תוכנית אחרונה לעונה

mxim

New member
היכל התרבות

קק מה קרה מותק למה זה נגמר היכל התרבות אינדלייקט אני אוהבת אותכם

זה כל כך מעצבן לא נתנו לי לראות ../images/Emo46.gif

זה ממש מעצבן ראיתי רק את החלק של חליל וג'אבר עכשיו אני אראה את צ'רלי וחצי-2 ואני אפילו לא ראיתי את צ'רלי וחצי-1

rats1234

New member
למה נגמר? ../images/Emo10.gif

זאת התוכנית הכי טובה בערוץ 2!!! איך נגמר? תעשו עונה חדשה אני מכורה לזה!!!

למה למה למה נגמר?? רוצים עונה שנייה

בבקשה עונה שנייה אדיר מילר בבקשה עוד עונה... שלישיית מה קשור בבקשה מזה זה לא רוצים ארץ נהדרת היא סתם תוכנית אתם הכי אלופים אז בבקשה עעוד עונה אתם היחידים שנשארת שהכי מצחיקים בבקשהההההההההההההההההה

tome5

New member
נכון למה נגמר??

כולם פה בוכים!!!!!!!!! ב'קשה עונה שניה פליז פליז פליז!!!!!!!!!! ל "מה קשור?" אין כ"כ הרבה הופעות שאני אוכל לראות אותם כל שבוע!! אז מה אם אני הולכת לפסטיגל פעמיים זה לא מספק אותי אני רוצה לראות אותם כל שבוע על המסך!!!!!! אני עצובה וזה רע!! זה רע מאוד!!!

שירוש6

New member
נכון....איזה באסה

למרות שלא הייתי רואה כל הזמן איזה באסהההה
עונה שניה....עונה שניה...

פוצוני

New member
../images/Emo10.gifג'אבר אני יתגעגע

יאווראדי
...................................למה זה נגמר זאת התוכנית הכי חזקה בטלוויזיההה אני יתגעגע לחליל ולג'אבררררררררררררררררררררר איך לא????????????????? אוףףףףףףףףףף ציוןןן אני מטורפת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

yes baby

New member
וואלה גמני!!! ../images/Emo7.gif

חולה מתה מטורפת אין אין אין על ציוןןן

BAYKI

New member
תוכנית 14

למה לא שמתם את שאר הדברים שהיו בתוכנית האחרונה את רונלדיניו ואת הפיספוסים וכול מה שהניה והקטע עם חליל וג'בר איך אתם יכולים לעשות לנו את זה אני לא יכול בבלי חליל

yes baby

New member
נכון!! צודק!! שימו עוד קטעים!!

היה תוכנית משו לפנים!!#@%! חזקה ביותר:]] שימו ת'קטע של רונלדינו וחליל וג'אבר.. אוףף אני יתגעגע עליהם ://

zetaa

New member
|למה אתם לא שמתם את כול התוכנית

למה לא שמתם את כול התוכנית באתר של היכל התרבות? אני מעריץ שרוף

חליל וג'אבר אני וחבר שלי ממש כמוכם

אותם מערכונים אנחנו עושים באותה רמה זה מטורף!!!!!! אתם לא יודעים עד כמה אנחנו מחקים אותכם טוב..... אם תקראו את ההודעה אני ישמח לקבל ממכם כמה עצות בקשר לעולם הזה.... [email protected]

רוצים עונה שנייה, רוצים עונה שנייה!

היייי, אני חולה על ציון ברוך הייתי ב-2 הופעות של מה קשור, הייתי בפסטיגל ולא הפסדתי אפילו פרק אחד של הייכל התרבות!!! בבקשה תעשו עונה שנייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם התוכנית הכי טובה שקיימת!!!!!!!!!!!!!! כבר מתגעגעת!!!

tome5

New member
בכיתי הרבה... בכיתי הרבה מאוד!!!

איזה עצוב היה!!!!!!!!!!!!!!! שה' ישמור אותי מזמן לא בכיתי ככה!! (ת'אמת מזמן לא בכיתי..) איזה עצוב היה עם חליל וג'באר כמו ילדה בכיתי!!!! וגם בסוף בכיתי !!!!!!!!! בכיתי ובכיתי ועוד קצת בכיתי!!!!!!!!!! אבל היה שיא אבל שיא המצחיק!!! ואם לא תהייה עונה שניה אני שוברת אותם!!!!

למעלה