ג'קו בסיכומי סוף שנה

תמונת השנה של אילן לוקץ היא

כמובן..ג'קו אייזנברג!! הראו עכשיו בחדשות 2 ולוקאץ אחלה כתב, אני חושבתשהיה בעד ג'קו מהתחלה.. הראו את הקטע מהגמר וההתנצלות בבית של ג'קו (עצוב להיזכר
) והמסר בסוף כמובן בעד ג'קו ומשהו על זה שלא כולם פה להקה צבאית..אם יגיע לרשת אעלה כמובן.. ערב טוב לכולם!

hela19

New member
ג'קו בערוץ 2, בסיכום השנה בבידור..

אילן לוקאץ', הציג את תמונת השנה של ג'קו, כדוגמה, לאיסור ביקורת על אמנים אחרים..והכוכב שלנו, כוללל תמונתו..וקטע מההתנצלות בחדשות 2-בשבת, מאותו סופשבוע... איפה אילו לוקאץ' היה בחודש האחרון???לא קרא עיתונים?? לא ראה את הקאמבק הענק של ג'קוש...
שנה אזרחית מעולה, עם המון הצלחה לכולנו, והרבה הרבה בריאות טובה..לכל הפורום, לג'קו, לורד, ולכל החברים והמשפחה.. ממני באהבה
ה י ל ה

דורית41

New member
בסיכום 2006 של וואלה סלבס(משהו קטן)

יש כמה סיכומים-אחד מהם של תמונות פפראצי. תמונה של ג'קו מודד בגדים לגמר,והכתוב: "ג'קו סרבן התלבושות-הקוקו בלוף של המדינה בפוזה מחרמנת" (לא שאני מתנצלת, אך לא אני כתבתי-כך הכיתוב ,כאמור)

alona37

New member
../images/Emo26.gifג'קו הערב בY בעשר../images/Emo36.gif

הערב בשעה 21:00 , יתקיים ספיישל סיכום שנה בy בעשר [שבכלל משודר בתשע , לכו תבינו...] שבו ידרגו את עשרת האירועים הבולטים השנה.. וג'קו בוודאות יופיע באחד מהאירועים , הראו בפרומו וגם הזכירו את השם שלו באחת התוכניות! אז תראו , תעלו , ותהנו! ובשרשור אופטימי זה.. -שנה טובה לפורום ג'קו אייזנברג-

Karina85

New member
אוף,למה רואים אצלי בסלון

צבע החטא??? אבל אולי עדיף שלא ראיתי את זה... נעשיתי רגישה בזמן האחרון...

דורית41

New member
שנה אזרחית טובה ומוצלחת גם ממני

שתהיה שנה מצויינת הן ברמה הכללית (שלא לומר לאומית),אבל גם בחלקת האלוהים שלנו- שהגלגל ימשיך לנוע-ולכוון הנכון,
שנה טובה ומאושרת לכל בנות הפורום ובני משפחותיהן,ג'קו,וכל הסובבים אותך- משפחה,ורד,טמירה,הילה, וזכור אה?באש ובמים!!!

רנה6

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo201.gifשנה נפלאה....../images/Emo140.gif

שנה אזרחית נפלאה לך ולכל שאר הבנות...שנה של רוגע, שלווה, אהבה, הבנה, קבלה ואושר.

glitter8

New member
הלו הלו..מה קורה פה..

כולה 6 שעות לא הייתי פה ונהיה פה מהפכה...עכשיו אני צריכה לקרוא את כל ההודעות..אפשר תקציר..? טוב, אני מבינה שיש סיכומי סופשנה ועיניינים ושהכל סך הכל במגמה חיובית, אז כיף לשמוע.. תודה נובה5 על הנקודות למחשבה..אכן..התיחסו אלינו במועדון בכבוד..(נו, איך אפשר לא?) בחיפה היו הרבה זיקוקים ב-12 בלילה, ומקומות בילוי הומי אדם, הייתי בפאב ממש ליד גהה וכבר עלו מחשבות על ה-13... איך היה אצלכם בתל אביב? לילה טוב גלטרית

kapit5

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo106.gif2007../images/Emo57.gif../images/Emo220.gif

שתהיה לכולנו שנה אזרחית מוצלחת.שנת פריצה לג'קו,דיסק והרבה הופעות,הרבה ידיעות בעיתונים ובכלי התקשורת. אני רוצה לאחל גם לורד המקסימה שמלווה אותו לכל מקום שנה טובה. גם לאמא מרים ואורלי ולכל החברים החמודים של ג'קו. וכמובן לנו לבנות הפורום המקסימות והנהדרות שנמשיך להיפגש בהופעות ואפשר גם מחוצה להן. לחיי חברויות חדשות,אהבה שימחה ובעיקר הרבה הרבה מוסיקה טובה.ומה לעשות יש גם קצת גנים פולניים במישפחה אז אי אפשר בלי לסיים עם איחולים לשלום ובעיקר בריאות ,שלפי מה שקורה בפורום צריך מזה הרבה.

דורית41

New member
סקופ!!!התנצלות מבן כספית?

היה עכשיו קדימון קטן של כ-5 דקות לספיישל של Y ב10-עם הילה נחשון ואביעד קיסוס- הם הבטיחו ראיון עם ג'קו אייזנברג והתנצלות ראשונה מבן כספית. למה עדין לא 21:00?

shongold

New member
ערב טוב דורית ושנה אזרחית חדשה

נפלאה. אם תוכלי לדווח אחרי התוכנית זה יהיה נפלא, אנחנו מנויי הוט, דורית חומד לא קבלתי את המסר הארוך שלך מתי שלחת אותו?

דורית41

New member
שון-מבטיחה לדווח.

ועכשיו אני הולכת לחובה משפחתית קטנה....הבטחתי לבתי המתוקיזה לצפות יחד אתה בפרק הראשון של השיר שלנו....(נראה לי שזו פעם ראשונה מכל העונות שאצפה ממש בפרק.....). שון-שלחתי המסר אתמול. ביי בינתיים.

למעלה