הישרדות הישראלית - פרק 12

Onkia

New member
ומה עם זה שהבנות קיבלו בדים אדומים וצהובים???

זה לא מכור מראש??? איך בדיוק השבט של הבנים יבלוט בצבעים שלו אם הביאו לו בדים בצבעי הטבע????

דרדן

New member
כל המשחק הזה מכור טוב שלא הביאו להם טושים

זוהרים ונצנצנים

shy6

New member
ההפקה רצתה שהבנות ינצחו כדי שיראו את הבנות

מתקלות. ממש סרט אירוטי זה היה. חבל שהכל מכור. ההפקה קובעת כמעט הכל.

Fall Out Shir

New member
איכזב אותי הפרק הזה. ../images/Emo58.gif

ערוץ 10 תת רמה או מה? לפני המשימת פרס הראו את מרינה עם המגבת, ועכשיו הפרומו המעצבן ההוא שמראים רק את הבנים? כלומר, מה הם חשבו? ברגע שדן אמר "נועם" אמרתי לעצמי שזהו. אני ודן גמרנו. אם פעם שנאתי אותו, עכשיו הוא בכלל לא בלקסיקון שלי. הוא סתם מרגיש מאוים. הוא חתיכת נחש קנאי שלא מתמודד עם זה שיש יותר טובים ממנו. שיש שלמות בעולם [טוב, הגזמתי] והיא מסתכמת בשתי מילים: נועם טור, ולשם שינוי לא דן מנו-ספנות-לך-תמות. ההפקה סתם מצילה את דן! מהרגע של האתר כוח כפול במשימת חסינות ידעתי שזה מתוכנן. כי כשאמרו "מי זכה פעם אחת באתר הכוח הכפול" דן לא הצביע. זה לא שהוא מספיק חכם כדיי להדגיש את ה"אחת".. הם בכוונה תכננו את הכל. וגם אם אני טועה בחלק הזה, זה עדיין מתוכנן. גיא אמר בפרומו שמועצת השבט הבאה תהיה אכרית. לדעתי יעיפו שניים. אבל מי יודע. רק שלא יעיפו לי את נועם, אחרת הישרדות מוחרם אצלי

BKE

New member
אני כ"כ מסכימה איתך בהכל .

אולי דן מושתל ? וגם לי נפל האסימון ששאלו מי זכה באתגר הכוח הכפול והוא לא הרים את היד. זה כזה דפוק . זה כ"כ שקוף . אני כמעט בטוחה שהוא שתול . ודאמט הפרומואים שלהם . ואני רוצה לראות שמעיפים את נועם , במלא הוא ינצח את כולם באי המתים . במידה ו... הוא יודח [שזה לא יקרה!] .

LiRs Lullaby

New member
גם אני תהיתי למה הוא לא הצביע בפעם הראשונה...

מה נסגר עם ההפקה הזו? אם לא הולך להם עם הכח הכפול אז הם עושים משהו שיגרום לו להיראות רלוונטי? הרי היה ברור להפקה שדן הוא זה שזכה פעמיים בכח........

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

נועם בגמר... אני מקווה שלא הרסתי למישהו... אבל כדי להרגיע את הרוחות

dacou194

New member
הוא גם יכול להיות מרושע- עובדה:

הוא אמר משהו כזה: אה? דן רוצה להעיף אותי טוב אני צריך לעשות משהו גם... רואים לא כזה תמים

LiRs Lullaby

New member
זה לא מרושע, זה אינסטינקט.

אם היית שומע שמישהו רוצה להדיח אותך, היית הולך ומדיח אותו. אבל זה לא שרואים אותו ניגש לאנשים על ההתחלה בפגישה איתם ומתחיל לדבר על להדיח את מי שהכי מאיים עליו.

דודצוק

New member
יותר מדי..

יותר מדי טוב.. וזה די מחרפן אי אפשר להיות מושלם כל הזמן וזה מעצבן!

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר מחכה לראות מה הוא יעשה כשהוא באמת יצטרך לשלוף ציפורניים וכאלה...... האם הוא ייכנע ללחץ לנצח או ישאר נחמד מדי....

top g u n

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מהמידע שלי הביאו נועם לא בגמר וזה לא ילדים קטנים שסיפרו לי וזה לא שמועות התקשורת מכוונת לזה שנועם יהיה בגמר.. למרות שהפייבוריט שלי הוא נועם... הגבר גבר לא בגמר

y oh why

New member
לדעתי עלית על נקודה חשובה: ../images/Emo58.gif

"גיא אמר בפרומו שמועצת השבט הבאה תהיה אכרית. לדעתי יעיפו שניים. אבל מי יודע. רק שלא יעיפו לי את נועם, אחרת הישרדות מוחרם אצלי" כנראה שבפרק הבא יהיה כמו שאמרת, יעיפו שניים, ויעיפו אחד מסבאנה, ואחד מג'בארו.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע!../images/Emo13.gif

חחח הרגת אותי עם הקטע הזה של דן-מנו-ספנות-לך-תמות חחחחחח

למעלה