אבל אני מניח שרוב האנשים ייצטרכו קצת יותר זמן להתארגן למפגש בסופרלנד, בעיקר האנשים שהולכים לקסם (שרק ייסתיים ביום חמישי). אז, מי שיכול להגיע ביום שישי לסופרלנד -
מכיוון שאני לא נמצאת כאן הרבה אני לא יודעת אם כבר דיברתם על זה, אבל שמעתם על כנס "אבק כוכבים"? הוא יתקיים בסינמטק ת"א ב-20-21 לחודש, ונחשו מי ירצה שם, בין היתר? גילי בר הלל! כן, כן, זאת ההזדמנות שלכם לסקול אותה........ אז מה דעתכם, אולי גם נעשה מפגש אחרי ההרצאה שלה, שם בסינמטק? אה, ואני כמובן בעד הסופרלנד. רק תעדכנו אותי מה קורה!
מה גילי המטומטמת הזו עושה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
13:00 סינמטק 2 הרצאה: גילי בר הלל - הדים מיצירות ספרותיות בהארי פוטר מתרגמת סדרת "הארי פוטר" מדברת על קטעים בהארי פוטר אשר הושפעו מיצירות ספרותיות ואולי אף נראו בעבר. חזרה אל התוכניה היא מרצה על הנקודה החלשה שלנו
שגילי מחפשת דרכים להתעשר, וחוץ מזה - אפשר לקחת כל ספר, ואני מדגישה, *כל* ספר, בכל ז'אנר - ולעשות לו את אותו הדבר. מתי אנשים סופסוף ייקלטו שאף אחד לא המציא את הגלגל?!?
א. הארי פוטר באמת מושפע מהמון ספרים, וזה בכלל לא דבר רע! להפך! ב. אני מתה סוף סוף לראות אותה ולשמוע אותה. זה ממש מסקרן. אני רוצה לראות אם היא באמת כזאת אהבלית.......