הפרק היומי - 260

אני שונאת את צ'ריטי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא רעה, ואיזה דבר מגוחך זה שקיי אמורה לסחוב לה את השמיכה המכוערת שנתנו לה ולשבת על הברכייםם. מה זה השטויות האלה?? בלונדינית מטומטמת! וראיתם איך היא רקדה עם מיגל?? לא יודעת לרקוד בכלל וזה היה נראה כאילו גם הוא לא מתלהב ממנה במיוחד!! ובטח שהיא תזכה בתחרות, לא היו שם אנשים בכלל. אז אמרו, "וואלה, ניתן לבלונדיניות - תמיד דופקים את השחורים". אני בטוחה שהיא דפקה לקיי מכה בכוונה, מסכנה קיי, אמן ישפך עליה כבר דגים ותיפול לים האהבלה הזו!! אני במקום קיי גם לא הייתי רוצה את המיגל הזה, הוא לא שם גם על צ'ריטי, הוא סטלן!! הסיפור עם לואיס, מה נסגר עם שרידן?? בכלל, הבלונדיניות בסדרה הזו, חוץ מאייבי - בל נחלל את שמה לשווא, כולן שם טיפשות! כאילו, אליל גר איתך, דואג לך, עושה הכל בשבילך ואת מתנשקת עם איזה לפלף שחצן!! שתודה כבר שהיא אוהבת אות והוא קופץ עליה כמו על איזה המבורגר אחרי שהוא לא אכל שבוע. הסיפור של צ'ידני קצת מרגיז כבר, הוא רודף כמו כלב, היא לא מעוניינת והוא ממשיך. והבכיינית התרז'ה הזו, מה היא מחרטטת? שתגיד לו כבר מה שהיא רוצה וזהו! הכי אהבתי זו את אייבי, היא פשוט מלכה
שתספר כבר לסם, רואים שגם הוא חם עליה, אני לא מבינה מה הוא מוצא בציפור הזו עם השיער המסופר טיפשית?? שילך יחד עם אייבי ואיתן ויהיו משפחה מאושרת. ומה נסגר עם איב? הבן אדם הציל את החיים של הבת שלך ואת עדיין בסרט, ואיזה חמודה הייתה סימון כשהיא ביקשה מצ'אד לרקוד איתה. קיצור, אהבתי הכל חוץ מהקטע שצ'ריטי המכשפה ניצחה את קיי המקסימה!! קיי לשלטון

python 4

New member
היי נוש, הגעתי למסקנה

שאנחנו צריכים להיפטר מצ'רי! עם המח שלך והגוף הלואיסי שלי אנחנו בטח יכולים לתכנן משהו.

p_nurit

New member
הפרק עצמו היה לא רע

אך באמת יש כאן כמה שטויות כל עניין הג'סטר...... זה לא אמור להיות לילד הכי יורם / אהבל..... ובאמת איך פתאום כל המבוגרים שם איך שאני מחכה כבר שקיי תלחץ על הכפתור, גם מצפה לאייביח שתספר כבר את האמת וכך גם תרזה שתתודה כבר בכל כמה ימים זה הפרום הזה?

Bow Wow2004

New member
אל תבני על זה שאייבי תרוץ לספר את

האמת, ושתרזה תתוודה, ושוויטני תתוודה, ושאיתן יתוודה, ושאיב תתוודה, ושהאנג'ל-ברט תתוודה... זה לא יקרה בזמן הקרוב. הנשף, אני מתאר לעצמי, יימשך בין 700 ל-1500 פרקים... או: שעתיים במונחי הרמוני [טי.סי (או סם) אמר, לא אני].

למעלה