אטליז ומולדאבי בתפוז אנשים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifכבר אמרתי שאת מוכשרת?../images/Emo11.gif

ואווווייי אני גם רוצה לדעת לצייר ככה!!
מדהים!!
והדובי ממש חמוד

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאש את פשוט ילדה מוכשרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

שונאת אנשים כאלה
מוכשרים בלשיר, לכתוב, לצייר, להיראות טוב
XD XDD סתם סתם, הציור מהמם!!! ציירת אותו כ"כ טוב

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמוכשרת!!!זה כזה יפה../images/Emo99.gif

ושתדעי לך שסיימתי לקרוא ת'פיק והלכתי לישון- התחלתי לחשוב על מזה לאבד מישו וחשבתי על כל מיני אנשים וירדו לי דמעות כמו קטנה... ><"זה היה מפחידדד!!! אבל עדיין,פיקך מהמם:)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח תודה רבה../images/Emo70.gif אממ...כן, גם לי זה קרה

זה פיק שגורם לחושב- לא יודעת למה אבל זה באמת גרם לי לחושב על החיים בצורה אחרתXDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכמה שהסיום היה סדיסטי- הוא גרם לי

לשנות את הדעה שהסוף של הפיק שלי יהיה טוב- הוא לא נראה לי יהיה טוב כי זה הרבה יותר חזק, וזה משאיר חותמת הרבה יותר גדולה כשהסוף הוא לא טוב, קצת כמו בחיים, ואני מוכנה להסתדסט(מהשורש ס.ד.י.ס.ט) טיפה בשביל זהXD למרות שאני רק בפרק 10
וזה גרם גרם לי להבין- למרות שאני די שונאת שבנות אומרות על להקות וזמרים שהם לא מכירות אישית שאם הם ימותו אז החיים שלהן יגמרו, שזה באמת חלק גדול מהחיים שלי כי תמיד חשבתי שכשאומרים את זה זה אידיוטי כי יש אנשים שהכירו אותם אישית וזה פי אלף יותר קשה להם וזה אבל כל פעם שחשבתי שדני מת הייתה י תחושה בלתי נסבלת- מועקה כזאת ואך זה ממש מעצבן..XDD טוב חפרתי

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן, גם אצלי..חשבתי כאילו..שאם אחד מהם

ימות-אז איך אני ארגיש? כאילו אני מעריצה אותם[מה זה מעריצה? מעריכה את המוזיקה שלהם, ואובת את איך שהם נראים] כבר 4 שנים...זאת תקופה לא-קצרה בכלל... אז איך זה ישפיע עלי אחרי הכול? המוזיקה תיפסק- אותו הבן-אדם יפסיק להתקיים. זה עצוב -אבל זאת האמת.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifב-די-יוק../images/Emo70.gifזה כזה מוזר לחשוב על עולם בלי

4..אני אפילו לא יכולה להגיד את זה.. שנים
מתי הספקת
בעצם כשאני אהיה בי"א זה גם יהיה 4 שנים XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifLOL קיבלתי את האינטרנט בכיתה ז'...

ואז עוד לא ידעתי לגלוש והייתי בכול מיני מקומות באינטרנט...ואז ראיתי אותם-כשהם עוד היו בתחילת דרכם, ושמעתי את השיר שלהם "5 צבעים בשיערה"...[שנת 2004]. LOL ומאז אני מאוהבת במוזיקה שלהם XDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifLOL איזה כיף לך הלוואי שאני הייתי

מכירה אותם מתחילת דרכם, כזה מלווה אותם לאורך כל הדרך XDD עכשיו אני מכורה לדני מתקופת WONDERLAND(כל פעם אני מתמכרת לדני מתקופה אחרתXD) את בפורום כבר 4 שנים
XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח...לא אני בפורום רק שנה-אבל הייתי

קוראת סמויה בו ממש המון זמן. [קראתי ת'פיק של מיקי- ועוד כמה לפניה]. אממ..אני לא חושבת שהפורום הזה היה קיים משנת 2004.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה XDD נראה לי מ2005

כן, אני אוהבת לנבור בארכיון..הדף הראשון ממש מגניב
רק שנה
זה נראה כאילו את כאן הרבה יותר זמן
איך היה פורום בלעדייך
בלדי דני וטל
XDD כשאני הצטרפתי זה כבר היה קצת אחרי תחילת הפיק..

M C F L Y 1

New member
את מוכשררת מותתתק !!!!!!11

יש לי משוו נגד אנשיים מוכשרייםם .. אני פשוטט .. מתתה מקנאאהה

adiozery101

New member
בוטט סליחהה שאני חופרת אבל עד משוו קטןן

חחח היתחלתי לקרוא עכשיו והיגעתי לפרק 11-12 והפרק הזה מסתיים בקטע כזהה.. "אבל טל קטעה אותו באמצע ואמרה "אני מסוגלת, אני צריכה להוציא את זה". הוא סימן לה עם אצבעו שתמשיך, והיא המשיכה." ופרק 13 מתחיל במשהו אחרר כאילוו לא קשור: "טל סובבה את פניה במהירות עצומה, והביטה אל גבו של דאגי. היא לא הופתעה לגלות את דני, עומד מאחוריו וצוחק בקול רם. הוא נגע בצווארו של דאגי עם כפפה, וצחק. דני הביט על טל בחזרה ונראה מבודח ומבודר מכול העניין."

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן אני יודעת- זה בגלל שמה שהופסת בפרק

12 יהיה בהקשר של משהו אחר אחר כך. בקיצור זאת לא טעות- זה קורה הרבה
חחח.

Maddie

New member
וואו בוט זה מהמם../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוכשרת! אחותי

NoNo xD

New member
../images/Emo207.gif צריכה עזרה :)

אני רוצה לשנות מאומץ .. החלטתי שה
לא משתלב לי טוב XO ואני לא יודעת למה להחליף .. *חושבת על אפשרויות* מממ... אני אנסה לרשום פה כמה אופציות ותגידו לי מה יותר יפה :) [ועם יש לכן עוד רעיונות אז שימו P: ]
אני סתם שמה אותם אין לי רעיון .. [חוץ מהגלידה שלפעמים אני חושקת בה XD] וגם תגידו לי עם משהו תפוס שאני אדע :)

למעלה