הפרק היומי - 205

מרTIMMY

New member
בקשר לפאקינג BS את צודקת אבל

שואיס - רומיאו ויוליה??? בוני וקלייד??? טרזן וג'יין??? אפילו "שמש ואתי" לא הייתי נותן להם... בחייך... האנק צריך להיות עם שרידן כי שניהם מטיילים בעולם ועוד כל הדברים המשותפים שהאנק אמר שיש להם. לואיס צריך להיות עם בת' ואם לא, אז עם הגורילה של אמא של בת'. נכון שהם חמודים ביחד?

shuis4ever

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo26.gif

שים את התמונה של שואיס כטרזן וג'יין
טנקס :)

backstreet girl

New member
../images/Emo23.gifשואיס לעד..............

ש-2 הצרפתים הדוחים האלו ימותו............ שונאת אותם....... איזה באסה שלא הראו את הנשיקה שאמורה להיות בין וויטני לצ'אד.... עוד יראו את זה....... אייבי מדהימה.... איב הולכת להחשף יחד עם ג'וליאן....... המסריחים האלה...... אבל שואיס היו מדהימים....... הקטעים עם איתן ותרזה היו די צפויים..... האמת....ידעתי שאיתן ידבר על וויטני וצ'אד..... זה הרי ברור..... שואיס לנצח......

python 4

New member
אממ. איזו תמונה מעניינת.

אני מזהה פה את לואיס, את בת' לימינו ואת שרידן בזרועותיו. אבל מי זו הבחורה שעומדת בצד ימין של התמונה?

backstreet girl

New member
רגע.........פייטון אני אהרוג אותך..

רק עכשיו קלטתי............ אל תדבר איתי.... שונאת אותך.......

python 4

New member
../images/Emo6.gifצוחקים איתך, בקי!

אל תקחי את זה קשה. כמובן שזיהיתי את פילאר.

מרTIMMY

New member
לואיס לא מחזיק את שרידן... נו באמת.

הוא מחזיק את אחיו מיגל. רואים לפי הגבות...

python 4

New member
רעות, די להפקרות בפורום!

יש פה בעיה רצינית מאוד שאת חייבת לתת לה את הדעת! זה לא יתכן שחצי מהפורום יגידו צ'אדני, החצי השני יגידו וויצ'אד והחצי השלישי (אר..) יגידו צ'יטני. חייב להיות פה קונצנזוס בעם! אנחנו חייבים להיות מאוחדים בדעתנו! אם לא נהיה מאוחדים אז אוייבנו יבואו לכלותנו! מתי תתעררו, כשהסורים יהיו בפאתי תל אביב?? אני מציע לעשות סקר בשאלה איזה צירוף עדיף, ואז מה שנקבע שם נהיה כולם חייבים להשתמש בזה, כחוק של הפורום, ומי שישתמש בצירוף אחר יותר משלוש פעמים יחסם. יאללה! כוחנו באחדותינו!
מסביב יהום הסער..

Ether

New member
אני כל-כך מסכימה!!!!

חבל שהם חזרו לסורם והראו את ה"התפתחות" בין קיימיגלצ'ריטיסימון וכל השיעמום הזה... מזל שלא הראו את הזקנה הקרצייה עם הכוחות המפגרים שלה... אבל נכון פיייעעעער באמת מטומטם??... "זה היום האחרון בחיים שלך שרידן" "התכונני למות" "תגידי שלום לפריז" "הנה הקבר שלך" "את כל כך יפה... חבל שאת צריכה למות" "תיזהרו שרידן ולואיס אתם הולכים למות" "זהו שרידן, את מתה!!!" "מתה." "שרידן? שרידן?? שרידן!!! איפוא את מון-שרי??? אוד לו ארגתי אותך!!!" ולמה, למה, למה-למה-למה איתן הזה היה חייב להתקשר לכונפה הבלונדינית שלו?? אויש ועוד משו אחד- נמאס לי מהקטעים הכ"כ צפויים- עלאק טיסי הבין מה שאיב רצתה... פחחח as-if... ממש... ולמה וויטני חייבת להידחף למחוא כפיים בדיוק כשאית'ר עמדו להתנשק??? אוווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףף!!!!!!

python 4

New member
תגידי את במקרה אמרת (בטעות)

'הזקנה הקרצייה עם הכוחות המפגרים שלה'? לא, זה לא יכול להיות. אני יבדוק שוב. זה לא יתכן. בטח לא קראתי טוב.

רק אני כ-ל הפרק צעקתי למסך:

"תירו בה! תירו בה כבר! די להיות צרפתים מפגרים!" כאילו, אלוהים ישמור! והזוג הזקן והחביב שהם קפצו לתוך החדר שלו:) זה היה מצחיק יחסית... וכזה, הצפרתי הזה, תתכוננו אני הולך לירות, כן, הנה זה בא, חכו, תתכוננו, הנה, הנה, שנייה, רגע, עכשיו, לא רגע, רגע, עוד לא, עוד לא, ע-כ-ש-, עבדתי עליכם! טוב שאתה לא אדיוט! ולמה תמיד כשהיא עומדת להגיד לו שהיא אוהבת אותו היא חייבת לדחוף את פילאר לתוך זה?! היא בסה"כ המשרתת המזדרגגת שלך! מה אכפת לך ממנה כל כך!? ואיך צחקתי מהדבר הזה שאיב ניסתה לעשות, היא בוכה? היא נחנקת? הא? כשהב"ס המפגר נפתח, וכזה לא ברור מה עובר עליה, וזה נשמע כאילו היא בוכה - טיסי לא שמע אותה או משהו? כאילו, לא נראה לו מוזר שבאמצע החיים אישתו מתחילה לבכות?! אחח...מיום ליום הסדרה נהיית יותר יותר מפגרת... ותרזה! די להיות כזו אבלה! די! הוא לא מדבר עליכם! הוא מדבר על וויצ'ד! אז צאי מזה! אני כבר מתה לראות את וויצ'ני מתנשקים...אבל מי באמת בוכה משיר?! כאילו...בחיים לא שמעת מוסיקה? "אוי..בוהו...THE PAIN! I CAN FEEL THE PAIN!" שלואיס יוריד את החולצה כבר ריבונו של עולם!<מזילה ריר> והכי הרג אותי, שהוא מר עולם, בקושי הצליח להרים את שרידן למעלה... טוב נו... מחר זה יום חדש עם פרק חדש, אבל סביר להניח שלא כל כך מוצלח:)

מרTIMMY

New member
את טועה

מחר הולך להיות פרק מצוין מ2 סיבות: א) הטינס יחזרו ב) חופשה קצרה מהBS

למעלה