ג'קו בסיכומי סוף שנה

רנה6

New member
מון ליין מתוקה...

מון ליין חמודה ( באמת חמודה!) , התייחסתי בעיקר לעיניין ההתנצלות...כלומר, ההתנצלות של בן כספית כבר לא ממש עוזרת. בגדול, אהבתי לראות אותו...את ג'קו...כמו שתמיד אוהבת לראות אותו , עד כדי כך שבונה חומה בין מה שרוצה לראות ובין מה שלא רוצה לראות. גם אני מאחלת לך, לכן שנה נפלאה ושנמשיך להפגש, לחזק ולהתחזק....ובאמת שהשנה הזו תיהיה שנת אהבה, שלום, חמלה, הבנה...שנדע רק טוב.

מסכימה איתך שיר..

סתמו לג'קו את הפה, הוא לעולם לא יוכל להגיד באמת את מה שהוא חושב. לפחות להרבה זמן עכשיו וזה חבל מאד - בהתחשב בכך שלג'קו כן יש מה להגיד. וזכותו המלאה להתבטא בחופשיות. אבל בכל זאת, הכתבה בכללותה היתה לטובתו, אם כי לא אהבתי שהם הזכירו לצופים את נושא הצבא. כנראה שהם רצו ליצור בכל זאת כתבה (שתראה) אוביקטיבית.

רנה6

New member
בוקר טוב, גלית....

ברור גלית. כמובן שבגדול הכתבה הייתה חיובית והייתה לה מגמה שכזו, אלא שמי שעיניים בראשו ,יכול היה לקלוט שיש כאן משהו בלתי הפיך...פגעו בליבו ונפשו של האדם. אני בטוחה שגק'ו לא ממש חושב שזמר צריך לשיר וזהו...כלומר, כל אומן יכול לבטא את דעותיו בדרך המתאימה לו: ציור, פיסול, ריקוד, שירה, נגינה וכו....אבל, אין זה אומר שאסור לו להשתמש בעוד מכשיר שיש לו...אם כך, אין טעם לראיין אומנים ושאר בעלי מקצוע שצריכים לחשוש מכל מילה הנעתקת מפיהם.

Nova5

New member
שיר, מוני, גלית רוצה להוסיף

את ההתרשמות שלי קודם כל בקשר לבן כספית - לא שמעתי ממנו מילות התנצלות ממש. ואתם יודעים מה - וטוב שלא שמעתי. הוא ישב בם באיזושהי ספה , שפת גוף של האדם לא ישיר, פנים נבולות, מבט רץ לכיוונים שונים - פוזה קלאסית של השקרן המדופלם, הוא בכלל לא יצא גבר מהסיפור הזה - וטוב שכך! ומי כן יצא גבר? אכן, לא טעיתם. אין מה לעשות - ילד גדל בעקבות הסיפור הזה. כנראה גבולות שהוא לא קיבל בבית ובמסגרות האחרות, בגלל שלא היה בהן (ב"ס, צבא...) - הוא מקבל עכשיו. אבל איומים וגבולות לא עושים מילד גבר,אלא רק אהבה. וזה מה שהוא חווה עכשיו - ומי "אשם"? אהבה חדשה, סביבה תומכת (צוות,ורד, חברים) גם אנחנו קצת... הרבה...שנתנצל ?
תראו אותו בראיון - מחייך, מבט ישיר, בטוח בעצמו, מילים שקולות, מג'קו שלנו היו שם רק "רטיטות הקול המפנות מקום לקצב ליבי"... כן, לא נראה אותו בקרוב על החולות בפומבי...אבל אל דאגה. אני בטוחה שזה יהיה רק לטובה

שונית 7

New member
נובה לפי דעתי בן כספית מצטער על

הרגע שכתב את הכתבה המיותרת הזאת לא בקטע של התנצלות.הוא חטף לא מעט ריקושטים על העניין.הסיפור הזה לא עשה לו טוב בלשון המעטה. נובה תודה שהבהרת לגבי ה"התנצלות" של בן כספית.גירסה מאוד דומה שמעתי גם בגלי צהל

שונית 7

New member
כו בגלי צהל .זה לא היה אתמול:לבן

כספית היו שתי תגובות בגלי צהל לאחר הכתבה הזעזעת שלו.פעם ראשונה הייתה אחרי ההופעה ברחובות ויעל דן העלתה את אורלי אחותו לראיון .אחותו ניסתה להציל את המצב ללא הצלחה.ישר אחריה עלה לשידור בן כספית בתגובה שחצנית ובטוחה בעצמו .יעל דן שאלה אותואם לא כואב לו על מה שעשה והוא ענה בהשתלחות חסרת רסן ובמילים שממש אין לי חשק לחזור עליהן שהבחר הביא זאת על עצמו. שבועיים או 3 יותר מאוחר היה לו ראיון עם מולי שפירא בתגובה מרוככת בהרבה..הוא אמר שלא ידע שתהיה כזו התפתחות חמורה ולא הוא החליט על המיקום הבולט של הכתבה.כמו כן אמר שמדובר בזמר טוב ושתכנית כוכב נולד מהנה אבל הוא צריך להבין שכנבחר כוכב נולד הנוער מקשיב לו והוא צריך לקחת אחריות. אני מעריכה שמאז לא מפסיקים לשאול ולהעיר לו על הכתבה הצדקנית שלו

דורית41

New member
אני מבינה שמתחילה עכשיו מסכת

התנצלויות של בן כספית? למרות שאכן,נובה,מה שנאמר אתמול לא הווה התנצלות,זה נאמר כך ע"י המנחים כדי למשוך רייטינג. ואני אומר לכן יותר מזה-אני מקווה שיפסיקו לתת במה לבן כספית להתחפר בנושא ולדבר עליו. מה שהיה היה (והיה רע) אבל ההתחפרות שלו-של בן כספית- כרגע לא בטוח שתורמת.

kapit5

New member
תודה על העידכון

פתאום הוא מגלגל עיניים לשמיים.הבן אדם רע ,שחצן וגם צבוע.מה הוא באמת לא ידע מה יהיו ההשלכות של הדברים שלו???!!!

שונית 7

New member
האמת שעל הכתבים ב-ימים אני

כועסת לא פחות כי הרשע הגדול והנזק התחילו שם.כתבה מרושעת מגמתית עם כותרת איומה.גם הכתבה השנייה החיובית יותר כביכול גם לא נראתה לי תמימה.התחושה שלי הייתה שהיא נכתבה כמעט בעל כורחם והמבין יבין. מה שעשה בן כספית למעשה ככתב רציני ומוערך זה לשים את החותמת על החרם והעליהום

Nova5

New member
לא רק, הכוונות היו עמוקות יותר

הוא פשוט באופן ציני ביותר העביר את האש, הכאב ולקיחת האחריות בתקופת פוסט מלחמת לבנון השנייה והפגנות מילואימניקים ממי שבאמת אחראי על כך, חברו הטוב של העורך שלו, אל ג'קו

shongold

New member
לא ראיתי את הרעיון /כתבה

ממה שאני מבינה מסכימה עם כל מילה שכתבת שיר. הצלקת לא תגליד לעולם. ואת הנעשה אין להשיב, והאיש ילך על ביצים המון זמן עד שיצליח להשתחרר לפחות מחלק מהטראומה הנוראית שעבר.

רנה6

New member
תודה שון.

רק מי שעיניים בראשו יכול לראות את זה, או אפילו להבין מהכתוב. לפעמים האהבה מסנוורת ולא רואים דברים לעומקם...גם אם מדובר כאן באיזה תהליך שהוא הסכים איתו, לא ממש מתקבל על הדעת השינוי הדרסטי הזה..." היהפוך כושי עורו?!"

shongold

New member
שיר לדעתי הוא יעבור עוד הרבה מאד

תהליכים כאלה ואחרים עם עצמו, הדברים שחווה האיש הצעיר הזה אין להם אח ורע במקומתנו מבחינת העליהום הקטלני שהוא עבר מצד כל מי שהיה בידו מיקרופון רדיו טלויזיה עיתונות כתובה ראשי ערים מחרימים פליטיקאים מזדמנים וכל מי שחפץ לקפוץ על עגלת ששמה כוכב נולד 4. והם היו רבים, מי לא חפץ ברייטינג גבוה כפי שייצר אותו 'כוכב'': ועל כן גם הקהל שבדרך נשבע כרגיל 'בקסמי המדיה' והלך שבי ועוד הוסיף מונחים משלו ללקסיקון העברי כנגדו. מכאן שמי שחושב שהאיש מחייך מתנסח חביב וגם הראש עובד ויש גם הומור טוב בדרך שלא נהרס לגמרי, אזי טועה בענק. הוא צריך להבנות בשלבים עם כל התמיכה של אנשי ההפקה מסביבו משפחתו בראש וראשונה חבריו, ואולי גם משהו מהפורום הזה נתרם. וכמובן המון המון המון אהבה שלה יש עוצמה כפי שאין לשום כח אחר.

למעלה