הפרק היומי - 205

shuis4ever

New member
אלוהים שונא אותי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... למה.. למההההההההההההההה
שלושת הימים היפים בחיי מגיעים לקיצם. THE TEENS ARE BACK!

shuis4ever

New member
אני בדילמה קשה../images/Emo4.gif

מצד אחד את צריכה להיות מנודה מהפורום על כך שזלזלת בשתי ה-
2 של הסדרה- שרי ות'רי. מצד שני, הצעת שלואי יוריד את בגדיו וזה מראה שיש לך לפחות רמה בסיסית של אינטליגנציה. מצד שלישי, הצעת שהוא יוריד רק את החולצה....
זה רק אני או שהבנאדם אלוהי? אני במקום שרי כבר מזמן הייתי קורעת ממנו את המדים! גאאאאאאאאאאאד! איזה אגו יש לשניהם!
-----
מי עושה לי טובהההה???? בבקשה בבקשה תעלו תמונות (אהמ... חופשניות... אהמ..) של לואי שלי! אבל הרבה!
תודה!

מרTIMMY

New member
חחחחחחחחח... היית רוצה!!!!

ממתי תריסה נחשבת למלכת הסדרה???? הבחורה יותר שעירה מהקוף של אמא של בת'...... תרזה לופז-פיצג'רלד קריין היא הכל רק לא מלכת הסדרה/הפורום!!!!! מלכת הסדרה/הפורום היא: אייבי הנסיכה: קיי המנקה: תרזה

shuis4ever

New member
מעכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif(../images/Emo58.gif)

בוא תפנים משהו. יש פה שלושה אנשים שעושים את הסידרה- לינדזי קורמן-תרזה מקנזי ווסטמור-שרידן גאלן גרינג-לואיס (גם טראוויס אבל הוא עזב
) מה גם שהם שלושת השחקנים הפופולריים- שהופיעו בהכי הרבה פרקים (תן הצצה בסטטיסטיקות שלך). והם גם הכי יפים, יש להם הכי הרבה מעריצים(שלושת האתרים הכי גדולים של השחקנים מוקדשים להם) לעומת זאת- אם טאבי תיזום איזו מפולת קטנה שתעלים את אחד הבנט'ס או ראסל'ס- אני לא בטוחה שמישו בכלל ישים
. קפיש?

python 4

New member
מי שעושים את הסדרה הזו

זה אייבי, ג'ולי ולואיס! אני מבקש! אייבי היא לא רק מלכת הסדרה/הפורום, מבחינתי היא גם יכולה להיות מלכת העולם. Ivy rulz!!!!!!!!!!1

shuis4ever

New member
על לואי אנחנו מסכימים../images/Emo8.gif

זה כבר טוב... פור דה רקורד, אין לי שומדבר נגד ג'ולייבי. אבל הם רחוקים מלהיות הכוכבים. כאילו, הרמוני בלי שואיס?! NO WAY! ד"א, איפה התמונות של לואי?! אין לאף אחד?

Principesa Reut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק

למרות שהייתי מוסיפה את טראוויס למרות שהוא עזב
הוא מושלם

היי...לא לנדות אותי...

אני לא מזלזלת! אני סוגדת לשואיס...חרשתי את האתרים, ונראה לי שאני די היחידה פה שמביאה לינקים לסרטונים
אז לא ללכלך... ואם זה היה תלוי בי אז לואיס היה מהלך בתכנית עם עלה תאנה קשור מסביב למותניים שלו, ואם אפשר אז גם בלי זה
אבל פשוט התכנית מטריפה אותי עם האיטיות והפיגור...אין מה לעשות...אבל אני נקרעת כל פעם מחדש... ומי זה ת'רי?

shuis4ever

New member
אם את סוגדת לשואיס../images/Emo9.gif

אז הכל בסיידר, את בחורה כלבבי :) אבל, איפה הבאת סרטונים? אני מחפשת ב-
. חוץ מאלה של nbc אין לי כלום!

soapsfan

New member
לי יש כמה סרטונים של שואיס

2 מונטאג'ים,פרומו מ2000 [עלילת פריז],הטנגו הראשון,כשהוא עוצר אותה ועוד..תוכלו למצוא את זה באתר

קלטו מה אחותי בת ה10 שרואה איתי

היום אמרה על תרזה: (מהפרק שהיה היום), וואי, היא ממש יפה, השיער, והגוף שלה ממש יפים, אבל הפרצוף שלה, לא יודעת, תקוע כזה...הכל יפה, אבל היא צריכה לשנות פרצוף
איזה חמודה...חינכתי אותה כמו שצריך
כפרות... סתם רציתי לשתף.. חוצמזה שזה שלמישהו יש המון מעריצים לא הופך אותו לטוב (ע.ע. בריטני ספירס)

מרTIMMY

New member
כשהיא אמרה: "השיער"

לאיזה חלק בגוף היא התכוונה? לפנים? לעורף? לגב? את יודעת... אצל תרזה אי אפשר לדעת...

לא לא...היא בת 10..היא עדיין לא

מודעת לאזורים האלה שיש בהם שיער... היא הסתכלה לשיער בראש... עכשיו גם בראש זה יכול לבלבל עם השפם, והשיער באוזניים והנחיריים, אז אני מתכוונת לזה שעל הקרקפת

shuis4ever

New member
אנשים, מה עישנתם? ../images/Emo184.gif

גאאאאאד! קודם כל, הדיעות של אחותך הקטנה (או שמא הגדולה?) לא ממש משפיעות עלי. ממש אין ויכוח על זה שתרזה היא פשוט מהממת, ללא ספק היפה בנשות הקאסט (אחרי שרי אופקורס), וזה אכן קאסט של יפהפיים. ומה הקטע של תרזה השעירה? מה?!?!? על מה לעזאזל אתה מדבר? אולי יש איזה ספוילר עתידי שיגלה שמרטין הוא בעצם קוף, כי אחרת אין לי מושג מאיפה העלת את הרעיון. כנראה אתה משתייך לאלה שחייבים להתנגד לכל דבר, או לקהילת הגייז, כי אני לא מאמינה שבכנות לינדזי לא נראית לך יפה. אין מצב. היא מהממת!!

מרTIMMY

New member
היא אכן יפה

אבל לא היה מזיק לה לבקר פעם או פעמיים בקליניקה של רונית רפאל

מרTIMMY

New member
סעודת חג בבית הל"פ

לאויס, בת', אמא של בת' (עדנה וואלאס) ותרזה... בתיאבון

מרTIMMY

New member
תמונה משפחתית מאלבום הל"פ

לואיס ותרזה - רואים שהם אחים שמאוד אוהבים...

למעלה