lacrimosa girl

New member
אחותי בדיוק קנתה את שש"ל ../images/Emo3.gif

אם לא היה נמאס לי בכללי מהמד"ב והפנטזיה אולי אפילו הייתי קוראת את זה
הפרפר/הנרי שרייר

Blade Of Fire

New member
בואנה אנשים פה קוראים אחלה ספרים../images/Emo6.gif

אורסון סקוט קארד רולז... לפחות עד בובות הצללים
תירגמו כבר את שליחותו של ליצן? מצוין.. אפשר להתחיל לקרוא את טרילוגית הספינות(:)

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif|../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שני. ../images/Emo29.gif

הגעתי לבצפר 3 שעות מוקדם מדי ><
הערסים כאן מאיטים את הנט שחבל על הזמן =/
כן|
עלינו ביזמים ליריד מכירות הארצי!!כןכן, זה שאם זוכים בו עולים לארופה!!!!
בכלל היה דווקא נחמד אתמול :) בסשן של ההכרזות היו שופטים שדיברו לקהל בנאומים כאילו הם מדברים לאנשים בני 40 ולא 16-17 =/ אני הייתי צריכה לעלות לקבל את התעודות השתתפות וזה כי ישבתי בקצה והייתי ממש בלחץ כי זיק כולו מתייצב על משמרתו בצד השני כדי לצלם אותי אז פשוט לקחתי את המעטפה וברחתי בלי ללחוץ יד לשופטים
|קאמרהפובית| |שופטת|: כאן,באווירה הנהדרת של באר שבע, הרוח המופלאה של האזור... |אני|: והלחות
[אם כי זה לא מדויק בגלל שהייתי עם איזה 4 שכבות וקפאתי מקור בחום של 30 מעלות ._.] ישב מאחורנו בחור אחד שנראה לגמרי לעניין וכשנמאס לי לשעשע את זיק בירידות על השדופטים [מה גם שהיינו ממש קורבים אליהם והם יכלו לשמוע
] החלפנו מבטים משועשעים כל הזמן ואז כשזכינו הוא תפס לי את המבט ועשה מזלטוב ורציתי ללכת לדבר איתו אח"כ, אבל נגררתי [פיזית ממש ._.
] להצטלם עם שאר הקבוצה [איזה
4 אנשים
] היה ממש נחמד בכללי, יורופ היר איי קאם!!! :)

lacrimosa girl

New member
++ :)

אמא שלי עבדה הראבה שנים עם כל הארגון הזה של יזמים אז המנכ"ל כזה בא אלינו |אורי|: מי יש לנו כאן? הא, קבוצת יבנה. ~מסתכל עלי~ אני מכיר אותך...את ***[שם משפחה מצונזר
], נכון?? |אני|:~מסמיקה~ |אורי|: ~פותח בתיאור יכולת הזיהוי המופלאה שלו שפיתח במשך שנים רבות~ |כולם|: ~מגחכים ומשתסקלים עלי~ |אני|: ~ממש סמוקה ולא מחום [הייתי עם שתי חולצות, סווטצ'רט וחולצה של אייל, המורה שלנו :X]~ ואחרי זה כל פעם שראינו אותו וכשדהוא דיבר בסשן שופטים כך הקבוצה [כולה 4 אנשים חוץ ממני, 4 בנות ובן אחד
] הסתכלו עלי וירדו עלי כל הזמן ._.

lacrimosa girl

New member
אוה וגם ../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif

השמעתי לחברה את גרסת הפסנתר של FEINT בדרך והיא ממש אהבה :) ובכללי הניסעה חזרה היתה הזויה
נסענו 4 בנות, זיק ואייל [המורה/נהג/טפיל/ספק חולצות
] לתחנה מרכזית של ב"ש כדי להוריד את זיק [היה ממש צפוף
] ואז פתאום, בלי שום התראה, האוטו נעצר, זיק ואייל פרוצים ממנו בדהרה ועוזבים אונתו לנפשדנו. מה הסיפור? הם הלכו למנחה O_ם
זה היה כה הזוי
|יערה|: תראו, אייל השאיר כאן את המפתחות
|גיל|: יאללה בואו ניקח את האוטו, מי יודעת לנהוג? |אני|: אני יכולה!! ~פותחת את הדלת~ |שחר|: היא רצינית
~נועלת את הדלת שלי~ |אני|: מה פתאום?? נראה לך?
~פותחת את הדלת~ |יערה|: ~נועלת את הדלת של הנהג~ ~הדלת נשארת נעולה~ ~אייל מגיע~ ~הדלת נעולה~ ~
~

danduuu

New member
אה נו לא עניתי XD

החזרות בינתיים היו קצרות מהצפוי, רק שעתיים.
אבל צריך לחזור שוב בשש בערב
אני מרגישה יותר גרוע מאתמול
הגרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שלי
והחום בא והולך..

dralan

New member
אממ

/tapuzforum/images/emo45.gif קניתי חולצה נחמדה P: /tapuzforum/images/emo31.gif מחר מתכונת בקרינה ואח``כ יום מרוכז לפתירת 3 המתכונות שכבר היו... בטח נסיים בסביבות 3, 4 /tapuzforum/images/emo122.gif

Liquid Dreams

New member
נחמד שאני כבר בבית:}

היה טיול... הלכנו ברגל די הרבה><
כל הטיול דיברתי עם מישהי בשם מיכל והיה ממש כיף^^
הוא היה איזה שלוש שעות וישר אחר כך כולם קנו פלאפל ואני גם ואז ישר אימא של מיכל הסיעה אותי הביתה בסביבות 11.30^^
יש היום פסנתר ולא רק שלא התאמנתי כי לא הצלחתי כלום, גם אין לי שום כוחX_X

Super Alonit

New member
יום מטריד...../images/Emo6.gif

מפגש פולין מייגע...
חלקו נחסך ממני כי נרדמתי בעיצומה של הרצאה משמימה על חסידוּת.
(לא, לא חסידוֹת איתי
) ואני מניחה שהמשך היום יהיה נחמדי כי באים אליי חברים (אבל יצאנו אתמול אז לא יוצאים היום
). ומחר מקס ברנר, yeah.
לשמור למישהו שאריות?
(סיכוי קלוש מאוד שאני באמת אשאיר כאלה
)

וואו בהצלחה!!

נגמר המגן הקקי הזה שהיה מרבע ל9 עד אחד!
היה למבחן שלושה חלקים ובחלק בראשון שהיה ממש ארוך הגשתי אחרונה והמורה ששמר כבר כמעט לקח לי את המבחן בכוח ושהגשתי הוא אמר לי "אל תתעסקי אם אנשים שאת לא מכירה!!"

למעלה