תשוקות שחבל"ז../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif
פרק מעולה!! הייתי נותן לפרק ציון 10 הם היו משנים את פני הדברים כך שאיב ואייבי היו הולכות "קאט פייט" - זה כ"כ דרש שאיב תיתן לאייבי סטירה, נכון?! מעניין שמכל האנשים כשהספינה זזה נתקלו איתן ותרזה זה בזו. אם הם רק היו מתנשקים באותו הרגע זה היה יכול להיות כ"כ רומנטי, וגוון היתה רואה את זה ורודפת אחרי תרזה. אבל בעוד אני כותב משפטים אלו אני רואה את תרזה מבקשת מאיתן שינשק אותה כי אלו יכולים להיות הרגעים האחרונים שלהם - גם נורא רומנטי, אז אם הם יתנשקו וגוון תראה זה יהיה קטע חזק.
איך טאביתה וטימי הגיעו לחוף, עם הכריש? ומה, טימי קיבל התקף חרדה ששיערו הלבין? עוד תהייה - איך נשאר לטאביתה הכתר לאורך כל הדרך? ובכלל היה לה כתר לפני הסערה, כי לא שמתי לב... וג'וליאן, איך הבקבוק נשאר בידו כל הזמן?
לואיס אמנם גדול מהחיים, אבל אין לו כוחות על טבעיים. מה הוא כבר יכול לעשות נגד הסערה? נו באמת. ומה הסיפור של האנק, מי אומר לו להרוג את שרידן ולמה? למי הוא מקושר מבחינת דם בתושבי הרמוני? הוא הרי בכלל אוהב את שרידן לא? ומתי כבר יגיע האנק2 החתיך?
קשה להאמין שמגרייס טובת הלב יצאה כזאת מכשפה ושמה בהרמוני קיי. אם מישהו מאומץ בסדרה הזו, זאת היא בטוח. וכמה טוב שיש ריס, גם יודע מתי הספינה שוקעת, גם מכיר את כל תופעות הטבע, יכול להחליף בכיף את דני רופ