הפרק היומי - 260

python 4

New member
אוי, זה היה פרק מפגר.

תגידו, בפרום לא אמורים להיות יותר תלמידים מהורים מלווים? כי נראה לי שפה על הספינה יש איזה 5 תלמידים ועשרים הורים מלווים. מה זה? ולמה בכלל איב וטיסי שם? אומנם נכון שכל ערב כל גיבורי תשוקות צריכים להתאסף במקום אחד (סי סקייפ/מועדון ג'ז וכו') אבל זה באמת מוגזם. ועם כבר היו צריכים להשקיע בעוד קצת ניצבים תלמידים. הקטע של טאבי עם השלטים גם היה מוזר ביותר, לדעתי. לא? כאילו, באמת, ג'ולי הוא כזה מפגר? אגב - לואיס ושרי לא על הספינה! תחזרו מיד! ושוב רוצח חדש בא העירה - זה לא מוזר שכל הרוצחים נמצאים בקשר תמידי עם רוג'ה בפאריז? כאילו, לא חראם על השיחה לחו"ל? וגם מה, אי אפשר לאתר את זה? ואם ה- FBI יודעים שרוג'ה הוא זה ששלח את המתנקש אז למה לא עוצרים אותו וזהו? הרי כבר יש להם עדה (שרי) אז מה הבעייה שלהם? וטאבי צריכה להרגיע עם כל הקטע של ה- "זו ספינה לגיהנום, טימי! לגיהנום!" אגב, אם היא יודעת שמשהו רע הולך לקרות לספינה, למה היא לא דאגה לאיזו חגורת הצלה לה ולטימי, או משהו? הרי היא גם על הספינה! ולואיס הוכיח שוב שפנים יפות זו לא ערובה לשכל רב (לא שמישהו אמר אחרת). כאילו, הוא נפל לטריק הכי ישן בספר! ושרי שוב הוכיחה את פיגורה הרב. עוד פעם לואיס יצטרך להציל אותה מהרוצח? נו באמת. יש גבול. סתם פרק מפגר.

I n n u e n d o

New member
חהההההההה../images/Emo70.gif

איזה פרק שולט ש-ו-ל-ט אבל למה היא לא שופכת את זה עליה כבררר דווקא שהפרק נגמר בקלוז אפ על האצבע שלה בעעעעעעעעעעעעעעעעע

הטים טים קיבל את משאלתו

איזה פתטאית, מלכת הנשף ואין לה עם מי לרקוד אז היא לוקחת בובה?? אבל מה הלחץ של טאבי, מה פתאום היא מרחמת על טימי - הרי תמיד לא היה אכפת לה להתעלל בו, מה הביג דיל? אבל איזה השפלה עברה קיי, מה זה השטויות האלה שמי שבמקום השני צריכה לשרת את המלכה? ומיגל בתור מלך? יותר מתאים לו להיות מלכת הנשף ולא מלך. אני כבר מחכה שהרוחות יסערו - תרתי משמע. (והאם נזכה למכות של טיסי את ג'וליאן שיעשה פרובוקציות?) החברות של שרידן רואות את לואיס רק כאובייקט מיני. איזו חצופות, מה עם לואיס האדם, הנפש הזכה והטהורה שלו, מה אתן מסתכלות רק על הקנקן, כמו חיית טרף שלא שבעה הכלואה בכלוב בגן חיות שכונתי? שרידן כזאת אהבלה, לטעמי היא ה-אהבלה של הסדרה - מכל הבחינות, ואחרי הפרק של היום... אין מה להגיד. המשפט של צ'אד לוויטני בהקבלה לטניס ולשליטה ולבנים שאין לה שליטה עליהם היה משפט חזק נכון? צ'אד חמוד, סימון הרבה יותר שרלילה מוויטני, אבל וויטני יותר איכותית.

Bow Wow2004

New member
רק בתשוקות זה יכול לקרות

גם רק בתשוקות שרידן היא דיאנה, תרזה היא סקרלט ומיגל הוא לאונרדו דיקפריו...

.....

החברות של שרידן כל כך חרמניות!!! כאילו לא ראו גבר מעולם.. צ'ריטי ומיגל הגעילו כרגיל עם הפוצי מוצי שלהם, די כבר... שקיי תשליך על צ'ריטי את הפיש גאטס כבר!

python 4

New member
איזו זונה הצ'רי הזו!../images/Emo46.gif

שתמות מוות איטי ומכאיב הלוואי אמן! איך היא מתייחסת ככה בזלזול לקיי שלי? לא מספיק שקיי נבחרה להיות הג'סטר (כאילו מה?) והיא צריכה לשרת את המלכה, באה לה צ'רי ומחטיפה לה מכה בראש עם השרביט?!? אלק "השביט היה כבד מדי, ואת הזזת את הראש..." מפגרת! אני במקום קיי הייתי דוחפת אותה למים ומגשימה לה את הפרמנישן.

python 4

New member
יו, איזה בידור!

גם בימ"ח יש prom בדיוק עכשיו, רק ששם השקיעו קצת בניצבים, ויש המון תלמידים ומעט הורים מלווים. ואין את צ'רי (הייתי דוחף לה יותר מהשרביט לתחת) שזה כבר טוב. מצד שני יש את פיליפ. כל סדרה והצ'רי שלה.

python 4

New member
יו אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפרק של ימ"ח ושל תשוקות נגמר בדיוק אותו דבר! איזה קטע!
בתשוקות: קיי הולכת לשפוך דלי על מלכת הנשף, צ'רי בימ"ח: איזה מישהו הולך לשפוך דלי על מלכת הנשף, קלואי

moran14h

New member
חחח גם אני שמתי לב..

ד"א ראיתי שאמרת משהו על פיליפ! מה היתה הכוונה? את אומר (חס וחלילה ,תגיד לי שזה לא נכון)שפיליפהמדהים, הוא כמו צ'ריטיהמסרוחה??????

shuis4ever

New member
גם אני תוהה../images/Emo12.gif

כי פיליפ פשוט הורסססססססססס! לא מבינה את כל ההתלהבות הזו סביב שון... לפיליפ יש כזה חיוך כובש
!

python 4

New member
באו לא להיכנס! בחור ערום!../images/Emo18.gif

נו באמת שו. פיליפ? חיוך כובש? אולי של מלפפון כבוש. את משווה אותו לשון בעל הבלורית...

shuis4ever

New member
../images/Emo5.gifשוווווווווווווווווווון???!../images/Emo5.gif

אוקיי. דבר ראשון- איכס! הוא לא מזכיר לך את האנק?! זה כבר לא סימן טוב.. לא יודעת מה עושים ממנו. יש לו גוף של ילד בכיתה ו' ופרצוף משעמם. הוא ממש ילדון.

python 4

New member
דבר ראשון תודה על התמונה.

דבר שני כבר הסכמנו בנינו מזמן שיש לך טעם קלוקל בגברים, ושעל טעמי העילאי לא מתווכחים. דבר שלישי כל דבר שמזכיר לי את האנק2 הוא דבר טוב. דבר אחרון - ליצור הזה פה משמאל
יש פרצוף של ילד בכיתה ג' וגוף של ילד בגן. The Phython has spoken

shuis4ever

New member
אבללללללללללללללל../images/Emo8.gif

לא נעליב את הקאסט של דייז, שיש בו לא מעט שווים. פיליפ לעומת שון הוא ג-ב-ר. סופר מתוק. יש לו ממש לוק של קן כזה (האקס של ברבי :)). יופי קלאסי. יש לו צ'ארם.... וחיוך.... ובלונדדדד ....

shuis4ever

New member
ותיזהררררררררר ../images/Emo18.gif

לומר שג'נסן לא עושה לך את זה! איזה בייבי פייס. פשוט מושלם. נסיך.

למעלה