הפרק היומי - 263

AsHtOn GiRl 3

New member
היום בתשוקות../images/Emo70.gif

איזה קרציה שרידן
כמה אפשר לדבר כשמנסים לרצוח אותך
תקלטי שמנסים לרצוח אותך והלוואי שיצליחו
קיי מלכה
הלוואי שצ'רי תעבור לצד האפל ותהרוג איזה כמה דמויות מעצבנות
ואני מקווה שגוון תיפול ותמות

LauraLF

New member
הפרק היומי

סם מחלץ הכריש מתכווץ גוון מעוצבנת תרזה מפנטזת צ'ריטי מנסה לחסל מיגל על המזח נופל אייבי סם רוצה וטימי את הים חצה טאביתה נזכרת ושרידן על חייה מאויימת אית'ן מבולבל וקיי עשתה סקנדל האנק צריך לרצוח ואין לי יותר כוח. בקיצור , הפרק היה נחמד אני אוהבת שהעלילה מתקדמת.

תשוקות שחבל"ז../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

פרק מעולה!! הייתי נותן לפרק ציון 10 הם היו משנים את פני הדברים כך שאיב ואייבי היו הולכות "קאט פייט" - זה כ"כ דרש שאיב תיתן לאייבי סטירה, נכון?! מעניין שמכל האנשים כשהספינה זזה נתקלו איתן ותרזה זה בזו. אם הם רק היו מתנשקים באותו הרגע זה היה יכול להיות כ"כ רומנטי, וגוון היתה רואה את זה ורודפת אחרי תרזה. אבל בעוד אני כותב משפטים אלו אני רואה את תרזה מבקשת מאיתן שינשק אותה כי אלו יכולים להיות הרגעים האחרונים שלהם - גם נורא רומנטי, אז אם הם יתנשקו וגוון תראה זה יהיה קטע חזק.
איך טאביתה וטימי הגיעו לחוף, עם הכריש? ומה, טימי קיבל התקף חרדה ששיערו הלבין? עוד תהייה - איך נשאר לטאביתה הכתר לאורך כל הדרך? ובכלל היה לה כתר לפני הסערה, כי לא שמתי לב... וג'וליאן, איך הבקבוק נשאר בידו כל הזמן?
לואיס אמנם גדול מהחיים, אבל אין לו כוחות על טבעיים. מה הוא כבר יכול לעשות נגד הסערה? נו באמת. ומה הסיפור של האנק, מי אומר לו להרוג את שרידן ולמה? למי הוא מקושר מבחינת דם בתושבי הרמוני? הוא הרי בכלל אוהב את שרידן לא? ומתי כבר יגיע האנק2 החתיך?
קשה להאמין שמגרייס טובת הלב יצאה כזאת מכשפה ושמה בהרמוני קיי. אם מישהו מאומץ בסדרה הזו, זאת היא בטוח. וכמה טוב שיש ריס, גם יודע מתי הספינה שוקעת, גם מכיר את כל תופעות הטבע, יכול להחליף בכיף את דני רופ

backstreet girl

New member
היום בפרק:

יו......היה פרק מפחיד.............. נכנסתי לזה ממש ממש ממש...... היה מותח שכולם טבעו.... הנה הסיכומון שלי: היה בספינה שטפון... גרייס לא הצליחה לסגור את החלון.... תרזה התנהגה כמו ילדה בגנון... עם ג'וליאן זה אסון.... טימי חמודון...... קיי קיללה את צ'ריטי המון.... אחריה נגררה סימון.... לאייבי היה הרבה בטחון.... שרי בשבילי תמיד מקום ראשון..... יחד עם לואיס הכוסון..... לעומת זאת האנק במקום האחרון.... צ'אד חושב שהוא גאון.. את וויטני מסובב סביב השעון.... אית'ן דפוק כמו פילון..... גוון התנפחה כמו בלון.... סם גיבורון.... וזהו סוף הסיכומון...

את נורמלית???

שרידן באמת מפגרת על זה אין ויכוח! קיי ממש לא מלכה אלא צ'ריטי המלכה... מיגל אוהב אותה וזהו זה גוון מסכנה היום היא לא תיפול (כך אני מקווה) ובמקומה שתרזה המפגרת תיפול ואיתן יעיף אותה לעזאזל!

כמה שהתרגשנו

שבפרקים של יומיים שעברו היו כל כך גדןשים החזירו לנו.... היום כמעט שלא קרה כלום וחבל... אבל בכל זאת היה פרק מותח אני באמת במתח כי אני ממש לא יודעת מה יקרה עם הספינה.. אבל בטח עם מיגל אז לואיס ישמע אותו ואולי הוא יעצור את צ'ריטי וככה הספינה תפסיק לטבוע משהו כזה .... ושרידן הזאת שרמוטה!! רגע אחד היא מתנשקת עם איזה וורן וברגע השני היא מתחנפת להאנק... זה ממש מגעיל! ואני שונאת אותה!! ואיתן חתיך!

AsHtOn GiRl 3

New member
אממ פרק מעניין../images/Emo70.gif

אני אוהבת את הפרקים של עכשיו עם הספינה......
שרידן הזאת כ"כ קרצייה היא חושבת שכולם אוהבים אותה ושהיא מלכת העולם
סנובה מלוכלכת
אני מקווה שהאנק יהרוג אותה
זה היה כ"כ עצוב שטאבי חשבה שטימי מת
קיי מושלמת|מאוהבת|

תשובות

בקשר להאנק... אז הוא אח של סם בנט.... והוא קיבל טלפון מהדראג קרטל של רוז'ה ופייר כי הוא היה מעורב פעם בסמים וזה...

moran14h

New member
מיגל כזה סיסי

צ'ריטי השלד הזאת חונקת אותו והוא לא יכול לעצור אותה? איזה דפוק. לואיס היה חמוד שרדין מתחילה לעצבן ריס היה גאון, דווקא רציץי לדעת למה זה דומה..

Bow Wow2004

New member
מה זאת התאווה הזאת לפתוח שרשור

חדש על הפרק היומי??? עדי 16 צודקת, אתם באמת פתטיים...

backstreet girl

New member
טוב, אני מצטערת שאני מניאקית.......

מכול הלב..... אבל מה איכפת לך...... כאילו מה פתאום אתה מצדיק אותה....אל תבגוד בנו....אתה המלך לא..... אתה צריך לשמש דוגמא ......

Bow Wow2004

New member
טימי, טאביתה, צ'ריטי, מיגל

קודם כל הבקבוק נשאר ביד של ג'וליאן אולי כי... אמ... הוא החזיק אותו!!! בכל מקרה, הקטע של טאבי היום היה העתק מדויק לקטע מהמפולת לפני כמה ימים, הם ממש מיחזרו את זה: טאביתה: "אוי טימי! מה אני אעשה בלעדייך?! תמו חיי! הייתי רעה וכעת אני משלמת!! אוי טימי!!!" (מונטאג' עם הרגעים הגדולים של טאביתה וטימי) טאביתה: "אוי טימי, מה עשיתי?! אנא סלח לי! אתה מת בגללי! אם אגלה שאתה חי אזרוק את פלאפי מהבית אוי, אני אפילו שומעת קולך הערב מרוב צער ויגון" לפתע טימי מופיע משומקום: טימי: "טאביתה!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואז היא מצילה אותו והכל טוב ויפה... פולייייזזז! איזה מחזור!! צ'רי ומיגל - יש! אולי סוף סוף היא תחנוק את הייצור המעוות הזה!! לי נראה שלואיכס יגיע ברגע האחרון ויציל את המצב... אהמצפויאהמ... בכל אופן לא יהיה מישהו יותר שמח ממני אם מיגל ייחנק למוות ואז צ'ריטי תעבור לדארק סייד ואז... גיהנום יתפרץ על הרמוני!!! מואאאאהההההההאאאאאאאהההההההההההאאאאאאאהההההההה!!!!!!!!!

הבקבוק

אבל זה מפליא "אולי כי... אמ..." הספינה התהפכה!!! הבקבוק היה אמור ליפול! (אבל אם זה הדבר הלא הגיוני שקרה היום בפרק, אז הם כבר מתקדמים
)

למעלה