אנשים מחלקים לכם ספרים

behappy

New member
היא לא עושה שם חתולבר?

[טוב די!! מיצינו את הבדיחה הזו
]

Yael Floyd

New member
פחחח ראיתי את האודישן הזה

אני מניחה שאנחנו לא ממש דומות, אבל ניחא

וואי, היינו מסתדרות,

[חוץ מזה שרצית לפתוח אור חדש עליי
אני קצת שוקלת לא לאהוב אותך יותר
אני נשמעת כמו רעות, טיפול, אניוואן?] אני כ"כ הקלסטרופובית של המיטה למעלה, אללי
ובכלל הגיוני שמחוץ לבית של הפורום יהיה ערסל!!! שדווקא באמת נשמע לי מושבניקי שכזה, מסתדר... בית עם ערסל ועלית גג, צריך גם מדרגות מתעגלות מגניבות כאלה וסלון מגניב, ואגם או ים ליד, או לפחות שדה, או עצים או פרדסים או משהו, ושיהיה נקי בשבילי - והרבה שעונים בשביל נועה, וטוליק, זה אומר שתצטרכי להתחיל לשמוע אמריקאית כי במערכת של הבית של הפורום, לבטח, יהיה, הרבה, הרבה, טוריייי......... |||אהבתי|||

behappy

New member
אגב חלומות,

השבוע חלמתי שמגיע סוף העולם ויורים על ישראל קסאמים ובגלל שאחותי סתומה מצילים את כולנו בבית חולים ונהיה בירושלים ים [!!!] ואיים מגניבים טורקיזיים [!!!] ומצאתי את אהוב ילדותי מגיל 5 שנשבענו להתחתן!!

חחחח את מותק כזו ../images/Emo25.gif ~ ואני חלמתי הלילה

שאמא שלי בהריון עם תינוקת מדהימה [טוב, זה אני יודעת מאחרי שהיא יצאה כבר] והיא משאירה אותה בבטן בכוח! משהו מזעזע. ואז אני מוציאה אותה כשהיא ישנה, ובזכותי היא חיה. בלעט
, הורים. שיר, איך לא ספרתי לך על הדבר הפרויידיאני הזה בשעתיים טלפון היום? אה נו, אולי כי ההיא היתה בחדר השני.. מי היה מאמין, שלי יהיה טאקט

noosh

New member
אגב חלומות,

לפני כמה זמן חלמתי שאני עושה שוב פסיכומטרי. נכון שאני היחידה שמוצאת את זה כחלום טוב?

ואני חלמתי

שיש לטורי הופעה מול הבית שלי, ובאמצע ההופעה היא קופצת אליי הביתה ומכינה לי שקשוקה תקנאו ותקנאווווווו

behappy

New member
אההההההההההההההההההה!!!!!!../images/Emo9.gif

טלולית!!! טלולית!!! [זו אחותי
]

רעוּת

New member
מה את עושה לה אאוטינג?!

אולי היא לא רוצה שיקשרו אותה אלייך...כאילו, הפאדיחה

זה בגלל שאת לא נחמדה ../images/Emo3.gif

אם תהיי אחות גדולה מגניבה כמו שיר אולי היא תתחיל לסמפט אותך ובכלל, זה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי אני כל כך מסכנה לא אוהבים אותיייייייי"

רעוּת

New member
זה לא אישי נגדי,

איתי היא לא מדברת, על אבא שלי היא זרקה עציץ. נו, יכול להיות יותר גרוע...

behappy

New member
בטח יכול להיות יותר גרוע

אם היא תזרוק עליך עציצים:|

למעלה