אלאנקה

New member
אני רוצה חתיכה../images/Emo7.gif

אעאהא הלוואי והייתי יכולה להכין עוגות כאלה..

tbents

New member
זה לא קשה, באמת:)

זה כולה פנקייקז, ועל כל פנקייק שמים מילוי שוקולד ואז פנקייק מעליו וכו'.. בסוף שופכים על הכל שוקולד, מחכים שיתקרר, שמים קצפת ומסדרים למעלה אגוזים ודובדבנים [מה שאני עשיתי, אפשר אחרת גם] אם את רוצה ת'מתכון אני אביא לך, זה באמת קל

תביאי,תביאי../images/Emo9.gif

להורים יש עיוד מעט 19(!) שנות נישואין, ועד כמה שאני אוהבת לאפות, אני לא רוצה להסתבך עם דברים שמצריכים הינדוס

tbents

New member
בכיף:)

הא לך- http://www.matok.net/modules.php?name=News&file=article&sid=374 [כן, עכשיו אתם מבינים כמה העוגה שלי נראית מסכנה ליד זה?
] וול, קחי כמה עצות ממני..חחח * את השטויות עם השוקולד במילוי, תשימי את כל השוקולד בקערה, עם השמנת וכו' במיקרו [בלי הקטע של האידוי, מסבך את הכל!] * שימי יותר מ-250 גר' שוקולד, כי אחרת זה יוצא נוזלי מדי וזה לא יוצא טוב [זה מה שקרה לי והעוגה בהתחלה נהרסה >< עד שתקנתי אותה עם עוד פול שוקולד] * תחכי שהשוקולד הנמס של המילוי יתקרר קצת ויתגבש ורק אז תשימי על הפנקייקס. זהו, בהצלחה

בהצלחה לכולם בבגרויות ומגנים :S

המחנך שלי יצא כ"כ טיפש! ילדים בשכבה אמרו שרכז המערכת אמר שמשתחררים בסוף שעה חמישית. בתחילת שיעור 5 המחנך נכנס לכיתה שלנו וצעק עלינו שלא הבאנו תנ"ך ונראה לנו שאנחנו לא לומדים כי זה יום הלימודים האחרון, וזיין בשכל על זה שכבר אמרו לנו הרבה פעמים שהיום לומדים רגיל ולא משתחררים, ובסוף השיעור בא רכז המערכת ודיבר עם המורה שהייתה בכיתה (והייתה אמורה להישאר לשיעור 6) ואיזה פלא - משתחררים
נסענו היום בשעתיים של שיעור אנגלית לבית של אחת המורות הקודמות לאנגלית לכבוד סוף השנה והיה נחמד והכל, אבל כשנכנסנו למיניבוס כדי לחזור לבי"ס נסגרה לי הדלת הקדמית על היד וזה כאב XP לא קרה לי כלום ולא נפצעתי אפילו, והיה ממש מצחיק איך הילדה שישבה קדימה נלחצה
אין לי כוח לפסנתר היום ><

blacknwhite

New member
בהצלחה לכולם בהכל!../images/Emo24.gif

לא עשינו כלום היום
זה ממש משעשע
"השאלתי" מן משהו שהוא כמו MP3- אבל לא- מעדי (המוןהמון תודה
) ושמעתי נייטוויש איזה 40 דקות
אני מרגישה עכשיו חרא. בא לי להקיא. אוווף:(
חבר טוב שלי לא היה היום (הוא חולה) אז הוא היה קצת חסר לי בהפסקה
הצגה!!!!
דיקציה

blacknwhite

New member
בינתיים זה רק החמיר=\

אני ממש כמעט הקאתי כמה פעמים. פיכסה. אבל נראה לי עברתי את החלק הקשה... ניסיתי לישון איזה שעה-שעתיים, לא הלך. לפחו לא הקאתי. זה בטח איזה וירוס או משהו. אוף, אני מדכאת אפילו את עצמי=\ אבל תודה לך וגם לזוהר[:

D:::

גם היום נשארתי בבית:]
יש לי תווים לפסנתר של נייטוויש D:
עוד 3 ימים מסיימים ללמוד! ~מאושר~
יש אנשים זונות שמנגנים יותר טוב ממני את גטסמן למרות שאצליהם זה בטח מתווים ואצלי משמיעה >< ~מפגר~
גם היום הייתי צריך לשמור על אח שלי מהבוקר עד עוד מעט XD

למעלה