הפרק היומי - 205

|נכון

אהבתי את הפלשבקים אבל הכי חשוב יש לי שאלה איך קוראים לשיר שהיום ויטני שרה וגם השיר שאיב שרה מי שיעזור לי הגדול מכולם פשוט מלך

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 205 ../images/Emo44.gif

המממ.. פרק לא משו... בוא נגיד שכבר ראית יותר טובים.... הצרפתים האלה, פשוט כישלון מלידה... כאילו - כמה זמן לוקח פשוט ללחוץ על ההדק
זה נראה כאילו הם אשכרה מחכים שהאיש הזה יצא מהחדר... ואם כבר הגענו לשני האנשים בחדר במלון - זה נראה כאילו הם עושים צחוק
מה לעזאזל יוצרי תשוקות חשבו לעצמם
תקציר הפרק
לואיס ושרידן מצליחים להימלט מרודפיהם; טי.סי מגלה שפסל הציפור ריק, לשמחתה של איב שאינה יודעת עדיין שהתמונות נמצאות אצל אייבי; צ'אד מנסה לשדך בין איתן לתרזה, בעוד הוא מתאהב בוויטני. ועכשיו - לפרס הלא יודעת לשחק של הפרק: שתי מנצחות - איב: ולזה שמתי לב כבר בפרקים שצ'ריטי התחילה עם החזיונות עם ה"וואנבי סקרד פייס" שלה... אוקיי....
וויטני: כנראה שחוסר כישרון משחק עובר בתורשה
איזה בכי מזויף
וחוץ מזה - ממתי בוכים משיר
(וול, אלא אם כן זה שירים של עברי לידר... אז אני מרשה
) בכלל - כל הקטע של וויצ'ד הפרק היה מגוכח לגמרי
ויודעים משהו
אפילו הקטעים של תרית'ן היו מעצבנים... כמה פעמים אפשר לטחון את העובדה שאית'ן מדבר על צ'אק וויטני מדברת על אית'ן
כמההההה
טי סי: למה פור גד סייק הוא קרא לאשתו ד"ר ראסל
כאילו - זאת פאקינג אשתו
ובאמת בוא נסרב לסקס בשביל הב"ס הזה... רעיון טוב
היחידה שאהבתי הפרק - אייבי
פרק מעצבן

מרTIMMY

New member
"תשוקות - המחזמר"

עלק... תרזה שרה באמת, איתן שר באמת, איב שרה באמת וויטני לא (!) שרה באמת - איזה זמרת בשם ג'ינה משו שרה בשבילה (ולצערי זאת לא הפעם האחרונה שאנחנו שומעים את וויטני שרה...) איזה מחזמר היה לנו היום... פוללליזזז!!! על מי אנחנו עובדים? פרקים בלי העל-טבעי לא שווים כלום!!!! משו מוזר נכנס בי בזמן האחרון... אני לא, אני חוזר לא רוצה ששרידן תמות. לואיכס יכול להיקבר חי מצידי אבל שרידן... שוב נורא נחמדה, נראית טוב וקל להסתדר איתה... על תריתן ו-וויצ'אד אני אפילו לא יתחיל - שטאבי הפכה את עצמה לכלב זה היה הרבה יותר הגיוני מזה... שמתם לב שהיום הזה ארוך במיוחד? כבר 3 שבועות.... מזל שקיי תהיה מחר אבל...

python 4

New member
allow me, please

לואיככככס? בואנה, אתה במיעוט יותר גדול מיוסי ביילין. אני אהבתי את הפרק הזה! איזה יפים היו הקטעים הנוסטלגים של ג'ולי ואיב. אה, הסיפור הקלאסי. בחור מכיר בחורה בפאב, בחורה שרה שיר רומנטי לבחור, בחור מצלם את הבחורה בפוזות אירוטיות ומכניס את התמונות לתוך פסל של ציפור. ממש מרגש! אייבי אהובתי
- הצליחה לפתוח את הפסל של הציפור ב- 5 דקות שזה היה אצלה, מה שלקח לטיסי הסתום שבועיים לנסות. ואיב - היום ריחמתי עליה! ככה טיסי אונס אותה באמצע היום ועוד עם דלת פתוחה? ומה עם סימון בדיוק חוזרת ברגע זה מהסקי טריפ שלה? לא מספיק היא טראומתית גם ככה היא צריכה לחתוף עוד פעם? ושואיס - אני חייב להודות - היו מאוד חמודים היום. Dodge the bullet, Sheri!

shuis4ever

New member
למה למה למה למה למה למה../images/Emo26.gif

לא אהבתם את הפרק? הוא היה מהמם
באמת התבלבלתי לרגע, חשבתי שאני צופה באירוויזיון של הסופס- כוכב נולד 2. ת'רי מתחילה לשיר, פתאום כולם רוצים גם
הדואט של טראווי ולינדזי היה מדהים, מה שאי אפשר להגיד על הסולו של וויטני- הקנאית מתמיד
. לא מספיק שהיא מתערבת לת'רי בעניינים ומנעה מהם להתנשק
, עכשיו היא גם חייבת להוכיח שגם היא יודעת לשיר
ואם עשו לה פלייבק של מישהי אחרת, לפחות היו מוצאים מישהי שיודעת לשיר
כמו שרי למשל. בכנסי מעריצים כל הזמן מבקשים משרי ותרזה לשיר
איזה מתוקות
אין סדרה
בלי שואיס
ותרית'ן - מהממים!

Ker 15

New member
../images/Emo12.gifתגידו...אני היחידה שלא ציפתה ש

אייבי כבר פתחה את הפסל? הרי שהיא השיגה אותו אז ראו שהיא ניסתה לפתוח אותו ולא הצליחה!... אז איך?!!! -קטעי צ'אדני או וויצ'אד או מה שזה לא יהיה היו גרועים...איך היא מתרגשת מאיזה שיר דפוק משנות השמונים! -שואיס שולטים! והצרפתים מוגבלים כרגיל...מדברים שנתיים על איך שהם יהרגו את שרידן במקום באמת להרוג אותה... -אם תרזה תגיד עוד פעם אחת את המלה fait אני י-ש-ת-ג-ע-!!!!!

soapsfan

New member
סצינת דוגמא עם הצרפתים

"we are going to kill you now" "now you will be dead!" "oops..she got away..AGAIN!!"

Principesa Reut

New member
גם אני גם אני../images/Emo70.gif

אני חושבת שבפעם הראשונה בהיסטוריה אשכרה לא צפיתי משהו שהולך לקרות באופרת סבון
כשהיא הוציאה את התמונות באמת שהייתי בשוק
הייתי בטוחה שבאמת הב"ס ריק

אני דווקא ידעתי שמישהו הוציא../images/Emo41.gif

את התמונות.. זה היה די ברור אבל איך כ"כ בטוחה שהתמונות הושמדו? מי השמיד אותן? איזה סתומה היא!

shuis4ever

New member
מזל (../images/Emo70.gif) שהיא כזאת סתומה../images/Emo26.gif

אחרת היו---- יותר דאגות לגבי המצאן של התמונות= יותר דאגות לגבי מי שהחזיק את ה(פאקינג) בירד סטסטיו= יותר אזכורים של ה(פאקינג) בירד סטאטיו=יותר עצבים. NO THANKS

moran14h

New member
פרק משעמם פיכס

לא אהבתי(!) קודם כל טיסי ואיב (דיייייייייי כבררררררר לסגודדדדדד לאיבבבבבבב) ומה הקטע של השיר..כאילו מה יהיו הסיכויים שדווקא כשהם באים לעשות סקס ,דווקא אז יופיע השיר המחורבן של איב...(שדרך אגב לא יודעת לשיר..) ואז...כמובן :תרזה ואיתן וצ'אד ווטיני! זה היה מעצבן! וכזה ווטיני שומעת שתי שניות מהשיר ופתאום בוכה... שואיס היה פסדר..דיי מפגר אבל פסדר.. לא היה טימי וטאביתה ,לא היה קיי ,לא היה שווה!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifרק לי נשארו טראומות?

מהפלאשבאק של ג'ולי ואייב??? גאדאמט!! איכסה פרק... לא אהבתי... הצרפתים זוג נכים..

soapsfan

New member
פרק משעמם חבל"ז

הדבר היחיד שהיה טוב בפרק זה הצסינה האחרונה עם אייבי והפרסומת החדשה לש תשוקות שערוץ שלוש שם[אייבי/איב,צ'אד/ויטני,שרידן/לואיס]

מרTIMMY

New member
כיף גם לראות

שכל תושבי צרפת, במסעדות, בחדרי המלון, אפילו המאפייה הצרפתית - כולם דוברי אנגלית שוטפת! וגם שרידן שגדלה כל חייה בצרפת, מדברת עם החדרנית הצרפתית, עם פייר ורוג'ר הצרפתיים, עם המלצר הצרפתי ועם כל הצרפתים באנגלית....

shuis4ever

New member
אלוהים אוהב אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

אלוהים! שלושה פרקים ברצף (
) בלי קיי-צ'רי-מיגל-סימון-ריס-סם-גרייס-טומאטו_סופ_קייק-איבל_פורסס-טאבי+טימי+עשן_ירוק_מהמרתף
וטוב שכך
כמו כמו הפרק הקודם, גם זה היה יכול להיות מושלם בלי איב+טי.סי+פאקינג_בירד_סטאטיו
ואני ממש מסכימה עם מי שציין את המשחק הגרוע של איב (ככה משחקים זונה?!) וויטני(זה כבר אין מה לדבר, הבחורה לא יודעת לשחק). תרית'ן כל כך מתוקים
, כשאני נזכרת שטראויס עוזב בא לי לבכות! לינדזי שרה כזה מהמם והם כל כך יפים ביחד
צ'אדני מעלים לי ת'סעיף, במיוחד החלק הנשי שבשילוב, הנצר לשושלת ראסל- וויטני, שכמו שצ'אד אמר- פשוט מקנאה בתרזה כל כך
בא לי להרוג אותה
. למה למה למה היא נדחפת להם
איזו בתולה ממורמרת
למה להרוס? וכמובן השארתי את הטוב לסוף- שווווווואיס!
-אבל קצת לפני- פייר ורוג'ר
אם טמטום היה כסף הם היו מליונרים ממזמן.. כמה דבילים אפשר להיות
כאילו, הבנאדם מחזיק ת'אקדח, הם עומדים מולו, והוא כמובן חייב להכריז לפני:"אני הולך לירות בכם"+"זהו, אתם מתים!" ולמקרה שהם לא הבינו- "זה היום האחרון שלכם בעולם הזה", "סופסוף תפסנו אתכם, זה הזמן להיפרד" ובסוף האדיוט מתפלא שבזמן הנאום שלו הם הספיקו לברוח
אבל שואיס המתוקים, כמו תרזן וג'יין, רומיאו ויוליה, בוני וקלייד, מצליחים תמיד לנצח!!! איזה מתוקים, יפים מושלמים!!! לואיס כ"כ מדהים שאפשר למות, והוא כזה מת עליה! היום הוא הציל אותה בפעם ה-58. וזו ממש לא הפעם האחרונה. והיא כזו מתוקה, והם כל כך מאוהבים
אני מתה שהם יהיו ביחד! מושלמים שלי! אה! !

python 4

New member
תסלחי לי אם אני טועה,

אבל בוני וקלייד לא מתו בסוף? וחוץ מזה, איך את רוצה שיהיה פרק בלי קייצ'ריגלסימריסמגרייבייטיבירד סטאצ'ו?? אז יהיה סתם פרק כזה:
Breath in, breath out...
לואיס: "אה, שרידן, אני יציל אותך!" שרידן: "אוי, לואיס, תציל אותי! אבל רגע, אני חייבת לקחת את התיק שלי!" רוג'ר: "ובכן, שימו לב כי האקדח הזה שמכוון כלפיכם הינו אקדח ברטה מדגם 38C שהומצא ע"י ג'ון ברטה ב- 1937. האקדח הזה שימש רוצחים רבים וטובים, ובמהלך השנים עבר תהפוכות רבות. ב- 1964,.." פייר: "רוג'ר! הם ברחו! אינקרויבלה!" רוג'ר: "אוי, זוט. אנחנו עוד נתפוס אותך, שרידן! אנחנו עוד נתפוס אותך! וווההה הה הה! ההה ההה ההה!"
Breath in, breath out...

shuis4ever

New member
סלחתי ../images/Emo9.gif

והנה שאלה למחשבה- למה פייר ורוג'ר נשארים בעבודה המסריחה הזו
, אם הם יכולים להרוויח מיליונים ממכירת מכונת השיגור שלהם (זו שגורמת להם להופיע תמיד מאחורי הגב של שואיס, אפילו ששואיס רצו עד לשם, נתלו על חבלים ואף נכנסו בתוך חלונות זכוכית (כמובן, בלי להיפצע אפילו)) .

למעלה