היום בתפוז Live

fluppster

New member
זאת לא הפואנטה..........

א. הארי פוטר באמת מושפע מהמון ספרים, וזה בכלל לא דבר רע! להפך! ב. אני מתה סוף סוף לראות אותה ולשמוע אותה. זה ממש מסקרן. אני רוצה לראות אם היא באמת כזאת אהבלית.......

Gizmo14

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

כולםםםםם לרענננהההההההה

shloompi

New member
מרכז מסחרי שוהם ../images/Emo110.gif../images/Emo79.gif

גו מרכז מסחרי שוהם!

YaLdoNet 4 EveR

New member
הייתכן שיש קשר בין האייקון לבין

*האגודה להרווחת האמוק!!!* לבין השרשור הקודם? o_O
אז ככה.. אני אעשה לפי סדרת עדיפויות כדי שלא תרגישו רע אם תבחרו משו שלא נוח לי (כןןן ככה.. תסגדו לי, תסגדו..
). 1.
,
2.
3.
,
קסם, בואי נעשה תעמולהההה
.

Kryptonite

New member
קונפליקט!../images/Emo168.gif

לסופרלנד חן תוכל לבוא!!!!וו הוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל לרענננה - קסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יייההה - הוווו!!!!!! קסם, למה לא תוכלי לבוא לסופרלנד? יש אוטובס! קחי טוטובוס לתחנה המרכזית בראשון (חדשה\ישנה, לומשנה!) ואני אפגוש אותך שם ונוכל לנסוע יחד לסופרלנד!! וו-הוו!! בבקשה קסם.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo43.gifטיפש.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo117.gif

אז בטח שאני בעד רעננה
! אין לי מושג על איזה חן מדובר, ואני מאוד רוצה לפגוש את קסם.
*עכשיו יתברר שההודעה הקודמת כן נשלחה.*

Gizmo14

New member
../images/Emo28.gif צחי...../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

שמע, יקירי: אסור. לי. לנסוע. באוטובוסים. לא ברכבת. לא כסף העניין, אלא בטיחות, פשוט אסור לי. אמרתי לך כבר, אם לירון יכולה להגיע לסופרלנד- אני אוכל. אם התאריך מתאים ללירון- גם לי. באמת
כל העניין הוא שאני לא אסע באוטובוס לבד אבל אם נגיד שניצל או לירון נוסעות עם הורים ויכולות להסיע אותי- אני שם, אין בעיה
ולירון כרגע אומרת ש.... היא תסיע אותי
או שלא. היא אומרת שהיא תחשוב על זה

Kryptonite

New member
אוי נו, וואלה../images/Emo168.gif

אגואיסט שכמוני. כולם רוצים לפגוש אותך, ומלא לא יכולים להגיע לסופרלנד, אז לומשנה. שיהיה ברעננה... רררר... אה, כן. התחברי לאיציק!

HaMsTeR

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif../images/Emo155.gif

אבל לא לגמרי בטוח שאני אבוא.

Bohemian kid

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

מובן

יש מפגש ב-23?../images/Emo54.gif

אני לא מעודכנת...רע!!! (זו רחלי, אם זה לא היה ברור) אם כבר-עזריאלי! הכי קל להגיע לשם, לא קשה למצוא (פשוט תסתכלו למעלה), ויהיה קל להגיע לשניצה הביתה!
רחלי, יסוד המעלה

Bohemian kid

New member
23 זה טוב../images/Emo70.gif

21 לא - יש פסטיבל עפיפונים בערד
חח ערוץ שש ילדות טיפשות....

*קליאו*

New member
../images/Emo41.gifמפגש ברעננה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

אזז.. מה אתם אומרים על.. ה-20
(ותראו, אם זה יהיה קרוב למפגש השני, אז אלה שבאים מרחוק יהיה להם יותר סיכוי להשאר לשניהם..
)

*קליאו*

New member
|צומי|נו נו תגיבו!../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

ה-20 זה נחמד

De-Panther

New member
מאיה רוצה צומי../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif אמממ../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מצידי זה בסדר... לפי מה שאני יודע אני פנוי

למעלה