הפרק היומי - 260

moran14h

New member
את האמת שאני "התאהבתי"בו דווקא

בסרט "מה עובר על גילבט" ,הוא פשוט מדהים שם (ואני מתכוונת במחינת משחק!,מבחינת מראה..זה לא הסרט שעשה לי את זה..) מישהו ראה את זה?

כן אני ראיתי....

בשיעור אנגלית... ובסרט הוא באמת משחק ממש טוב... אבל הסרט יותר מפגר מתשוקות... כאילו מה האימא מתה אז זהו בוא נשרוף את הבית??? ובקשר לפרק היומי נורא אהבתי את הפרק.... חבל שהוא נגמר בכזה מתח...כי אני לא יודעת אם התוכנית של קיי תצליח... וגם אני בדיוק חשבתי למה עושים כזאת השפלה למי שהוא מקום 2?? ומה עם הבן שזכה מקום שני? אותו לא משפילים?? ופייטון גם אני חשבתי למה טאביתה נמצאת על הספינה אם היא הולכת לטבוע.....

moran14h

New member
מה?

את רצינית? זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי.. והם שרפו את הבית כי הם לא רצו שיחצקו עליה כי ממש שמנה !! זה לא מפגר! זה עצוב ומרגש ומקסים!

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 260 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
לואיס פוגש את שרידן בנשף, רגע לפני שמנסים להתנקש בחייה; קיי עושה הכל כדי להיבחר למלכת נשף הסיום, אך טימי מחבל במאמציה; איב מפצירה באייבי שלא לממש את תכניתה; טביתה `מתבלת` את המשקה של ג`וליאן. שרשרו תגובות

אההההה

שאלה... איך קוראים לשיר שהיה היום בפרק כשמיגל וצ'ריטי רקדו כשהכריזו עליהם כמתלבשים הכי טוב או משהו....???

יש! יש! יש!!!

צ'ריטי הושפלה ע"י צ'ריטי המלכה!!! כבר לא אכפת לי מה קיי תעשה לצ'ריטי כי אני יודעת שמיגל תמיד יאהב את צ'ריטי.... וטימי חחח גם הוא הולך לחטוף מהפיש גאטס... חחחח מגיע לגמד.

Bow Wow2004

New member
את בטוחה שעברת את גיל 20? ../images/Emo4.gif

טימי לא בחר להיות גמד, ככה הוא נולד והוא חי עם זה יפה מאוד. היה לו מוטו חשוב בחיים: "לא חשוב הגודל שלך, אלא גודל החלום שלך" ותראי לאן הוא הגיע רק בגיל 18 (מישהו אמר מועמדות לאמי?) - אני בספק גדול אם את תגיעי אי פעם למעמד הזה.

free soul

New member
אממ..

שמעי, לא יפה לרדת על הבן אדם הזה, הוא לא בחר להיות גמד, זה כמו מישהו יבוא ויירד עליי היותי נכה. קצת ערך לאנשים, לא משנה מי הם, מה הם, ואיך הם.

Bow Wow2004

New member
נקווה שקיי לא תלחץ על הכפתור

למרות שחברת פורום אחת (שלא אזכיר את שמה) פרסמה כאן תמונה של מעי הדגים נשפכים על צ'ריטי, אני עדיין מאמין שאולי זה היה רק פנטזיה של קיי. נקווה שהיא תתחרט ברגע האחרון או שיקרה משהו שיגרום לה לא ללחוץ על אותו כפתור כי צ'ריטי היא בסך הכל נערה טובה וצדיקה שלא עשתה רע לאף אחד. זה שקיי לא יכולה להתמודד עם זה - זה הבעיה שלה. גם טימי, גם הוא צדיק וכל הזמן לא רוצה שיקרו דברים רעים לצ'ריטי ולתושבי הרמוני ואת המשימות שטאביתה נותנת לו לעשות הוא לא עושה בלב שלם (או יותר נכון בפוליאסטר שלם) - פשוט טאביתה מכריחה אותו, מאיימת על חייו ומאיימת עליו בהתעללויות נוסח פלאפי. אז גם טימי הצדיק קיבל בסוף את משאלתו לרקוד ריקוד אחד בנשף עם צ'ריטי אהובתו. לעומת זאת קיי הרעה רק סובלת כל הערב וכל השנה, גם טאביתה אף פעם לא מצליחה בתחבולות שלה. אותו הדבר בנוגע לאייבי שמפסידה כל הזמן וגרייס שמרוויחה כל הזמן מבלי לעשות כלום, מבלי תוכניות מוקדמות, מבלי תחבולות - סתם ככה כי היא בחורה טובה. אותו דבר בנוגע למציאות. אנשים תהיו טובים ותראו איך החיים שלכם יסתדרו - תהיו רעים ורק תפסידו. זה המסר שתסריטאי תשוקות מנסים להעביר לנו. אני בהלט הפנמתי את המסר - ואתם?

backstreet girl

New member
איזה קטעים....פרק יפה........

קיי אכלה אותה ואני כ"כ שמחה..מגיע לה.... איזה חמוד טימי שחיבל במאמציה.... צ'ריטי ומיגל ..איזה מתוקים... כולם היו גדולים...... אבל תרזה מגעילה...... איך שכל הבנות"בנוף ים" נמסו מלואיס...טוב, בצדק...

python 4

New member
בקי...../images/Emo46.gif

קודם כל זה לא טימי שחיבל במאמציה, זו הבת-יצאנית הצמרת (את בת 14 אז אני נוקט בלשון עדינה) ג'סי2 (שתפסיק את נוכחותה המעיקה על פני העולם הזה במהרה בקרוב). וקיי אכלה אותה? אני כמעט בכככככיתתתתתתתתיייי בגללה (טוב לא אבל הבנת את הכוונה). איזו מסכנה! לעשות ממנה טיפשת החצר רק בגלל שכמה אנשים הצביעו בשבילה למלכת הפרום! נדמה לי שסימון לא קיבלה אף קול, אז למה לא עושים ממנה כלבת הפרום?

למעלה