אטליז ומולדאבי בתפוז אנשים

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifמזל שהחלפתי מאומץ.. ../images/Emo178.gif

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif|תבע|הפרודיה של טל אביב../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif:

XD נאממ... אז ישבתי וחשבתי- מה כדאי לעשות לקראת סיום הפיק. אמ..ברור לכן שטל אביב היא לא עוד סתם דמות- אני חושבת שאני אלך לפתח אותה. בשיעור תנ"ך קפץ לי רעיון...והחלטתי לעשותך את כול הפחדשים של טל בתור ציור. אממ... בהתחלה קשקשתי- ואז הוספתי צבע[עיפרון]. זה לא גמור.. וזה לא הסוף.. אבל זה חלק מזה:]
מה אתן חושבות? אני אשים את אותה התמונה עם הסבריםXD

butbut

New member
../images/Emo126.gifברור לכן שזה לא הכול כי הסורק די קטןXD

הסבר לתמונה.
בסגול-זאת טל אביב שלא יכולה לעמוד מו כול המחשבות-רגשות-פחדים ששולטים בראש שלה.
באדום-זו הגיטרה של דני- החיים השניים שלו- שבתוכה ננעץ הכלוב של המפתח.
בירוק-המפתח אל ליבה השבור ש טל.[זה יראה בהמשך
]. רק דני יכול לפתוח את ליבה של טל- וגם המפתח שלו כלוא. כי הוא כולא אותו.
בצהוב-חצי מן הבלונים-ידוע שיש לטל פחד מבלנוים משום מוכר הבלונים.
בכתום-מגדל השעון בלונדון
[רמז ללונדוןXD].
בתכלת זוהר- זה סרטן. סרטן=שרלוט...הראש של הסרטן כרוט- ולכולנו ידוע ששרלוט מתה לבסוף -ולכן גם הסרטן מת.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gifהמשך הציורLOL../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אממ.. זה ההמשך- ומתחת אני אשים הסבר. XD אממ..זה לא כול הציור! אבל את כול שאר הציור זה עוד שטויות של טל וכמה סקיצות שלא סיימתי. אז חפיף.

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifההסברXD../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בירוק וזוהר- זה הסבא רבא בכבודו ובעצמו... העיניים שלו מאשימות ונוראיות, אם היתי רואה אותו בלילה הייתי פוחדת.
בתכלת-הבלונים של מוכר הבלונים.
בכחול-זה הלב של טל שכלוא בתוך כלוב- הוא מחכה למפתח שנמצא אצל דני...שניהם כלואים כי דני וטל מכחישים את האהבה שלהם.
בסגול-תו של מוזיקה ומיקרופון, כי דני וטל שניהם מוכשרים במוזיקה...נגינה, ושירה.
בורוד- א"י שלנו, וסביבה חרב[ כי טל נלחמת למענה בתוך ליבה בכול פעם] החרב היא גם חרב וגם צלב[מסמל את דני].
באדום [זה יצא חצי] זה יד שמחזיקה מגן דוד ושומרת עליו מכול משמר[טל].
וזהו.XD

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo28.gifאני כל כך פוחדת מלייצנים

מאז שראיתי את הסרט "זה" כאילו, אלוהים ישמור...

Lior1590

New member
איזה מוכשרת את!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הלוואי עלי לצייר ככה...

דנושש XD

New member
ווואו! זה אחד היפים!!! ../images/Emo99.gif

כמה כשרונות יש לך?! כמה?! |מקנא|
חחח

למעלה