ג'קו בסיכומי סוף שנה

kapit5

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

בן כספית מיתנצל?????!!!!!! אם זה אכן יקרה אני מבטיחה לאכול אל הכובע שאין לי. יואו זה יהיה אדיר.דוריתוש את ישר מדווחת.

hela19

New member
היי, יש אפשרות שתקליטי?תעלי לפורום?

אני בהוט...סקרנית מאוד..
שנה אזרחית טובה... ה י ל ה.
מלאן נשיקות..

rifkin1

New member
נשמע הזוי

בן כספית לעולם לא מתנצל... אבל אני רוצה פרטים..

glitter8

New member
ממש חזון אחרית הימים

חבל שפיספסתי.. בכלל הטלויזיה שלי בתיקון ואני מה זה מרגישה לא בעיניינים
טוב שאתן מעדכנות

שנה אזרחית חדשה נהדרת לכולם!!

רציתי לאחל לכל בנות הפורום, שנה אזרחית חדשה מופלאה ויפה. שתהיה זו שנה מוצלחת, פורחת ומהנה, ובעיקר שנזכה לראות את ג'קו מופיע במקומות קצת יותר גדולים מהמועדוניים הללו ועם רפרטואר יותר רחב והעיקר שנזכה לראות אלבום בכורה מצליח. דבר נוסף לכל בעלי HOT יש היום בשעה 21:00 מצעד הפריצות של 2006, יש לי הרגשה שג'ו יופיע שם. נ.ב- אומרים שצריך לקבל את השנה בבגד ורוד על מנת שתהיה מולצלחת....
שנת החזיר

shongold

New member
לנובה הסעיף הספציפי הועלה כאן

אחיתופל סילבסטר בשנה שעברה. בחו"ל צילום: איי פי Ballon2u משלוחי בלונים ומתנות, עיצוב והפקת אירועים. ballon2u.co.il קורס מעוף לסוחרים ! הבורסה עולה יורדת מדשדשת? בוא ולמד לעשות מזה כסף ! www.brokertov.net לא יודע מה ללמוד? הסדנא למציאת כיוון מקצועי כעת בהנחה מיוחדת! www.idecide.co.il קורס ספרדית 1790 שח מבצע במכון לידידות אמריקה- קורס ספרדית ב-1790 ש"ח www.samerica.co.il משב שוקי-הון המכללה הגדולה בארץ ללימוד שוק-ההון.כנס הסברה חינם! www.mashav.info WALL STREET ביה"ס המוביל בעולם ללימודי אנגלית. סניפים בכל הארץ www.wall.co.il מקם אתרך כאן תן לו בצרפתית במיוחד בשבילך...ולו רק בשביל החיבור הידוע...ובמשפט אחד@ המדור נחלץ לעזרתו של הסלב המצוי, ומחלק עצות כיצד לנצל את הסילבסטר על מנת לגרוף הון תדמיתי ynet פורסם: 31.12.06, 15:13 1. התנצל בפני הנוצרים על שהרגנו את ישו. אמנם אין קשר בין סוף השנה האזרחית הרומית לישו או לנצרות, אבל להתנצל זה תמיד טוב. תראה לאן הגיע עם זה אהוד ברק. או ג'קו.

shongold

New member
וואהו..הקדימון הארוך לא היה אמור

להספתח לכאן סורי..להתחיס אך ורק לשלושת השורות האחרונות. אוףףף

שנה אזרחית טובה לכולם ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

שתהיה שנה נפלאה עם הרבה מוסיקה טובה... אהבה... ו... כל מה שתרצו... אשמח אם מישהי תעלה את התכנית על סי. די. יש לי הוט אוהבת זואי

דורית41

New member
דווח בלייב מY ב10

במצעד אנשי השנה של התכנית-ג'קו במקום ה-4!!!! אני אנסה לזכור כמה שיותר ממה שהיה,בכל מקרה-שידור חוזר בחצות. היה ריאיון עם ג'קו-שדבר על כך שהוא לא כועס על אף אחד (איזה מתוקקקקק!),אבל הוא חושב שכל אחד צריך לעסוק בתחומו הוא-עתונאי שיהיה עתונאי,עו"ד-שיהיה עו"ד,מי שיש לו לומר משהו רע,עדיף שיעשה זאת בבית עם החבר'ה. תיכף המשך.

דורית41

New member
המשך-Y ב10

ראיינו גם עתונאי (נדמה לי רענן שקד...מרב התרגשות לא זוכרת)-שאמר שהכל בגלל עיתון מעריב שנתן פתחון פה להשתלחויות כאלה. ובן כספית......אמר שג'קו הוא לא אוייב העם,שהכל כבר עבר לו ליד האוזן...ושהוא הציע לג'קו מפגש אמיתי של הזדככות משותפת. אה,ג'קו גם דיבר על התקליט-שייצא בקרוב והוא כבר בעבודה-ויכלול 11 שירים. הסיכום היה-שנראה שהפריצה של ג'קו תהיה ב-2007,עם הופעות שכרגע לא בעיני התקשורת אך יתרבו. אורנה בנאי-לדבריה איש השנה בעינה הוא ג'קו.

דורית41

New member
בנות-

לא יכולה להמשיך לכתוב כרגע.אצפה שוב בחצות בצורה מפוקסת יותר,ואם פספסתי משהו,מבטיחה להשלים. האמת-אני נרגשת.הפריצה והקאמבק הולכים ותופסים תאוצה.!!!!!!!!!!!!!!

juanes

New member
הקטע היה ערוך בצורה מאוד מגמתית...

בן כספית הוצג שם כמתנצל... וג'קו יצא חכם, סובלני, מחויך, רגוע. עשה לי טוב לראות את זה.

רנה6

New member
לי זה לא עשה טוב...סליחה מתנצלת!!!

ולי דווקא עשה רע, כיוון שלא עזרה ההתנצלות שלו...הוא גרם לג'קו לסתום את הפה, לפחד...כלומר, למה זמר צריך רק לשיר ולא להביע דעות....למה הוא צריך לפחד מהצל של עצמו?!...מה שרציתי לומר הוא שהעוול כבר נעשה, ישנה צלקת שלעולם לא תעלם ניתן היה להבחין בראיון של ג'קו שלמעשה שקל כל מילה שיצאה לו מהפה...ואנשים, זה לא הוא בכלל!!!

moon line

New member
שיר המקסימה- "מי שנכווה ברותחין

נזהר בצוננים", זה ברור שהוא יצא הכי פוליטיקלי קורקט וזה גם בסדר. יכול להיות ששמו בפיו מילים ,אבל לצורך הראיונון הקטן הזה הוא נראה מצוין, מחוייך ובסה"כ כל התחושה היתה אופטימית. ובנימה זו שתהיה לכולנו ולג'קו שנה פוריה ומבורכת

למעלה