מאיפה יש לך תווים!? גם אני רוצה, ואף פעם לא מוצא ):
T The Phantom Agony New member 17/6/07 #51 את הרוב שלחו לי. תווים של גוסט לאב סקור מצאתי באיזה סרטון ביו טיוב P:
E en li shem 7 New member 18/6/07 #63 :O איזה כיך לך. גמני רוצה תווים!!!;; היו לי פעם פול תווים טובים אבל אז האתר שלקחתי ממנו נסגרZ..Z
S Super Alonit New member 18/6/07 #88 בא לך ללמד אותי לנגן נייט בפסנתר?../images/Emo3.gif אני אעניק לך המון אהבה אם תעשה את זה (אני יודעת שזה לא נשמע משהו, אבל זה מה יש. למרות שאני יכולה גם לשחד אותך בממתקים, מעוניין? )
בא לך ללמד אותי לנגן נייט בפסנתר?../images/Emo3.gif אני אעניק לך המון אהבה אם תעשה את זה (אני יודעת שזה לא נשמע משהו, אבל זה מה יש. למרות שאני יכולה גם לשחד אותך בממתקים, מעוניין? )
L lacrimosa girl New member 18/6/07 #105 אוי!../images/Emo122.gif זוכרת את המינימיני אורגנית שהבטחתי לך? וול, מצאתי אותה לפני כמה ימים והיא שבקה חיים לגמרי, לא משנה איזה בטריות הכנסתי לה ואני אשמח לחלוק איתך מניסיוני המועט את יודעת, אנחנו צריכות להמשיך את הניתוח של TMD :X
אוי!../images/Emo122.gif זוכרת את המינימיני אורגנית שהבטחתי לך? וול, מצאתי אותה לפני כמה ימים והיא שבקה חיים לגמרי, לא משנה איזה בטריות הכנסתי לה ואני אשמח לחלוק איתך מניסיוני המועט את יודעת, אנחנו צריכות להמשיך את הניתוח של TMD :X
L lacrimosa girl New member 18/6/07 #93 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif midi זה הפתרון!!תורידו תוכנה כמו midiview שמאפשרת להוציא תוים ממידי ולהדפיס וזהו!! אבל תוציאו משמיעה כי זה הכי מגניב שיש
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif midi זה הפתרון!!תורידו תוכנה כמו midiview שמאפשרת להוציא תוים ממידי ולהדפיס וזהו!! אבל תוציאו משמיעה כי זה הכי מגניב שיש
T The Young Amyrlin New member 19/6/07 #168 הבעיה היא יותר להשיג את המידי עצמו... בקיצור, יש הרבה קבצי גיטר פרו. והכי טוב זה להוציא משמיעה, זה סיפוק אדיר, וזה משפר המון.
הבעיה היא יותר להשיג את המידי עצמו... בקיצור, יש הרבה קבצי גיטר פרו. והכי טוב זה להוציא משמיעה, זה סיפוק אדיר, וזה משפר המון.
L lacrimosa girl New member 19/6/07 #185 ../images/Emo45.gif יש המון אתרים עם מידי טובים...פשוט מחפשים בגוגל מידי נייטוויש ואז אפשר גם להעביר לפלאפון בתור רינגטון
../images/Emo45.gif יש המון אתרים עם מידי טובים...פשוט מחפשים בגוגל מידי נייטוויש ואז אפשר גם להעביר לפלאפון בתור רינגטון
I Itay Simons New member 17/6/07 #17 עלומה אפשר שהשירשור הזה יישאר עד סוף השבוע? זה כבר מציף, 2 שירשורים כאלה בשבוע...:X
L lacrimosa girl New member 17/6/07 #25 אז תשרשר לשרשור שקופץ, אומשו Oם זה קצת הכרחי, שרשור עדכני...ואתה המנהל הרודן, אחרי הכל
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/6/07 #18 נממ היינו היום בסחנה והיה ממש ממש כיף :] תפוסים לי השרירים ואכלתי אוכל משמין מחר אין בצפר וההורים חוזרים מחו"ל, אולי הולכת עם חברות לבריכה. יום שלישי מכמורת! ^^
נממ היינו היום בסחנה והיה ממש ממש כיף :] תפוסים לי השרירים ואכלתי אוכל משמין מחר אין בצפר וההורים חוזרים מחו"ל, אולי הולכת עם חברות לבריכה. יום שלישי מכמורת! ^^
E en li shem 7 New member 18/6/07 #64 D: לא נורא הורדת את האוכל המשמים בסחנה אחלה מקום! איזה שם מוזרXD.
D dralan New member 17/6/07 #21 אני חופש, והספקתי לראות 2 פרקים של הירוס בקושי הספקתי ללמוד לפיזיקה ועוד משו שלא לפה ><