בהצלחה!../images/Emo9.gif
היה נחמד באו"פ. גיליתי שגם בלי שליש מהחומר (השליש שאני לא יודעת
) אני עוברת מבחן. מגניב לי^^
שיעור מתמטיקה אחרון עם המורה זאת!!! יההה!!
בסוף אבל היא אמרה לי ולחבר שלי שעובר איתי בצפר שנחסר לה בכיתה, ובהצלחה, ונתנה לשנינו נשיקה. הייתי קצת בשוק מזה שהיא לא אכלה אותנו בטעות או משהו. אתם יודעים, מורה למת'...
היתה ממש פרידה מרגשת מהמורה לאנגלית בשיעור האנגלית האחרון. היא לימדה אותנו 3 שנים... המורה הכי טובה שהיתה לנו- יותר מחנכת ממהמחנכת עצמה. כל הכיתה ממש אוהבת אותה, והיא ממש אוהבת אותנו... מצד אחד, היה כיף כי היה אוכל, וגם כי היא דיברה ואנחנו דיברנו וממש היתה הרגשה טובה באויר. מצד שני, היא עוזבת לשנת שבתון (ואני באופן אישי גם עוברת בצפר
) ואנחנו כולנו ממש נתגעגע אליה- וההפך.
ב"נאום הפרידה" המאולתר שלה, היא ממש בכתה! איזה מתוקה... היא אמרה לנו שאנחנו כיתה עם המון פוטנציאל ואנשים מוכשרים- ושהיא מאמינה בנו ומאמינה שנצליח כי אנחנו מסוגלים להמון... היא אמרה ש"I've been a teacher for 23 years and this is the first time I cry.... שיגעתם אותי!" אבל בצחוק, בערך. כי אנחנו תמיד צוחקים על "איך היא שרדה 3 שנים איתנו" אבל היא באמת היתה נפלאה... וואו, חפרתי. אבל מגיע לה. המורה לאנגלית (ובכלל) הכי טובה שיש
(אח"כ גם ניגשתי אליה שניה אחרי השיעור כי יום רביעי- ששאר הכיתה תראה אותה- אני לא אראה כי אני בהצגה... אז אמרתי לה תודה על הכל ושאני אתגעגע, והיא חיבקה אותי ואמרה שגם היא תתגעגע. זה ממש שמח, אבל ממש עצוב
)