תוכנית אחרונה לעונה

nonameb

New member
כבר לא

כבר לא , יש עכשיו את הכל יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש =]]]]]]]

elad177

New member
היכל התרבות

איזה באסה איתכם ל-מה הפסקתם תתוכנית עכשיו איך ניצחק מחליל וג'אבר קיבינימת יאלה אל תפסקו תתכונית

bubaqueen

New member
למוכשרים

תמשיכו ככה לשדר מה קשור ואדיר מילר אתם גדולים מכולם חולים עליכם אתם מצחיקחם...............

למה נגמר היכל התרבות?(אני בוכה)

זאת התוכנית הכי טובה בעולם למה???????????????????????????(אני בוכה)

mjlk

New member
היכל התרבות גנבו לארץ נהדרת

את הצופים ! היכל התרבות סוף סוף תכנית בידור מצחיקה ואיכותית לכל המשפחה ! סוף סוף אפשר כל המשפחה לשבת לצפות בתכנית בידור ולצחוק בכייף בלי גסויות קללות וניבולי פה בהם ארץ נהדרת "מצטיינת" כל כך ! תודה לכם היכל התרבות והמשיכו לשמור על רמה !

חח איזהה יפה היה צ'ארלי וחציי!!

המשפחהה שלי התפוצצההה מצחוקק..!! ואיך הם עשו תאף של זאבב רווח וואהה וואההה חחחחחחחחחחח!!

עדנונית

New member
../images/Emo10.gif יום עצוב

לדעת שימי ראשון כבר פנויים שיגעת את השכללכל המורות שאין יותר חליל וג'אבר אבל את האמת ציפתי ליותר מהתכונית ציפתי שיביאו את הדמויות המרכזיות שהיו כמו רננה וגם חשבתי שיביאו את שלמה ארצי ושהשיר שיהיה יהיה שיר מיוחד שכולם שם ישירו בו ושמתי לב שזה נראה לי שיר ראשון שציון לא שר בו ולעומת כל התוכניות האחרות נראה לי נתנו הפעם את המקום לשלום לא?

היה מושלםם!!

יו יו יו יו הפיספוסים האלו כל כך כל כך מצחייקייםםם! ואמרתי לכם שחליל וג'אבר יהיה מרגש וקצת עצוב! וצ'רלי וחצי יהיה מצחייק ומושקע! בקיצור,היה 100מם!

TeiMaNi

New member
../images/Emo7.gifאוףףףף

ראיתם שחליל וגבאר נפרדו ואז הם חזרו ולמה נגמר????????????????????????????????????????????????? יו איזה מעצבנים גם כן.. חחחחחחחחח

avibsh12

New member
סוף

אזיה באסה שנגמר היכל התרבות בכיתי בכיתי הרבה היכל התרבות זה לא דאוונים אם אומרים לך עונה חדשה ישר תגיד כן... חחחחחח אפשר לדעת אם יהיה עונה חדשה????? ואם כן מתי?

seedling66

New member
היכל התרבות

אני עצוב מאוד שאתוכנית שלכים נגרמרה אבל תבואו בשנה הבא ? !!! ...

../images/Emo46.gifאוף למה זה ניגמר... :(

ציון כפרע עליך חולה עליך בנשמה איזה מוכשר אתה באמא שלי .... בכלל מה קשור אתם הההה..... מצחיקנים של החיים!!!!!!!!!! מאוהבת בכל אחד מכם חח דחוף עונה שניה..... עצה שלי... אל תקשיבו לכאלה שרוצים להרוס לכם! זה הכל מקנאהההההההההההההההההההההההה........

hermaioni

New member
זה מיועד למעריצי ציון!!!

אתם אוהבים את ציון ברוך המושלם? אתם רוצים פורום רק עליו? אתם רוצים לדבר איתו? אם לכל עניתם כן אז זהו הפורום בשבילכם!!!

עונה שניה להיכל התרבות

תעשו עונה שניה נורא יפה התוכנית אני רוצה שתמשיכו אותה

mxim

New member
רוצים עונה חמישית

רוצים עונה שניה ואל תיהיו זבל אה?

למעלה