הישרדות הישראלית - פרק 12

LiRs Lullaby

New member
אולי....

ואולי לא. הרי הם היו אמורים לעשות את זה במקום בולט ואיזה מקום יכול להיות יותר בולט על האי מהים? להשתמש בצבעי כחול-ירוק לא בדיוק עזר להם.....

../images/Emo45.gif

לא נראה לי שמישהו התנגד למה שהלך שם באמבטיה..... בסוף כולם היו מרוצים מזה שהבנות זכו....... בכל זאת, לא כל יום רואים 6 בנות בתוך אמבטיה של מטר על מטר מתקלחות ומסבנות אחת את השניה

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif!!!!

צודק בקשר להכל, גם אני חשבתי על הקטע הזה עם השמפואים- קוראים לזה פירסומת סמויה
והיה מצחיק כשהראו את דן מנסה 20 פעם ולא מצליח, ואיך שהם כל הזמן נתקלו בגדרות...חחחח

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת אם זה באמת היה של קסטרו,

אני רק זוכרת שמישהי מהבנות אמרה שזה של קסטרו, ונראה לי שאם זה לא היה נכון אז לא היו משדרים את זה כי זה היה פוגע במי שבאמת מימן את המעילים הללו.

ברודי

New member
*צודקת. אני בת ../images/Emo3.gif

קשה להגדיר את זה כסמוי... טוב שגיא זוארץ לא הוסיף איזה [מיד אחרי שציין שמדובר באריזה חדשה] "ניתן להשיג ברשתות המקוריות רק היום 1+1 מתנה מותנה ברכישה מעל 200 שקל..." מהיר שכזה כמו שיש בסוף כל פרסומת...

מה יא

New member
חחחחחחחחח ממש פירסומת סמוייה!../images/Emo96.gif

איך זה סמוי אם אומרים לך "זה שמפו של הד אנד שולדרס"?

Fall Out Shir

New member
כל הקטע בפרסומת סמויה הוא

שהיא מושתלת במקום כלשהו, והיא ברורה לכולם ולא באמת 'סמויה'. את לא יכולה לעשות פרסומת סמויה במלוא מובן המילה. אחרת לא תהיה שום פרסומת
מזכיר לי שפעם ראיתי סדרה שכל דקה "מממ, איזה מעדן טעים" והמצלמה בזום ענק על השם של החברה. זה מעצבן אותי. לא שאם ורה או ליה יחפפו בהד אנד שולדרס אני ארוץ לקנות, כן?

מה יא

New member
לפי מה שאני יודעת../images/Emo96.gif

אם רק רואים - זה פירסומת סמוייה, ואם אומרים את שם המוצר זה כבר פירסומת גלוייה... למשל בכל מיני טלנובלות לכל השחקנים יש פלאפון של חברה מסויימת, או ב"האי" עוברת ילדה עם חולצה של השמיניה - זה פירוסמת סמוייה וזה באמת מעצבן. אבל אם גיא זוארץ אומר שזה הד אנד שולדרס, לדעתי זה פירסומת סתם (וזה גם מעצבן, אבל כל פירסומת מעצבנת
). אבל אולי אני טועה...

דן הזה התנהג בצורה כל כך מגעילה בעע עליו

דן ממש מגעיל בהתנהגותו ממש מגעיל טיפוס בוגדן וערמומי .מעניין רק אם דן יחזור לשבט של הבנים או שהוא ישאר שם תמיד בבנות . מקווה שיחזור ואז יעיפו אותו על טיל כמו שעשה לעומר . הגלגל יחזור אליו .

orfeder

New member
דן חכם

בהישרדות או בכול תוכנית ריאלטי אתה דואג לעצמך ועם יש בני ברית אז לך לבני הברית אבל בעיקר לעצמך מה אתם מצפים שהוא ידאג לכולם הוא רוצה להיות הכי טוב להשאר את עצמו עם החלשים ושהם יהיו חייבים להשאר אותו כי הוא יהיה הכי חזק~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiRs Lullaby

New member
דן לא חכם, הייתה הסכמה גורפת להדיח אותו אתמול

למקרה שלא שמת לב.

XקוקיX

New member
היה פרק כ"כ טוב.

דווקא הם משתפרים לדעתי. סבאנה הם פשוט אדירים, ליה כזאת מדהימה אני מתה עליה. ואהבתי איך הם ישר ראו מה שבג'יבארו עדיין לא רואים- על דן. סבאנה ישר קלטו אותו, שמחתי שכבר הולכים להעיף אותו ואז השינוי הזה... אוף זה מעצבן. נראה שהבנים מפסידים לפי הפרומו, לא? מישהו יודע אם השבטים יישארו ככה? הרי אני מניחה שזה לא יישאר בנים נגד בנות... מעניין אם זה ישתנה ומתי. בכלמקרה, היה אחלה פרק. אני ממש אהבתי את סבאנה היום. ד"א, לא יודעת מאיפה בא לי המזל לראות כל פעם מישהו אחר מ"הישרדות" (לא מזמן את ויקה), אתמול ראיתי את מולי

LiRs Lullaby

New member
לא הצלחתי להבין מתי ראית את חברי סבאנה היום.

אולי התכוונת לגברים של סבאנה שקלטו את דן? וגם זה, כי הוא השתחצן מול מולי?: -]

למעלה