הישרדות הישראלית - פרק 12

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

ולשאלה שלך- כי אם הוא שתול- אז הוא בעצם עושה מה שההפקה אומרת לו לעשות. ככל שהזמן עובר ושאני מתחיל להריץ דברים בראש לגביי דן והמעשים שלו ככה אני יותר ויותר בטוח שהוא שתול!!

israelisurvivor

New member
חיכיתי וחיכיתי למשימת החסינות...

מזכיר לי קטע מסיינפלד - באחד מקטעי הסטאנד-אפ שלו הוא מדבר על "המשך יבוא" ועל איך שאתה מבין תוך כדי הפרק שאין להם זמן לעשות ושה"המשך יבוא" בדרך
גם אני הסתכלתי על השעון ולא הבנתי איך הם יכניסו את משימת החסינות. ההחלפה הייתה יותר מדי נעימה...כולם חברים של כולם. הבנות מאוחדות כאילו הם ביחד כבר הרבה זמן. הבנים מסתדרים לא רע, חוץ מדן. אהבתי את היחס של סבאנה לדן: "כן כן אני איתך" ואז "עדיין מעיפים את דן, נכון?". היה אפשר לשים לב כבר תוך כדי הפרק שהבנות נראות יותר טובות מבחינת השיער (במיוחד ורה וקצת נעמה) - והיה קל לדעת שהם ניצחו. הטריף אותי שדן עבר לבנות...לא יודע/אכפת לי אם זה מכור או לא אבל עכשיו דן לא יעוף סביר להניח...נראה שהבנות ניצחו במשימה כך שאם: -הוא נשאר שם הוא כמובן חסין מהדחה. -הוא חוזר לג'יבארו אז בטח הוא יהיה חסין מהדחה לבד כמו שנועם היה. התקווה אז יכלה להיות שהבנות יפסידו, אבל הפרומואים די מראים שזה לא יקרה. מועצת השבט דרמטית? אהבתי את הרעיון ש2 עפים...יכול מאוד להיות. נראה כמו משימה די פיזית באי המתים...אחמ...סיוון. האמת משום מה אין לי רעיונות ואין לי מה לכתוב...אז אני אעצור פה. אולי מחר.

אוהד 49

New member
אתה לא צריך לכתוב יותר- אתה צודק

בכל מה שכתבת גם ככה
... חח גם אני אהבתי את החלק הזה שמשחקים עם דן ואומרים לו 'סבבה' וכו' ואז מולי בא לגיא ועושה לו "זה הכל חרטא היה עכשיו? כן? עדיין ממשיכים בתכנית" חחחח איך שמחתי...כבר חשבתי שהוא באמת הצליח לשכנע אותך

תכלס...

כפרה על מולי איך אני אוהבת אותו..... איך ג'יבארו נפלו ברשת של דן בעניין עומר ומולי לא :))

LiRs Lullaby

New member
יכול להיות שזה בגלל שדן כבר סיפר לו על עומר?

מולי בעצמו אמר שדן סיפר לו על עומר, וש"אם הוא (דן) עשה את זה לחבר שבט משלו, למה שהוא לא יעשה את זה גם לי?" בקיצור - הוא לא נפל לרשת בעיקר כי הוא כבר למד מי זה דן. אבל בהדחה של עומר זה עוד לא היה ברור.

dacou194

New member
דן עשה טעות שסיפר להם על עומר..

אולי הם עדין יכלו לחשוב שהוא אמין..

יש מצב

אבל עדיין לא נראה לי שמולי היה מדיח את נועם ואחר כך את מושיק.... גם בלי שדן היה מספר לו על מה שקרה עם עומר

אוהד 49

New member
תגידו רק לי יש את התחושה/ההרגשה

שההפקה עושה ה-כ-ל בשביל שדן יישאר עד לגמר?? כאילו הוא כבר היה בחוץ ב-1000% ואז פתאום הוא צריך לעבור לשבט הבנות. סתם ככה? פתאום? במקרה? - דווקא הוא?? שהיה מועמד מס' 1 להדחה?..דיי מוזר, אתם לא חושבים?.. חוץ מזה, דיי פיפסתי חלק גדול מהתוכנית הפעם, אז אחרי שאני אראה אותה במלואה אני אגיב
..

ליליוש

New member
דן עף!

זהו עליתי על זה... הבנות ינצחו במשימת החסינות אבל בגלל שההפקה מלאה בהפתעות.... גיא יגיד לשבט של הבנות לבחור מישהו שילך למועצת השבט...יחד עם הבנים עכשיו ראינו שדן קצת מעקב את הבנות במשימה כשהוא לא מצליח לפוצץ את הבלון והבנות לא יעפו בנות אז הן יחזירו את דן לשבט שלו... ויש קטע שהיה בפרומו בשבוע שעבר ולא ראינו זה שגיא אומר למולי שדן עף סגור!

dacou194

New member
בוא נגיד עם מולי שפונה לכיוון "הכותל"

א-מ-ן ! (שאת צודקת..)

Black Balloon

New member
איזו הפקה מטומטמת, שיואו.

100% עמדו להדיח את דן, ופתאוםםםםםםםםםם הוא עובר לשבט הבנות? די, זה פשוט פתאטי. וזה כזה ברור שהבנים יגיעו למועצת השבט. נראה לי ידיחו את משה, ועוד מישהו יצטרך להיות מודח. די, זה כבר מתחיל לעצבן.

N o N o 7

New member
לדעתי העניין של "הכוח הכפול" נאמר כבר בהתחלה

באתגר הכוח הכפול הראשון נאמר שזה נותן לך זכות הצבעה כפול ועוד משהו שייאמר בהמשך....

ברודי

New member
אף אחד לא דיבר על הדבר הכי חשוב ../images/Emo144.gif../images/Emo46.gif

"אני רוצה שמפו בריח מנטה מרענן" "אני רוצה הד אנד שולדרס בריח תפוז מטיחואנה" טוב שלא הכניסו להן בכוח משפטים לפה... אני לא אתפלא אם המציאו את האתגר הזה רק בשביל לראות את כל הבנות נדחסות לתוך אמבטיה קטנה ומשפשפות אחת לשנייה את הגב... אה, ולפרסם את חברת השמפואים כמובן. הרי אם הבנים היו זוכים בפרס זה לא היה מזיז להם אבל רק בנות יכולות לתאר בדיוק כמה וכמה פעמים איך הריחחחחחחחחחחחחחחח נשארררררר.... בואנה, אני לא אתפלא אם חילקו את השבטים לבנים ובנות בשביל שכל הבנות יתארו את הריחחחחחחחחחחח שבשיעררררר.... נקודת אור קטנה - "מה יהיה בפרק הבא" לא הפסקתי לצחוק במשך כמה דקות ארוכות... דן, תעשה כמו אווירוןןןןן... שחר תיזהרייי *בווום* וליה נקרעת מצחוק. שיאללה היא הורגת אותי...

dacou194

New member
חחח גם שורה אמרה:

"עוד שינוי (במבטא הרוסי שלה) מה עכשיו יפילו לנו על הראש? " רואים שמכתיבים לה היא פשוט מסתכלת כזה למטה לקרוא מה כתוב
נקרעתיייי

LiRs Lullaby

New member
באמת חשבתי שאיזה מוזר זה יהיה אם הבנים יזכו..

אני לא ממש יכולה לדמיין את הגברים עושים כל שביכולתם בשביל להשיג משהו שיגרום להם להריח טוב..... מילא אוכל. אבל סבון? שמפו? לחלק מהם יש בכלל קרחת... ועוד - איך זה שלבנים בכלל לא היו מטפחות אדומות כאלה כמו שהבנות קיבלו? למה הם הסתפקו רק בצבעי כחול-ירוק שכאלה? זה היה נראה כמו משימה מוטה לטובת הבנות, בשביל לראות אותן מתקלחות......

למעלה