ועוד משו מצחיק

המזגן בכיתה היה בהשהייה ואז שהמחנכת באה בשביל שאלות ילד מבכיתה שלי ביקש להפעיל את המזגן ואז המורה שלי אמרה "מה רק דיברת איתי ונהיה לך חם"

blacknwhite

New member
בהצלחה!../images/Emo9.gif

היה נחמד באו"פ. גיליתי שגם בלי שליש מהחומר (השליש שאני לא יודעת
) אני עוברת מבחן. מגניב לי^^
שיעור מתמטיקה אחרון עם המורה זאת!!! יההה!!
בסוף אבל היא אמרה לי ולחבר שלי שעובר איתי בצפר שנחסר לה בכיתה, ובהצלחה, ונתנה לשנינו נשיקה. הייתי קצת בשוק מזה שהיא לא אכלה אותנו בטעות או משהו. אתם יודעים, מורה למת'...
היתה ממש פרידה מרגשת מהמורה לאנגלית בשיעור האנגלית האחרון. היא לימדה אותנו 3 שנים... המורה הכי טובה שהיתה לנו- יותר מחנכת ממהמחנכת עצמה. כל הכיתה ממש אוהבת אותה, והיא ממש אוהבת אותנו... מצד אחד, היה כיף כי היה אוכל, וגם כי היא דיברה ואנחנו דיברנו וממש היתה הרגשה טובה באויר. מצד שני, היא עוזבת לשנת שבתון (ואני באופן אישי גם עוברת בצפר
) ואנחנו כולנו ממש נתגעגע אליה- וההפך.
ב"נאום הפרידה" המאולתר שלה, היא ממש בכתה! איזה מתוקה... היא אמרה לנו שאנחנו כיתה עם המון פוטנציאל ואנשים מוכשרים- ושהיא מאמינה בנו ומאמינה שנצליח כי אנחנו מסוגלים להמון... היא אמרה ש"I've been a teacher for 23 years and this is the first time I cry.... שיגעתם אותי!" אבל בצחוק, בערך. כי אנחנו תמיד צוחקים על "איך היא שרדה 3 שנים איתנו" אבל היא באמת היתה נפלאה... וואו, חפרתי. אבל מגיע לה. המורה לאנגלית (ובכלל) הכי טובה שיש
(אח"כ גם ניגשתי אליה שניה אחרי השיעור כי יום רביעי- ששאר הכיתה תראה אותה- אני לא אראה כי אני בהצגה... אז אמרתי לה תודה על הכל ושאני אתגעגע, והיא חיבקה אותי ואמרה שגם היא תתגעגע. זה ממש שמח, אבל ממש עצוב
)

ש נ י1

New member
איזה יום שמייח לי היום../images/Emo13.gif

הייתה לי בגרות אחרונה!!! סימתי סוף סוף!!
ביום רביעי חברות שלי גוררות אותי להופעה של סינרגיה
אני מקווה שאני יצא מזה בחיים... טוב נו זה בחינם

dralan

New member
כיף לך P:

ובנוגע להופעה, תשתדלי לשרוד *מחזיק לך אצבעות*.... (;

LadySilkworm

New member
לעזאזל.

הורדתי שיערות ולא למדתי היום..
אמא שלי. נמאס לי, אין יום שלא יעבור בלי שהיא תצרח עליי ותוציא עליי את כל העצבים שלה עליי ועל אחשלי ועל אבא שלי. והיא בסדר, היא תמיד בסדר, היא לא חושבת בחיים שלה שהיא טועה קצת, היא אף פעם לא יכולה להתנצל על כלום! תמיד שאני מגנה על עצמי אני זאת שיוצאת רעה בסוף..ובסוף היא ממש מתפלאת שאנחנו צורחים עליה פתאום ומתעצבנים מהר!! מעניין מאיפה למדנו את זה!!

LadySilkworm

New member
ושחרור עצבים קטן:

לעזאזלל!@!@@#$#%^$^$@#!@##%R$#^YTGFSWE@##@#%&U^ נמאסססססססססססססססססססססססססס ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייי~!@@#####################%$%^%$^&^%$$!!!!!!!!!!!!!!!11111111 אעעעעעעעעעעעעעעעע!@!@@!#@##@#$%$^&&*&*&^%^#$@#WEFY^ תודה. P:

dralan

New member
טוב שיש איפה להשתחרר P:

ואני באמת מקווה שהמצב יסתדר /tapuzforum/images/emo24.gif

../images/Emo24.gif

תוציאי הכל. ודברי איתי כשאת מתחברת למסן.נכון שדברנו אתמול,אבל אני מתגעגעת

lacrimosa girl

New member
שירההה../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

אני כל כך כל כך מכירה את זה ואני לא אפרט כי אני במחשבים בבצפר אבל רק תדעי שאני אוהבת אותך המון ושום דבר שהפוסטמה שקוראים לה אמא שלך אומרת לך זה לא נכון כי את חמודה ויפה ומקסימה וחכמה וכולנו ממש ממש אוהבים אותך ואל תתני לה לדכא אותך או לעצבן אותך ודברים כאלו, כי את פשוט שווה יותר מזה...ואני מקווה שאת יודעת את זה :)

מממ..

:הבגרות בהיסטוריה מאחוריי והיא הייתה חביבה...האהא
הייתי בקריון עם חברות ואכלתי קרפ
..למי אכפת שזה משמין?
ויש שבוע ללמוד לספרות!סוף סוף בגרות שאפשר ללמוד אליה כמו שצריך!
:אני נוהגת כמו בחורה וזה לא מוצא חן בעיניי!לעזאזל!אני חייבת להפסיק לעשות טעויות מטופשות ולהפסיק להיות מעופפת>< ואני כ"כ עייפה

D:

מחר אני מסיימת חטיבה!!! ^____________________________________________^ מחר יומאחרון כזה, מסיבתסיום בערב וברביעי בערב טקס וזהווווווווווווווווו נגמרררררררררררררר סוף סוף לעזוב את החטיבה הקקית! *______________________*
היה היום יריד מכירת ספרים בבי"ס והרווחתי על ספרים כמעט 200 ש"ח. אמא נתנה לי לשמור 100 מתוך זה. D:
הייתי היום בבי"ס רק בשביל שיחה אישית עם המחנך ואז חזרתי הביתה לישון D: בעצם לקרוא פרק של שר הטבעות (שלא נגעתי בו כבר הרבה חודשים) ואז לחזור לישון
~לא לשכוח למחר שוקו לארוחה הכיתתית
~

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי ../images/Emo29.gif

איך כבר מסיימים בצפר??
$%#$&#^%*#%^*&*#
יצאתי הרגע ממתכונת בלשון..יחסית לזה שלא למדתי דווקא הלך די בסדר. אבל איכ שכזה =/
מחר מסיימים בצפר
השנה הזאת עברה לי ממש, ממש מהר ><
הייתי אתמול אצל שיר עם יערה והיה ממש ממש נחמדי :) גם השמעתי להן נייטוויש בלילה והן לא התבכיינו בכלל על "איכככ זה אופרהההה"
אולי אני עוד אצליח לחנך אותן. בכללי היה ממש מצחיק אבל אין לי כוח להתחיל לחפור על ציטוטים
כואבת לי הבטן והראש מתפוצץ שחבל על הזמן ><
מזג אוויר נחמד, רק חבל שאין גשם. קריר שכזה :)

lacrimosa girl

New member
+++

תודה לכולם על העידוד של יזמים, אם אנחנו נוסעים לארו]ה [הווו^%*%)%*)%)%)%%^#%&#] אני אקח 40 מזוודות ואז כולם יוכלו לבוא גם
:)

למעלה