות מהמורים משעשעות
אבל החלק האחר עצוב (אני באמת הולכת להתגעגע למורה לאנגלית
)
מחר הצגה!!!!
אגב, אמרו לנו שאנחנו יכולים להזמין המון אנשים שיבואו לראות, אז.... אממ....
יום רביעי (מחר), שעה 11 (תגיעו קצת לפני), בבית החייל בתל-אביב (רחוב ויצמן פינת פנקס)
אתם לא חייבים לבוא, ברור שלא, אבל אני ממש אשמח לראות מישהו שם
דיקציה

11 בבוקר?

וואי אני כל כך שמחתי כשסיימתי את החטיבה... השנה האחרונה כבר הייתה סיוט... ועם הכיתה - תמיד אפשר לשמור על קשר, בייחוד בחופש הגדול, ובייחוד אם מגובשים כל כך (זה נשמע ככה). בכל מקרה תיכון זה כל כך הרבה יותר כיף

למעלה