הווו
T talupa New member 12/6/07 #45 ללא נושא כן היא אחות כיפית! פעם אחת שתינו היינו חולות איזה שבוע וכל הזמן היא הייתה בבית (של ההורים שלנו) והזמנו כל הזמן סרטים- בקיצור ממש כיף איתה
ללא נושא כן היא אחות כיפית! פעם אחת שתינו היינו חולות איזה שבוע וכל הזמן היא הייתה בבית (של ההורים שלנו) והזמנו כל הזמן סרטים- בקיצור ממש כיף איתה
ה האור של הלילה New member 13/6/07 #63 ציפור קטנה לחשה לי ../images/Emo11.gif ולציפור קוראים שיר כמובן
B behappy New member 13/6/07 #54 ../images/Emo9.gifהא הנה סופסוף אוהבים אותי בפורום!|רעות|../images/Emo3.gif
י ירגזי כחול New member 14/6/07 #71 ../images/Emo99.gif - [[שיר וטלולה אחיות ב-ד-ם-!!!]] סתם סתם אבל דיי שיר אחותך הזאת זה הדבר הכי בובי שראיתי אולי אני יכולה לאמץ אותה? קצת? לפעמים? לתת לה שיעורים באנגלית בחינם? משהו? [רק אל תזכרו שהצהרתי את זה, נו, איפה ההוא העורך-דין...]
../images/Emo99.gif - [[שיר וטלולה אחיות ב-ד-ם-!!!]] סתם סתם אבל דיי שיר אחותך הזאת זה הדבר הכי בובי שראיתי אולי אני יכולה לאמץ אותה? קצת? לפעמים? לתת לה שיעורים באנגלית בחינם? משהו? [רק אל תזכרו שהצהרתי את זה, נו, איפה ההוא העורך-דין...]
ד דוVשה New member 12/6/07 #41 יייווווו ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה. ואם את רוצה ים בירושלים פשוט תפני לארקדי, הוא יסדר הכל =].
י ירגזי כחול New member 12/6/07 #42 יוווווו /tapuzforum/images/emo99.gif שיר, מה עשית לה, עכשיו אם היא כותבת פה.. אבוי!
T talupa New member 12/6/07 #48 למה- זה רע שאני כותבת פה? פשוט כל פעם שהיא באה לבית היא בפורום הזה- אז שאלתי פעם אחת מזה והיא ספרה לי... ובסופו של דבר ביקשתי גם!!! זה רע?
למה- זה רע שאני כותבת פה? פשוט כל פעם שהיא באה לבית היא בפורום הזה- אז שאלתי פעם אחת מזה והיא ספרה לי... ובסופו של דבר ביקשתי גם!!! זה רע?
N noosh New member 13/6/07 #53 הלו, עד ירגזית!!!!!! היא בסה"כ התכוונה להגיד שחבל עליה, מסכנה, לחשוף אותה כאן לפסיכיות של אנשים מסויימים פה... שמשום מה מסתכלים על השעות שבהן נכתבות הודעות (אני תוהה מאיפה הם קיבלו את הרעיון הזה |מגלגלעיניים|) וכל היום מקטרים שאף אחד לא אוהב אותם.
הלו, עד ירגזית!!!!!! היא בסה"כ התכוונה להגיד שחבל עליה, מסכנה, לחשוף אותה כאן לפסיכיות של אנשים מסויימים פה... שמשום מה מסתכלים על השעות שבהן נכתבות הודעות (אני תוהה מאיפה הם קיבלו את הרעיון הזה |מגלגלעיניים|) וכל היום מקטרים שאף אחד לא אוהב אותם.