נכון! שיחזרו לפולניה
י ירגזי כחול New member 14/6/07 #70 מפוצלת, העיקר שאני לא מבינה מהחיים שלי... תזמיני אותי לדיאטקול[ה] כבר
י ירגזי כחול New member 14/6/07 #69 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif|כפרה|../images/Emo70.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif|כפרה|../images/Emo70.gif
N noosh New member 13/6/07 #57 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif תהני!! (אני מקווה...). אנחנו לא באמת כאלה מוזרים, זו בעיקר רעות.
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif תהני!! (אני מקווה...). אנחנו לא באמת כאלה מוזרים, זו בעיקר רעות.
P paperdoll New member 11/6/07 #32 אני חייבת לספר!!! ישנתי עכשיו את שנת היופי שלי וחלמתי על טל, מתנות-- שאני כותבת לך מכתב ושמה לך אותו בהפתעה בתיבת הדואר, אבל אני לא מוצאת את שמך שם! המממ... שיהיה
אני חייבת לספר!!! ישנתי עכשיו את שנת היופי שלי וחלמתי על טל, מתנות-- שאני כותבת לך מכתב ושמה לך אותו בהפתעה בתיבת הדואר, אבל אני לא מוצאת את שמך שם! המממ... שיהיה
מ מתנות New member 11/6/07 #33 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה מחמיא כיף לראות שאני לא היחידה שחולמת על שטויות כאלה ואת מוזמנת לכתוב לי.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה מחמיא כיף לראות שאני לא היחידה שחולמת על שטויות כאלה ואת מוזמנת לכתוב לי.
מ מתנות New member 14/6/07 #67 אני בסדר. חיה, לומדת.... בוכה על כמות השיעורים שיש לי למחר מה שלומנו שם?