Liquid Dreams

New member
היום התחיל טוב. עכשיו לא.

אתמול בלילה שכנעתי את אימא שבגלל שהיא עבדה בלילה היא תבוא להעיר אותי יותר מאוחר והלכתי לבי"ס רק אחרי השעתיים הראשונות^___^
אין לי גב. התחלתי לאסוף דברים לתיק והכל, ופתאום אני מרגישה ושומעת[!] איך הכל בגב מתפרק>_< אחר כך בשיעור היסטוריה שכבנו על הדשא והרגשתי ושמעתי איך הכל חוזר למקום|: אעעע;_;
בשיעור תנ"ך ניקינו שולחנות עם אצטון[שטירטרו אותי בגללו חצי שעה הזונות] והיה ממש מסריח.
באותה הזדמנות גם רוקנו לוקרים. איזה כיף זה לסחוב תיק עם אטלס, שני קלסרים מלאים, תנ"ך ועוד כמה דברים כשאין לי גב.
מחר טיול ואין לי כוח. בכלל.
השבוע מסיימים ללמוד. דאמט, זה נורא קשה לי.

Liquid Dreams

New member
כןP:

אבל זה קשה לי עדיין. כאילו, אולי לרוב האנשים זה לא[מסתברXD], אבל אני מאוד אוהבת ללכת כל יום לבי"ס^^

Liquid Dreams

New member
רוצה לקבל אותן?

בשמחה. אני שונאת שאנשים חושבים שבגלל שלהם יש צרות אחרות שלכאורה הן יותר גדולות, זה אומר שהצרות של אחרים פחות קשות.

tbents

New member
איף..><

איזה יום נוראי..
הלכתי לסופר [והוא רחוק ממש!] ברגל, ועוד חזרתי עם מליון קניות ביד כי אבא לא יכל היה לקחת אותי. חזרתי כאילו הייתי בבריכה.איכככככככס ><
העוגה שהכנתי לאבאמא ליומנישואים נראית בערך כמו הצרות שלי.הלוואי ואני אצליח לסדר אותה.
מה שכן, היא טעימה למרות איך שהיא נראית...
מהבוקר אני רצה ומכינה ובלה בלה וכולי מתה ולא למדתי לבגרות מחר בהיסטורי ואני כל כך נכשלת.
שמעתי כל כך הרבה סונטה היום, ס'כיף..
הרבה זמן לא שמעתי
אין לי כח לזוז. אוףףף

en li shem 7

New member
שונאת שונאת שונאת את הקיץ.

אחרי זה חוזרים מלאים בזיעה. יאק
אוף, איפה החורף?.....זה ב-אמת מדכא אותי.

למעלה