היום בתפוז Live

Hermione HP

New member
~מוות למועצת התלמידים!~ ../images/Emo20.gif

(רק רציתי לשתף אתכם.) ככה לבטל ברגע האחרון?! ואני נורא התגאיתי! כמה שהמועצה משפיעה השנה! בעעעע!!!!! ואם כבר לבטל - אז למה לעזאזל באמצע הלילה?!? אנשים נורמלים ישנים באמצע הלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררר להם.
~גרררר למועצת התלמידים~

Silver Fox

New member
ובהזדמנות זו אני רוצה להכריז../images/Emo82.gif

בלי שום קשר לעניין - של|חללית| שלי בחרתי שם - אי.טי. מחיאות כפיים!

i c y

New member
|גלידה|?../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

היא עוד מופיעה בתצוגה המקדימה (וכל איקוני הקיץ האחרים).

coolit

New member
%$^$&$#*&^$$@$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! אנשים מהצפוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! אוררררררררררררררררררררררר!!!! שיררררררררררררררררררררר!! סאמוואןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! יש מישהו שאני יכולה להשתכן אצלו היום בערב ובבוקר לנסוע לקסםםםםםםם???

fluppster

New member
קראתם את מה שהצעתי למעלה?

אני אשים את זה שוב פה: שמעתם על כנס "אבק כוכבים"? הוא יתקיים בסינמטק ת"א ב-20-21 לחודש, ונחשו מי ירצה שם, בין היתר? גילי בר הלל! כן, כן, זאת ההזדמנות שלכם לסקול אותה........ אז מה דעתכם, אולי גם נעשה מפגש אחרי ההרצאה שלה, שם בסינמטק? אה, ואני כמובן בעד הסופרלנד. רק תעדכנו אותי מה קורה! אז בבקשה, תגיבו! זה יכול להיות ממש כיף.....

buffgirl

New member
שתקווווווווו! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

וואו! כמה אתם מדברים! אתם לא יכולים פשוט לשרשר? אז אני לא יכולה בסופרלנד או בלונה פארק. הרבה כסף. וחוץ מזה, נכון לעכשיו, אני לא יכולה ללכת לשום מקום שהוא לא הבית, אז אני לא ממש נחשבת. אבל בחיי! עשיתם מהשרשור הזה כזה סיבוך! אם פשוט תשרשרו רק את מה שמבקשים ממכם זה יהיה יותר פשוט לקבוע מקום מפגש. תודה!

GinnyWeasley

New member
בעעעעעע../images/Emo80.gif|נמשים|

שוב אני מנצלת אותכם מיני.....מישו חייב לעצור אותי

De-Panther

New member
כבר אמרתי שהציורים שלך הן../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כוסיות??
אם לא אז הנה אני אומר את מציירת פשוט כוסית!!

למעלה