הפרק היומי - 263

soapsfan

New member
הספינה לא התהפכה

אגב,זה הצחיק אותי שבקטעי הנשף לא היה כמעט אף אחד,אבל בקטעים שהסירה זזה וכולם נפלו היו מלא אנשים ברקע..

Bow Wow2004

New member
שרידן, לואיס, האנק

נראה לי שזה הקטע שמאיימים על האנק שאם הוא לא יחסל את שרידן, הם יחסלו את האחייניות המתוקות שלו קיי וג'סיקה. עכשיו, מה יש לחשוב פה? יש פה בכלל דילמה? מצד אחד: ג'ס וקיי המושלמות, שנראות טוב, שנונות, עם עתיד טוב. מצד שני: בלונדינית מטומטמת, מכוערת, חסר שכל, צרחנית, צעקנית, ולסבית. ג'י.... בואו נחשוב... האנק - שוט הר! שוט הר נאוו!!!
אין מה לחשוב הרבה, באמת שאין...

Bow Wow2004

New member
טי.סי, סם, גרייס, איב, אייבי, הקידס

לא הבנתי מה הייתה הבעיה בלפתוח את הדלת המסריחה הזאת. שנייה קודם לכן אייבי, הליידי השברירית, נעלה אותה בקלות, ללא מאמץ מיותר. אבל שהצ'יף אוף פוליס והכושי העצבני מנסים לפתוח את הדלת הם אפילו לא קרובים להצליח. וואט דה פאק?? אבל אני בעצם יודע מה קרה... סם לא רצה באמת להציל את גרייס אז הוא תחמן את טי.סי שייראה לאיב כאילו הם באמת מתאמצים. לנסות ולמשוך זמן בכל שסם כל שניה יעצור ויגיד לגרייס כמה הוא אוהב אותה ובלה בלה בלה ואז לחכות שהיא תטבע למוות. ככה סם יוכל להשיג לעצמו את הבחורה היפה ביותר בעולם (בגילאי 40+), שלא הזד**נה כבר 20 שנה. ובאותו זמן הוא ייפטר מהחולת נפש עם התספורת הלא מחמיאה הזאת... אז שלא יעבדו עליכם!!! הגל, הגל החזק היה זה שפתח את הדלת - לא סם... הילדים לא נראו לחוצים במיוחד, חוץ מסימון שקצת עשתה בלאגאן. אבל מה הקטע - רגע אחד הם צורחים, נופלים ממקום למקום, נגררים, נרטבים, נכנסים לפאניקה - ורגע אחרי הם מנהלים את השיחות הרגילות שלהם כאילו זה עוד סתם פרק. מה הולך פה?

Bow Wow2004

New member
תרזה, איתן, גוון, וויטני, צ'אד

על דבר אחד אני שמח (במקרה והספינה תטבע וכולם ימותו - והיא לא!) - זה שתרזה תלך מהחיים האלה ולא תחזור! לא פלא שהיא מאוהבת באיתן, היא מתאימה לו - הם סיר ומכסה. 2הם אטומים ומפגרים - וגוון לא פחות. מאז "הגששים" לא הייתה שלישייה כזאת מטומטמת... ו-וויטני מודה לצ'אד שתפס אותה והציל לה את החיים. מה את דפוקה?! את הולכת לטבוע!!! איך הוא בדיוק הציל לך את החיים?!! אני במקומו לא הייתי טורח כל כך להציל אותה מהפיגומים האלה, הייתי נותן לה לבלות קצת בבית חולים. או שבעצם לא - יכול היה להיות שהיא הייתה מפספסת את הספינה בגלל הפציעה ואז היא הייתה נשארת חיה. נו טוב, לפחות יהיה לה רע והיא תסבול כל החיים שלה אחרי שכל הקרובים שלה מתו והיא נשארה בודדה בעולם עם מחבט הטניס בתור חברה היחיד (מישהו אמר טום האנקס?) אני כבר מחכה שגוון תזרוק את תרזה מהחלון, תפוצץ אותה מכות עם מחבט טניס ותתנפל עליה במכות בכל הזדמנות שתהיה לה. ייפי!

python 4

New member
רק דבר אחד אני לא מבין

הרי טאבי כל הזמן ידעה שזו הספינה לגהינום, אז איך היא נתפסה עם המכנסים למטה? כלומר - היא לא דאגה לארגן לה איזה צורת מילוט או משהו? אהבתי את השיער החדש של טימי. ואת מיגל הנחנק. היה נחמד.

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח את במקרה הצלצול../images/Emo35.gif

חחח כי הייתה פה אחת...נרעה לי שזו את.... שחושבת שצ'רי ומיגל מושלמים ובלה
אני אוהבת את תרזה ואית'ן ביחד...... אבל מצידי שגוון ואית'ן יפלו ביחד
וקיי כן מלכה
ומהממת
צ'ריטי שתמות כבר נמאס לי ממנה

אני כן הצילצול לשעבר! ../images/Emo9.gif

וברור שאני חולה על צ'ריטי
ומיגל! ועכשו אני חושבת שבת' יותר נורמלית משרידן יאללה שיהרגו את הבלונדה כבר!

backstreet girl

New member
ב'ת....נורמלית.......

בתור אחת ששונאת את קיי את אמורה לשנוא גם את ב'ת בגלל שהיא הולכת לעשות דברים נ-ו-ר-א-י-י-ם לשרידן וללואיס כמו שקיי עושה לצ'ריטי.... ב'ת היא חתיכת כלבה עם אופי מחורבן.....גאד אני שונאת אותה אפילו הרבה יותר משאני שונאת את ג'וליאן................

ג'וליאן?

אני מתה כבר שטי סי יגלה עליו ועל אישתו ה"מושלמת" ג'וליאן מצחיק אותי אני לא שונאת אותו... אבל הוא קצת טמטם

למעלה