הפרק היומי - 263

python 4

New member
היום בתשוקות,

סיכום באו-סטייל: אייבי מרטיטה תרי שמלה פשוטה שרי מוח בשביתה לואיס חכה לי במיטה מיגל קיבל בראש בליטה גוון מהסירה נשמטה סימון נראית כמו פליטה וויטני כזו שוטה גרייס לא שווה פרוטה צ'רי מעלה אחוזי תמותה זהו.

python 4

New member
הגזמתי קצת, אני יודע.

בשביל מוח בשביתה צריך שיהיה מוח למכתחילה, ואני לא בטוח שלשרי יש דבר כזה בתוך ראשה המחומצן.

python 4

New member
הפתעתי אותך?../images/Emo12.gif

למה? זה מה שאני עושה תמיד בדרכי הספק שנונה ספק מתוחכמת.

היי אל תיעלב, זה לא אני אמרתי

טוב זה הייתי אני אבל לא ממש אני. מישהו לקח מסכה שלי
(לא יכלו לחכות לפורים?) ולשאלתך, מה היה בפרק... אייבי לא סיפרה לסם את הבשורה, לעומת זאת תרזה כן סיפרה לאיתן את הבשורה, גוון בסכנת טביעה, טיסי את ג'וליאן היכה... אלו הדברים העיקרים. חייב לזוז, צ'אווו

python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאתה פשוט מאוד בנאדם רע...../images/Emo7.gif

רע לב
לא אוהב אותך יותר
די.

מותק ../images/Emo24.gif

אני לא בנאדם רע, אל תכעס. לפעמים אני עושה שטויות, לפעמים אני עושה טעויות, אבל מתחת למעטה הקשוח משהו (דה ז'ה וו - חלי?) מסתתר בנאדם רך, רגיש ונשמה טהורה. בנאדם אצילי, מיוחד, צנוע גם אמרנו?

Bow Wow2004

New member
אני חייב להגיד משהו גם...

אני אוהב את פייטון!!!
גארי פייטון מהלייקרס (NBA) שניצח את הניו ג'רזי נטס!! אח... 16 נקודות ב-29 דקות עם יתרון של 28 הפרש ללייקרס!!! מת עליו!!

python 4

New member
אה, ככה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בסדר!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

אה, טוב, אין שום בעייה.. גם אני יכול להיות רע...
אז ככה..
אני אוהב את באו!!!
לא, אני באמת אוהב את באו. באו יקירי!
עזוב את גארי הצנום, ובוא אלי, אני יראה לך אהבת אמת מהי!

Bow Wow2004

New member
אין על הלייקרס

פשוט, אין לי מילים לתאר אותם!!! לא, באמת... אין לי מילים לתאר אותם. אני לא ממש עוקב אחריהם, פשוט ראיתי את הכתבה הזאת בעיתון (ספורט) על הגארי פייטון הזה אז עלתה לי ההברקה. אם כבר כדורסל אז אני מעדיף משהו יותר מקומי - מכבי תל אביב!!

python 4

New member
מנסה להתחמק, מה?../images/Emo12.gif

אה, באו, אתה עוד תהיה שלי! שלי!!

python 4

New member
די!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה פורום של אנשים רעים!
לא בא בפורום הזה יותר! היו שלום!

למעלה