הפרק היומי - 263

הפרק:

בסהכ היה פרק ממש טוב. יחסית לפרקים קודמים, הפרק הזה, היה בו התקדמות, שהתחילה למזלנו פרק שעבר. והם השאירו אותנו במתח עם כל הדמויות, ואני אוהבת שזה קורה. אבל איזה דפוקה תרזה, אני אוהבת אותה והכול, אבל גוון תלויה באוויר מעל מים, אוקיינוס. היא באה אל איתן ושוב פעם אומרת לו שהיא אוהבת אותו, מה הקטע? גוון לא שומעת אותה? או שבגלל רעש הגלים היא לא תשמע כלום?

מסכימה!

הלוואי והאוגר המחומצן הזה ימות... עד שסופסוף תרזה התוודתה בפני איתן, היא הייתה חייבת לבוא ולהרוס הכל. אייבי- עצוב לי לראות אישה כזאת משפילה את עצמה בפני גבר שלא ראוי לה בכלל, שתקח לה איזה מאהב חתיך, אך אם בכל זאת היא חושקת בבן בנט, אני מציעה לה את האנק- הוא גם חמוד וכך היא גם תוריד אותו מגבה של שרידן המסכנה. וויטני- היא כל כך מתנשאת!! "צ'אד, אתה לא יודע בכלל מה זאת אהבה". כאילו שהיא יודעת, הדבר היחידי שהיא אוהבת זה את מחבט הטניס שלה.

איתן ותרזה - סיפור אהבה ../images/Emo23.gif

יחסית לאתמול היה מאכזב היום, אם כי עדיין אפשר לומר באותה נשימה שהיה מעניין.
טאביתה, נו באמת, בתור מכשפה שאמורה להיות מתוחכמת לא חשבת מה תעשי כשיהיה בלאגן? לא אמין.
תרזה ואיתן - ההערכה העצמית של איתן נמוכה. לא בטוח לגמרי אם נמוכה, אבל הוא טיפוס צנוע ונעים הליכות - וזה דבר לא רע. הוא צריך להבין שזו לא סתם התאהבות נעורים, ושתרזה כבר לא ילדה. היא יודעת מה היא רוצה, אמנם היא פעלה בדרך לא כל כך נכונה, אבל העובדה היא שהיא חדרה לליבו ועמוק בפנים הוא יודע שהוא אוהב אותה. הם צריכים להיות ביחד והם עוד יהיו

I n n u e n d o

New member
צק צק צק..

קיי ממש לא מלכה ובחיים לא תהיה מלכה. מה שהיא עשתה לצ'ריטי זה שפל המדרגה כי בדוגרי צ'ריטי לא עשתה לה כלום.ץ מאיפה לה לדעת שהיא אוהבת את מיגל היא איחרה את המועד והיא משלמת על זה,שתמשיך הלאה. סימון באמת הייתה בסדר בסוף שהיא אמרה את זה לקיי בפרצוף אבל קיי כהרגלה סתומה כמו לא יודעת מה. היא מתחילה להמאס עלי.. בכל אופן.אני לא אתפלא שאיכשהו אייבי ותרזה קורובת כאילו מה הקטע שלהן שיגידו את מה שיש להן להגיד וזהו. כמובן שתרזה אמרה.אני מקווה שאייבי תגיד בשבוע הקרוב לסם את מה שיש לה להגיד. שרידן פוסטמה,וזה היה ברור של מי הצל שהיה לה בחדר.ממש אותה צורה
אית'ן באמת מתחיל להכנע לתרזה רואים שהוא מתחיל להתרכך. מיגל נראה כמו משוגע שהוא חיפש את צ'ריטי.. בקטע שטיסי הרביץ לג'וליאן ראו בבירור שזה לא באמת ג'וליאן אלא כפיל. והתירוץ שאיב הפעילה על טיסי היה לא ממש משכנע..

פיס אוף קיי(ק)

חיה באשליות. מיגל נתן לה נשיקה על הלחי והיא כבר חושבת שהוא אוהב אותה? רמת הטמטום בסדרה הזאת עולה על כל דמיון (רק מהפרק של היום - טאביתה, קיי, שרידן - ברמות שזה פשוט לא יאמן!)

Bow Wow2004

New member
HUH?

אני לא מצאתי שום דבר מטומטם היום (יחסית לפרקים אחרים). להיפך, היום היה מציאותי מדי... מוזר - לא מתאים להם. אפילו האמנתי לרגע ששרידן היא שחקנית אמיתית ולא אחת שמצאו ברחוב בגלל המראה (המכוער) שלה. הדבר הלא מציאותי היחיד (יחסית לתשוקות) היה שגוון לא החליקה מהיד של איתן. בכל מקרה, הסיכום שלי: תרזה איומה............... היד של טי.סי חמומה...................... אייבי מדהימה............. טימי נמוך קומה............... לואיס עמה......... שרידן בהמה............. גרייס דממה................. איב אמא............. צ'ריטי מהומה........... מיגל הוא מה?
............. סימון חמה........... ג'וליאן לא על רמה............. צ'אד ו-וויטני... תרומה?........... טאביתה סתומה...........

מה?

מישהו במציאות יכול להיות כזה מפגר?? מה עוד היא צריכה כדי להבין שהיא בסכנה? במציאות גם אם (תמיד) מישהי לא היתה בטוחה אם מישהו עוקב אחריה, היא לא היתה מתנהגת ככה.

משהו שלא הבנתי...

בפרמינשן של צ'ריטי, היא ראתה אותה ואת מיגל על הספינה כשהספינה מתחילה להיטלטל כתוצאה מהסופה, אך בפועל היא ומיגל בכלל לא נמצאים כבר על הספינה....

moran14h

New member
טוב

אני דווקא אוהבת את גוון איתן-חמוד מיגל וצ'ריטי-מגיע להם. קיי -ראיתם איזה חמודה היא הייתה היום-"אויי זה יהיה נורא אם צ'ריטי נפלה, אבל מצד שני מיגל יצטרך מישהי לאהוב" או משהו כזה.. סימון-נו באמת.. אייבי סם וגרייס-יאק ג'ואלין איב וטיסי-כנ"ל צ'אד ווטני-מה נסגר איתם? תרזה-מעצבנת לואיס-כרגיל שרידן-מגעיל

moran14h

New member
נצל"ש -משעמם לי

אתם חושבים שאם אני אשים מסטיק בטעם קולה במיקרו אז הוא יתפוצץ?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני רואה שבאמת משעמם לך

יששששששששש אני מתחפשת לסמארה מהצלצול
ומורן-אם תשימי מסטיק בטעם קולה במיקרו, הוא לא יתפוצץ....אני מדברת מניסיון
באמת תנסי אפילו

moran14h

New member
ללללללללללללאאאאאאא

אל תתחפשי אליה ! לא! היא הסיוט הנורא ביותר שלי! וטוב ,אני ינסה.(לא שהתכוונתי לא לנסות אם תגידו שהוא יתפוצץ
)

AsHtOn GiRl 3

New member
כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחח זו התחפושת הכי מושלמת
תאמיני לי היא הסיוט הכי גדול שלי גם
הייתי צריה להיכנס לאצר הרשמי של הצלצול וראיתי שם דברים מחרידים
נזכרתי בכל הפחדדדד חח ד"א ראיתי את זה פעמיים בקולנוע..... בפעם ה-1 צרחתי וכולם צחקו עליי

היי אשטון גירל

ראית את הסרט החדש של אשטון, ה"מותחן המצמרר" כפי שהוגדר - "אפקט הפרפר"? עדיין לא ראיתי אז אני אשמח לקבל ביקורת (אם כי אני לא בטוח שבמקרה שלך היא תהיה אובייקטיבית
)

AsHtOn GiRl 3

New member
צהובון כנס../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

חחחח אני זוכרת אותך מפורום אופרות סבון
אבל אז היה לי ניק אחר
ובקשר לשאלה...ביום שבת אני הולכת לראות
כולם אומרים שזה סרט מ-צ-ו-י-ן!!! אני כבר מתה לראות אותו
אם אתה רוצה יש טריילר ב- www.thebutterflyrffectmovie.com אבל אני בטוחה שאני נורא יאהב את הסרט עם המושלם שלי

leeo

New member
../images/Emo78.gifתשוקות מפתיעה אותי..../images/Emo21.gif

כול כך הרבה התקדמות בעלילה.. בראבו להם.. פרק נחמד..

מיכל2004

New member
מה נסגר עם גרייס?

עם כל הכבוד לסיטואציה המלחיצה שבאה עליה לטובה....מה זה החוסר אונים הזה? זה היה מגוחך שהיא שאלה את עצמה "מעניין אם הבנות בסדר" ואחרי שניה התנהגה כמו מפגרת..... שאלוהים יעזור לה.

backstreet girl

New member
היה פרק יפה......

אוי, שואיס......איך שהוא נשכב עליה..... עם תרזה,אית'ן וגוון היה מעניין..... אני מקווה שאית'ן יציל את גוו ושתרזה המגעליה לא תפריע להם... אייבי הייתה גדולה..... מסכנה גרייס... צ'ריטי הפחידה אותי מוות.......... קיי הייתה גדולה..... מיגל היה חמוד.... טימי היה מתוק...... ג'וליאן היה דוחה... טיסי-עם כמה שאני שונאת אותך את ג'וליאן אני שונאת יותר........... אז כל הכבוד..... איב- מסכנה..... טאביתה- מעצבנת.. ג'סיקה- מתוקה.... סם- פסדר..... וויטני- איזו חברה דאגנית.....תרזה לא שווה את זה....... צ'אד- מעצבן......אבל חכם....... סימון......תפסיקי כבר להגרר אחרי קיי.....

למעלה