רק אני כ-ל הפרק צעקתי למסך:
"תירו בה! תירו בה כבר! די להיות צרפתים מפגרים!" כאילו, אלוהים ישמור! והזוג הזקן והחביב שהם קפצו לתוך החדר שלו
זה היה מצחיק יחסית... וכזה, הצפרתי הזה, תתכוננו אני הולך לירות, כן, הנה זה בא, חכו, תתכוננו, הנה, הנה, שנייה, רגע, עכשיו, לא רגע, רגע, עוד לא, עוד לא, ע-כ-ש-, עבדתי עליכם! טוב שאתה לא אדיוט! ולמה תמיד כשהיא עומדת להגיד לו שהיא אוהבת אותו היא חייבת לדחוף את פילאר לתוך זה?! היא בסה"כ המשרתת המזדרגגת שלך! מה אכפת לך ממנה כל כך!? ואיך צחקתי מהדבר הזה שאיב ניסתה לעשות, היא בוכה? היא נחנקת? הא? כשהב"ס המפגר נפתח, וכזה לא ברור מה עובר עליה, וזה נשמע כאילו היא בוכה - טיסי לא שמע אותה או משהו? כאילו, לא נראה לו מוזר שבאמצע החיים אישתו מתחילה לבכות?! אחח...מיום ליום הסדרה נהיית יותר יותר מפגרת... ותרזה! די להיות כזו אבלה! די! הוא לא מדבר עליכם! הוא מדבר על וויצ'ד! אז צאי מזה! אני כבר מתה לראות את וויצ'ני מתנשקים...אבל מי באמת בוכה משיר?! כאילו...בחיים לא שמעת מוסיקה? "אוי..בוהו...THE PAIN! I CAN FEEL THE PAIN!" שלואיס יוריד את החולצה כבר ריבונו של עולם!<מזילה ריר> והכי הרג אותי, שהוא מר עולם, בקושי הצליח להרים את שרידן למעלה... טוב נו... מחר זה יום חדש עם פרק חדש, אבל סביר להניח שלא כל כך מוצלח