הפרק היומי - 260

python 4

New member
אה, לא זיהיתי אותו מהתמונה הראשונה

אמממממ... כן, יש בו משהו.

moran14h

New member
כן!!

הוא מושלם! הוא גם שיחק במלאך שחור! והוא פייטון יקירי יותר ג-ב-ר משון!(לא שיש לי משהו נגד שון ,הוא דווקא חתיך מאוד אבל אין פה מה לשהוות!)

shuis4ever

New member
ראיתי אותו שם אבללל

הוא היה הכי מתוק בדוסון! הוא היה כזה מתאים לג'ן...

moran14h

New member
הוא באמת!

הוא היה כזה נשמה! וג'ן היא הדמות האהובה עלי מבנות דו"ק ,חבל שהיא מתה. אבל אני הכי אהבתי אותו בתור אלק במלאך שחור (וגם בתור בן..ואז הוא מת)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif ככה לא מקללים את שון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

shambi

New member
בימ"ח

ג'ייסון וחברה שלו רוצים לשפוך דם של תרנגולות והתוצאה בכלל לא תיהיה נעימה . . . . ואם כבר משווים בנשפים אז גם בצח"מ יהיה נשף חג המולד אבל לדעתי לא יהיו כל כך הרבה משגיחים וזה לא בגלל שהילדים בצח"מ עושים פחות צרות אלא בכלל שבצח"מ יהיה מה לעשות עם המבוגרים במקום לדחוף אותם לנשף של הילדים שלהם . . . . . ומסכנה קיי... ממה ריחמתי עליה ולא בגלל מצבה הטיבעי שלה.. מי המציא את הדבר הזה שהמקום השני משרת את המקום הראשון?????? והקטע שטימי עשה שהוא "מקום שני" היה קורע!
מגיע לו!

shirgi

New member
פשוט נגמרו להם הרעיונות

או משהו, אם באמת תשימו לב תראו שהפרקים האחרונים בימי חיינו ותשוקות (בנוגע לדור הצעיר בכל אופן) כמעט זהים לחלוטין!!! היה כל כך קשה לחשוב על רעיון אחר????

Bow Wow2004

New member
אני רוצה לצאת חוצץ כנגד ההאשמות

שלך כלפי צ'ריטי. קיי היא הרעה, צ'ריטי היא הטובה. צ'ריטי היא בסך הכל נערה תמימה שלא עשתה שום דבר רע לאף אחד. קיי היא סתם קנאית ואם היא לא הצליחה להשיג אף בחור עד עכשיו זה רק מראה שצדיק וטוב לו רשע ורע לו. היא בכלל לא עשתה לה את הקטע עם השרביט בכוונה ואתה סתם מעליל עלילות שווא. צ'ריטי היא נחמדה ומתוקה והיא לא עשתה רע לאף אחד. זה שיש לה כוחות מיוחדים והכל זה לא באשמתה, זה האמא המטורללת שלה הורישה לה. ועובדה - צ'ריטי היא צדיקה וקורים לה רק דברים טובים ואף אחד לא מצליח להרוס אותה.

moran14h

New member
פייטון !!! חזרת!!!!

אוך,ואני כבר חשבתי שאיבדנו אותך לנצח ושתשאר משועבד לצ'רי המסרוחה! אבל לא! סוף סוף ראית את האופי האמיתי של צ'ריטי! נו?עכשיו תגיד לי מי פה יותר שטוחה?! (צ'ריטי יותר שטוחה מקיי!זאת עובדה בשטח!)

python 4

New member
כן, חזרתי!!!../images/Emo24.gif

אני אומר לך, זה היה פשוט נורא שם.
צ'רי כישפה אותי כמו שהיא עשתה למיגל... אבל בעזרת הקיי ניצלתי והיום אני אדם חדש!

python 4

New member
וצ'רי יותר שטוחה

ממטע זיתים פלשטיני אחרי פעולת חישוף של צה"ל.

soapsfan

New member
רק שההבדל בין ימ"ח לתשוקות

בעניין הנשף הוא שבימ"ח ממש השקיעו בנשף,הביאו המון ניצבים שממש יראה כאילו זה נשף של תיכון וכמעט מבוגרים אין שם,בניגוד לתשוקות שכולם התאספו על סירת הנשף והתלמידים היחידים שראיתי הייתה זו על הכסא גלגלים ואולי עוד מישהו ברקע

soapsfan

New member
ועוד בעניין הפרק

באמת מסכנה קיי.מה זה ההשפלה הזו?ואיזה עלוב שסאם וטיסי מקריאים את תוצאות המלך והמלכה.ומה פלא שלצ'ריטי לא היה עם מי לרקוד,זה לא שהיו שם אנשים.כנראה תלמידים בתיכון הרמוני עשו שביתה ולא הגיעו לנשף

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח מיגל היה מת להראות כמו ליאו../images/Emo3.gif

סתם אבל מיגל חמוד........ אבל לא יותר מליאו.....

moran14h

New member
מיגל לא חמוד

וליאו שולט! אני בכלל חושבת שהוא אחד השחקנים הכי טובים שיש.

למעלה